Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudinka

kobiety na siłowni

Polecane posty

Gość claudinka

Jestem ciekawa waszej opini na temat kobiet korzystajacych z siłowni poniewaz zdania na ten temat sa bardzo podzielone ..... czy uwazacie ze siłownia jest tylko dla męszczyzn a kobiety powinny raczej korzystac z zajęć typu: aerobic :)

Sama chodziłam kiedyś na siłownię, ale to nudne. Poza tym musi być na tyle dobrze zorganizowana, żeby nie trzeba było czekać na zmianę przyrządu. Osobiście nie polecam - efekt też wątpliwy

Gość Anulka_79
Cześć, mieszkam w niedużym miasteczku gdzie od dwuch lat jest siłownia tylko dla kobiet, mężczyźni mogą kożystać z niej raz w tygodniu (sobota). Jest sprzęt typowo dla kobiet oraz trenerzy którzy podpowiadaja jakie ćwiczenia wykonywać i jak. Naprawde jest fajnie i przychodzi zadziwiajaco wiele kobiet w różnym wieku. Pozdrawiam.

Gość Tak jak piszesz
Silownia jest dla MĘSZCZYZN :D

Phi... Chodzilam na silownie czesto, podczas studiow zwlaszcza, bo za darmo mialam :P Teraz rzadziej. Ale za to mam w domu ciezarki, rure... I do parku chodze, tam jest taka fajna tez :) Silownia jest dla ludzi.

Gość claudinka
Anulka_79 to naprawde nietypowa siłownia skro faceci korzystaja tylko z siłowni w soboty :) Mam nadzieje ze ty tez regularnie korzystasz z siłowni bo naprawde warto :) pozdrawiam

Gość niiiiiinnnaaa
siłownia jest dla ludzi !!!!!! podejscie kobiet ktore uwazaja ze siłownia jest tylko dla męzczyzn jest dziwaczne sama trenuje od roku i rzeczywiscie poczatkowo przerazali mnie panowie o wymiarach 2 na 2 ale okazali sie bardzo pomocni w wykonyaniu cw i zupełnie odbiegajacy od stereotypow a efekty sa naprawde widocznie wczeniej uprawiałam dlugi czas fitness i tez jest niczego sobie najlepiej połaczyc te dzie formy wysiłku polecam !!!!!!

Nie twierdzę, że siłownia jest tylko dla mężczyzn, bo jeśli kobieta lubi to niech sobie chodzi. Mnie sie nie podobają kobiety umięśnione. Może to wyglądać nowocześnie i zdrowo, ale takie umięśnione barki i nogi bardziej kojarzą mi się z męskim ciałem, dla mnie nie jest to estetyczne. Osobiście wolę codzienne bieganie niezależnie od pory roku i pogody i ćwiczenia rozciągające. Podobają mi się kobiety wiotkie i eteryczne.

Gość 123ngfhghfhfghfgh
a ja wlasnie mialam zamiar sie zapisac z kumpela na silownie. tez sie zastanawiam czy nie bedzie tam samych facetow ale moze jakos damy rade. mi też się szczerze powiedziawszy nie podoba jakieś umięśnione ciało u kobiety ale jak się swojego nie ma idealnie szczupłego, to może w ten sposób spali się trochę tłuszczyku:)

Gość mila8
Na siłownię chodziłam przez 3 miesiące 3 razy w tygodniu, schudłam bez diety 8 kilogramów, mięśni nie dorobiłam się, za to ujędrniłam ciało. Teraz chodzę 3 razy w miesiącu, tak dla kondycji.

bo jak kobieta chodzi na silownie to nie robi tego co faceci, czyli cwiczen na mase i meisnie, proste :o

Gość ja jestem kobietą i ....
siłownię lubię a aerobiku nie cierpię. Też zauważyłam z tym gadaniem. Zazwyczaj laski chodzą z koleżankami i więcej gadają niż ćwiczą, no chyba e przyjda same to wtedy coś tam poćwiczą ale takich jest mało co. Mimo że sama jestem kobietą która lubi siłownię to nie cierpie kobiet na siłowni, ciągle gadają tylko ile schudłam, ile przytyłam, ile dzisiaj zjadłam i czy przypadkiem nie za dużo i ciężko było się na jakies aeroby na 10 minut dostać na rozgrzewkę bo siedziały tam po 2 godziny.