Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bormann

MOJA DZIEWCZYNA MA Ałe Cycki, zostawic ja czy dac jej szansę ?

Polecane posty

Gość młody gniewny
o ja p*.... Casanova ty to chyba jakis pedał jesteś :O Dziwisz się, że faceci lubią babki z duzym cycem ? A może tez się dziwisz, że lubią ładne i zgrabne ? :O

Gość Dokładnie zazdroszczą
i to jak :D , a tak anwiasem to tez mailem przygodę z tak a co to sredni biust miala ale to nie to jak duże cycuszki, super sie nimi w łóżeczku mozna bawić i wogołe seks jest z taką wspanialy czuje sie ze jest sie z kobietą ! TAki jest FAK T PANIE FACECI NAPRAWDE LUBIA DUŻE CYCUSZKI A NIE TAKIE NIEWIADOMO CO, a jak wam jakis chlopak mowize macie ok to klamie tylko dużę sie liczą

Nie, nie dziwię się, niestety mało jest naprawdę wartościowych facetów. Większość to prymitywy. :P

Gość Zgadzam sie

Gość Zgadzam sie
że duże cycuszki rules oczywiście a taka co mowi ze male, czy srednie facetowi wystarcza to sama sobie niech tak wmawia może jej od tego urośnie :D:D

Gość młody gniewny
no to ciesz się Casanova - nie masz w takim razie zadnej konkurencji w wyrywaniu pasztetów z bogatym wnętrznem :D :D easy life :D :D

Gość o matko ale ty
jak faceci sa prymitwni to dlaczego kobieta sa z nimi??co za glupie gadania zazdrosc przez was przemawia

Gość młody gniewny
oj nie zgrywaj się malutki, jesteś klonem Pucia, który to niby "rozumie" , co to jest prawdziwa kobiecość a tak naprawdę jesteś niedojdą, na którego żadna ładna kobieta nie spojrzy; no przecież nie powiesz o sobie, że jesteś pizda, więc żenisz kity o "dojrzałości" :D :D :D

Gość casanova to przeciez
jakaś z nieduzymi cyckai nie widzicie ?!

Gość co za lebiody
zastanawiam sie jak wy wyglądacie ze sie uwazacie za jakies macho i tylko sie dla was licza duze cycki tylko problem w tym ze takie super laski to lubia kupe kasy super bryki i gosci extra zbudowanych z duzym penisem a wy zapewne skoro tu siedzicie jestescie przecietni jak laski z malym biustem wiec u takich dup tez niemacie zbytnich szans bo tu bedzie z toba a zdradzi cie z twojim ojcem ale z was lebiody

Gość nastepna zazdrosna
:D:D co ma nieduze

Gość co za lebiody
kolejny typ gosci ktorzy zamiast muzgu maja penisa do myslenia polecam te puszyste one maja nadzwyczjnie duzy wrecz ogromny biust

Gość TYLKO DUZE SIE LICZĄ
tak tak drogie panie powtarzajcie sobie to czesto to moze wam od tego wieksze sie stana :D:D

Gość co za lebiody
a tu bys sie pomylił ale ja sie niewywyzszam z moim biustem a tak wogóle to duzy biust jest cholernie uciazliwy

Gość nieduze sie obudzily
LDLD a tak pisze sie mózg nie tak 'muzg' lebiodo :D

Gość co za lebiody
a wiesz ze duzy biust zwisa jak afrykanskie zwisy wcale niejest taki atrakcyjny chtba ze go sylikonem wypcha

Gość ja tez pozbylem sie takiej z
średnimi cycami teraz mam taka laseczkę 24lata jest super i daje mi dużo rozkoszy w łózku swymi cycuszkami a te niedużę do na odrzut :D

Gość i jej nic nie zwisa
aż tak jak mowisz :D:D

Gość o matko ale ty
ylko problem w tym ze takie super laski to lubia kupe kasy super bryki i gosci extra zbudowanych z duzym penisem a wy zapewne skoro tu siedzicie jestescie przecietni jak laski z malym biustem wiec u takich dup tez niemacie zbytnich szans bo tu bedzie z toba a zdradzi cie z twojim ojcem ale z was lebiody co za prymitywna wypowiedz i wlasnie o to mi chodzilo najlepsza obrona to dla was atak. Nie jest prawda, ze dziewczyny, ktore maja duze piersi sa materialistkami, nie mozecie uogolniac............

Gość zwiśnie jak nic
zwiśanie zwiśnie poczekaj...

Gość Stright
TyLKO DUŻE, mnałe poprostu nie daja tej radości i złe wyglądają

Gość co za lebiody
znalazł sie profesor co sie filmów z pamela naogladal i stworzyl se nieistniejacy ideal kobiety jestescie przecietni tak samo jak dlawas laski z malym biustem jestem ciekawa ile wasz penis mierzy bo przecietny rozmiar to 16-20 cm jesli sie miesci w tych granicach to co wy chcecie duzego biustu jak niemacie z czym do czego

Gość następną malutka
:D:D:D

Gość to prawda małecyce blee
a rzmiary mamylepsze niz ty cyce :D:D ale i tak nie uwierzysz to odwracasz kota ogonem a cycki i tak ci nie urosna :D:D:D

Gość bo za duzo lebiody jesz
:D:D:D

Gość co za lebiody
dla was moge miec i mały biust niebede sie przekomarzac bo mi niezalezy czy uwierzycie czy nie tylko ile wasz penis mierzy jest sie czym chwalic czy nie sami sie zastanówcie zanim bedziecie krytykowac kobiety a cycki jak cycki gorzej z malym penisem bo jak wlozysz a jest mały to kobiety tez niezadowolisz jak duzym a cycki zawsze mozna pomacac i na jeden huj wyjdzie powiedzcie ze taka lala z duzyb biustem sie lepiej wsrud kolegów prezentuje niewstyd wam przed nimi i lubicie jak wam oni laski zazdroszcza

Gość co za lebiody
czyli jestescie miedzy 16 -20 cm no i co bardzo ale to bardzo zdarza sie ze facet ma wiekszego wiec wy go na pewno nie macie bo takie maja tylko m.............. wiec co sie czepiacie kobiet jak wy tez niemacie sie czym chwalic zreszta jak ktos jest zajebisty w łóżku to rozmiar sie nieliczy najpierw sie tego nauczcie fanatycy pameli

Gość a jeśli za 10 lat będzie jej
biust sięga pasa (no niestety natura) to wtedy też będzie tak rozkosznie w łóżku??