Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowak janina

Kobietki, powiedzcie, co Was pociąga

Polecane posty

Gość nowak janina

w niewysokich i szczupłych facetach? Pytam z ciekawości, bo sama mam zupełnie odmienny gust (min.190 cm wzrostu, nie może być zbyt szczupły, lepsza nawet lekka nadwaga) - sama jestem raczej z tych mniejszych. Koleżanka natomiast preferuje drobnych chłopaków, twierdząc, że są bardziej sprawni w łóżku. Czy to prawda? Jakie macie odczucia? P.S. Z góry pozdrawiam podszywaczy:)

Gość iwonnn
nie mam pojęcia... nie lubie chudych facetów!!!!! mój ukochany ma "tylko" 178 ale i tak jest wyższy ode mnie, i na szczęście nie jest chudziutki; jest w sam raz a takie maluszki... łee

Gość nowak janina
No właśnie, ja też myślę, że "łeee", dlatego pytam, co sprawia, że niektóre kobiety takich lubią...Że młodziej wyglądają? Czy co?

Gość nowak janina
Ha! Mia* - też o tym pomyślałam:)

ja jestem niska i lubię wysokich i niskich niskich bo są tacy dostępni i łatwiej się wobec nich otworzyć :) a wysoki to zawsze patrzy z góry za to nie lubie chudych nie lubię jak facet ma mniej ciałka odemnie :(

sama jestem dość przy kości i w ogóle... ale jakoś tak ci chudzi panowie są słodcy (tylko niektórzy bo w moim stanie za chudaskami się nie rozglądam). znam jednego tak cudownego, że gdybyście go poznały... pewnie byłybyście nim zachwycone

Ja zawsze miałam facetów niezbyt szczudłowatych tzn 178-182 bo taki wzrost jest dla mnie optymalny ;) Sama mam 174

Gość CDream
A ja tam nie wiem....zawsze lubiłam wysokich blondynow :) a mam niskiego bruneta (nizszy ode mnie w dodatku:P) ale ma w sobie to COŚ , w czym PRZEWYŻSZA nie jednego "Supermana";) Nie zamieniłabym go za nikogo ( a że bardziej sprawni w łóżku..? Możliwe...chociaz nie można generalizować;))

nikt nie lubi chudych, nie ma juz nadziei dla mnie, pozdawiam wysoki i chudy:-O

Gość palpitacja
ale przynajmniej wysoki ;-)