Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Detektyw-Obiektyw

Ukryta Kamera we własnej sypialni

Polecane posty

Gość Detektyw-Obiektyw

Moim ulubionym zajęciem jest obserwacja mojej piękności jak się masturbuje, strasznie mnie to kręci. Mamy bardzo udane życie erotyczne ale jednak lubimy sobie pofolgowac w samotnosci. Trochę to niesprawiedliwe bo Ona nie wie o moim szpiegostwie ale z drugiej strony... Ja napewno robię to z myślą o Niej, Ona pewnie ma te swoje kobiece fantazje ale mi to nie przeszkadza. Wiem ze mnie kocha i jest jej dobrze ze mna. Zawsze ma ochotę na sex, nieraz oszukuję ze mam trochę pracy na komputerze i zostawiam ją samą w lóżku po to tylko zeby napawac się tym cudnym widokiem jak sobie robi dobrze sama. Czasem cala noc przesiedze wlepiajac galy w monitor i polujac na te momenty i nic sie nie dzieje a czasem pottrafimy oboje nocy nie przespac masując swoje czule miejsca tyle ze w osobnych pokojach. Nad ranem kochamy się juz razem jak dzikie bestie i w ciągu dnia tez jak tylko jest okazja. Zaluje ze nie moge Jej o tym powiedziec, bo będzie po zabawie. Napiszcie co o tym sadzicie i czy ktos ma podobne doswiadczenia. Tylko blagam nie piszcie ze oboje jestesmy porąbani bo tyle to ja tez wiem. Jestesmy dojrzala para i wiemy czego chcemy od zycia. Ona 26/ On 31.

Gość masz fajna kobiete
ktora lezy obok wpokoju, w łóżku, gorąca ...i wolisz siedziec w drugim pokoju gapiąc sie przez ukrytą kamerke jak ona sobei w koncu dobrze robi bo jej facet sioedzi obok przy kompie ? to jest zboczenie :D ale to jzu twoja sprawa, milego ogladania i walenia konika przy oglądaniu, ciesz sie tym ze jeszcze partnerke tez kreci takie cos, moze kiedys jej sie znudzi i bedzie wolała zwykle bzykanko niz swoje palce :)

Gość Detektyw-Obiektyw
Zwykłe bzykanko (staramy sie zeby bylo jak najbardziej NIEZWYKLE) uprawiamy codziennie kilka razy. Wierz mi ze nie w tym rzecz. Ale dzieki za odpowiedz.

Gość mysle ze sciemiasz
ty chyba nigdy nie miales kobitki i jestes takim zboczkiem ktory sie nakreca opowiesciami i gadaniem o swoich wyimaginoancy przygodach swiadczy o tym dlugosc postu jaki napisales normalnie cegla :) idz do agencji tam stracisz cnote .

Gość Detektyw-Obiektyw
A niby co w tym takiego nie do uwierzenia??? Poza tym z nadzieją czekam na aprobujące albo przynajmniej pozytywne wypowiedzi na ten temat i chetnie pogadam. Udowadnianie mojej prawdomownosci jest bez sensu, jesli nie mozesz w to uwierzyc to poprostu załóż na chwile że to prawda i napisz co myslisz o takiej rozrywce i tyle.

Gość Detektyw-Obiektyw
codziennie wieczorem pachnąc mastką spod napleta wombata madagarskiego objeżdżam wiejskie dyskoteki województwa podkarpackiego w poszukiwaniu obciagających z połykiem mlodych dam, ktore bedą myć mój odbyt pasta blend-a-med w celu zapobieżenia próchnicy odbytu:classic_cool:

Gość Detektyw-Obiektyw
Aha... Podszywacz. Świetny tekst, doprawdy. Pobeczalem sie ze smiechu i zlosci rzecz jasna.

Gość Detektyw-Obiektyw
Peszę petentów w wydziale geodezji Urzędu Miasta w Wałczu w ten sposób, że walę wzwiedzionym penisem o biurko, gdy referują mi swoje żałosne problemy związane z nieruchomościami.:classic_cool: