Gość dor Napisano Marzec 9, 2009 dieta jest wspaniała już sprawdziłam, i zrzuciłam 5kg tak jak piszą to jest prawda więc koleżanki do pracy JEŚĆ tak jak jest w przepisie. Asia żadnych SŁODYCZY CHLEBA SOLI MAKARONÓW CUKRU,TEGO SIE NIE JE A BĘDZIESZ SZCZUPLUTKA TYLOK TROCHĘ wytrwałści przez dłuższy czs , żadna dieta Ci nie pomoże gdy po jej zakończeniu nie zmienisz metody odrzywiania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 17, 2009 Witam wszystkich! Mam 21 lat, wzrost 160cm i waże 61kg to zdecydownie za dużo marzy mi sie 54kg .... mówicie ze dieta działa czyli za tydzień maks 2 będe wyglądać tak jak mi się marzy? to takie proste? Wydaje mi sie to mimo wszytko nie realne ale w sumie co mi szkodzi. Piszecie że działa wiec zaufam wam :P i sie okaże zaczynam jutro od tych dwóch dni po 1000 kalori a od poniedziałku ten jadłospis co podałyście. Potraktuje to forum jak moj dziennik i spowiednik :) licze że ktoś mnie wesprze i sie do mnie przyłączy pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 17, 2009 Witam! Ja także się przyłaczam - diete zaczełam dziś. Mam 22 lata, 160 cm i 56 kg a chce 46 (warzylam juz tyle i uwielbialam ta wage). Usilowalam zrobic diete kopenhaska ale jakos nie idzie wiec sprobuje ta - tutaj mila nagroda na koniec - no i 5 a nie 13 dni Tez mam zamiar sie tutaj \\\'wypisac\\\', zawsze to latwiej. Na schudniece mam miesiac i musi sie udac :) Sama swidomosc ze w koncu znow bede mogla na siebie patrzec dodaje mi skrzydelek. Tylko trzeba wytrwac...trzymajmy sie razem i podawajmy efekty! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 18, 2009 Yasminnea ciesze się że jesteś ze mną :) ja mam dziś dzień 1000kalori. Na śniadanie zjadłam płatki owsiane z mlekiem o 8 rano o 11 zamierzam wszamac jogurt naturalny a potem ide na fitness. Bardzo mi to pomaga że mam gdzie to napisac i ktoś mnie obserwóje. Pozdrawiam :* powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Aniciak i vice versa! Tez mi latwiej ze tu jestes. Wczoraj neistety musialam odrzucic pomysl amerykanskiej wiec zaczynm od dzis!Z kazdym dniem bedzie lepiej, na pewno...stosowalas juz kiedys amerykanska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 18, 2009 Nie.. ogólnie nie mam za dużego doświadczenia z dietami ;P zawsze kończe po dwóch dniach.. dlatego dzis zaczełam od tych dni po 1000kalori i na razie jest w pożądku a od poniedziałku pomidorek i serek no zoabzcymy ale połącze to też z ćwiczeniami i myśle ze będą rezultaty. W zeszłym roku miałam tak ze ćwiczyłam codziennie z wyjątkiem niedzieli: Basen na studiach treningi taneczne plus fitness w mieśiąc schudłam własnie 5 kg jedząc wszystko na co miałam ochote a nawet więcej :P ruch to najpelszy sposob na zrzucenie pierwszych zbędnych kilogramów a ja potzrebuje zrzucic troszke wiecej wiec nie mam wyjscia musze jakąs diete zastosowac.. a z tego co ogolnie czytam w necie to ta dieta faktycznie dziala wiec sie okaze czy w piątek 24 kwietnie będe szczuplejsza (jeśli wytrzymam eh oby) pozdrawiam trzymam za ciebie kciuki, napisz jak sie czujesz po pierwszym dniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Witam ponownie :) Ja po pierwszym dniu - wstalm pozno bo ok 12 - kawa, 16 - pol serka wiejskiego light z dwoma ogorkami malosolnymi, pieprzem, sola morska i koperkiem, 20 - kieliszek wina, potem jeszcze troche ;) ja pije sliwkowe japonskie - bo oczyszcza i wzmacnia organizm. Ja generalnie umiem malo jesc, dlatego tak, mysle ze schudne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 19, 2009 Eh.. a ja pierwsza poraszka.. szchabowy chyba nie ejst wskazany z ziemniaczkami na diecie alenie mogla mie oprzec... no coz jutro tez jest dzien:P ale tanczylam cala noc bez alkoholu wiec troche kalori spalilam a dzis dwie godzinki na stepie wiec wsumie nie czyje sie bardzo winna :P ale jutro ścisła amerykańska dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Heh, witam w klubie, sobota chya nie sprzyja wiec zaczynam od wyciszajacej niedzieli :) dam znac wieczorem jak idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 20, 2009 To sie dobrałyśmy :P ale dzis sie udało !podsumowując 9.30 topiony serek ze szczypiorkeim i pomidor 12.30 mega duże jablko 15.30 jajko na twardo i pomidor 16-18 wizyta w fitness klubie 18.30 20dag kurczaka i pomidor (czytałam ze mozna piersia z kurczaka zastąpic twarog zeby sie nie nudziło) Teraz został mi jzu tylko kieliszeczek wina :D ale to za chwilke. Ogolnie mam bardzo doby humor nie wiem czy to przez fitness czy przez to ze sie nie dalam skusic na paczka z czekolada :P no i co naj wazniejsze nie ejstem glodna wiec coz dzien na tak :D a jak tobie idzie?:> tylko mow prawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 A ja rano - herbata, potem trojkacik serka fit naturalnego, potem dopiero o 16 pol serka wiejskiego light z ogorkiem malosolnym i ziolami, potem poltora kieliszka wina, nienajgorzej chyba mmmm? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 21, 2009 No nie najgorzej ale wydaje mi sie ze powinnas cześciej jeść a nie tylko dwa posiłki:P. Odchudzanie tak ale zdrowe i bezpieczne (a myślalam ze ja za malo zjadlam haha) ale spoko ja tylko sie dobrze czujesz i nic ci nie jest to kilka dni mozna tak sie poglodzic ;). Ja waze 59.5 kg wiec 1.5 kg w ciagu dnia ale to na razie woda chyba bo tluszcz tak szybko nie znika. ale jest to dosc motywujace dlatego wlasnie szamam serek z papryka i pomidorem i pije zielona herbate :P. A jak twoje samopoczucie? a tak prz okazji, ja wypilam wzoraj spory ten keiliszek wina i mialam wrazenie ze mi sie kreci w glowie haha pozdrowienia moja "wspolniczko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Hola! :) Ja generalnie nie jem duzo, ale kiedys nie jadlam prawie wcale i moj metabolizm jest chyba troche rozregulowany, wiem ze to malo kalorii teraz, ale musze szybko schudnac wiec chyba mi nie zaszkodzi :P Ja wlasnie sie zabieram za serek z ziolami. A powiedz mi czy jesz normalny czy light? I jaki twarozek (i co do twarozku)? Jestem ciekawa jak to u Ciebie wyglada :))) JA sie dzis nie wazylam, cyba zobacze jutro rano :) Pozdrawiam i niecieprliwie czekam na wiesci - to strrrrasznie motywujace! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 właśnie konsumuję połowę serka light wiejskiego z ogórkiem małosolnym i ziołami i myślę sobie jak sie trzymasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 ja mogę się przyłączyć od jutra !:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 21, 2009 :)hej Yasminnea wiecpo kolei. Serek topiony jem zwykły jest smaczyn z pomidorem i cebulka, a twarożek jem wiejski light. Dzis troszke namieszalam bo tak nie smakowal mi ten serek topiony z papryka wiec wyszlo na to ze zjadlam na sniadanie tylko pomidora (ok 8.00), nie zdazylam przed wyjsciem z domu ugotowac jajka wiec na drugie sniadanie zjadlam jablko i jogurt naturalny ok(10.30) potem wszamalma chyba z piec wafli tych ryzowych sonko czy jak im tam bo sobie nie wzielam nic z domu ;/ (ok 13.00) potem wszamalam jeszcze suruwke z bialaj kapusty 10dag nie moglam sie oprzec jaj widokowi w sklepie (ok16) potem bylam 3h w fitness klubie no i na kolacje zjadalm jogurt aktivia. w sumie wydaje sie tego duz i czesto ale analizujac nie jest zle chyba nie duzo kalorii dzis przyjelam wiec mysle ze ten dzien moge zaliczyc na plus. ale jutro wstane wczesniej i sobie wszytko przygotuje zeby nie bylo tego zamotu i ne regullarnego jedzenia. Teraz pije winczasa i ogolnie mam dobry humor i staram sie na wage nie wchodzic zrobie to po jutrze bez sensu sprawdzac co dziennie:) A jak idzie tobie? klaudia12345 witaj w klubie! trzymam za ciebie kciuki pisz co jesz i kiedy i jakie masz samopoczucie :) mi to forum bardzo pomaga ze ktos ze mna jest i ogolnie ze musze sie starac bo plama bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 ja kiedyś już byłam na amerykańskiej . i schudłam przez dwa tyg. 10 kg ! i to bez efektu jojo .ale dużo ćwiczylam i smarowałam się kremami , pomaga .! i skóra sie dobrze nawadnia też ;) . mam 17 lat , 164-65 wzrostu i waże 63 kg. i mam cel ; 54 kg. uważam że mi się to uda , mam na to trzy tygodnie .. ja jeszcze do tego pije herbatki wspomagajace odchudzanie . i jezeli sie napije po kazdym posilku wody , (po 30 minutach .) to poźniej nie chce się jeść tak strasznie . a przy posilkach zawsze pije herbate , ciepła ;) i dużo zielonej herbaty . pamiętam to mi pomogło ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niuniu Napisano Kwiecień 21, 2009 Hej dziewczyny! :) Ogolnie rzecz biorąc to mam dosc swojego wygladu, tym bardziej ze wakacje się zbliżaja. Za kazdym razem kiedy biore sie za te cholerne diety nic mi nie wychodzi;/ moze z Wami mi się w koncu uda! Mam 159 cm wzrostu i waze ok65 kg bo waga sie ciąglę waha. Moim celem jest 50 kg czyli 15 do zrzucenia. jesli nie uda mi sie do konca czerwca to chociaz do wrzesnia :) zaczynam od jutra, troszkę martwią mnie te stałe godziny posiłków bo nie zawsze mam czas cokolwiek zjesc, ale postaram się :) ogolnie, zmienie sobie troszkę jadłospis, dodam wiecej warzyw (owocow nie, bo zawieraja cukier) moze stworze własna dietke przez to? haha:) zobaczymy. Kalorycznosc zachowam taka jaka powinna byc i oczywiscie 0 słodyczy itd. Ciekawe czy to poskutkuje, jesli nie - biorę sie za tą:) Powodzenia Życzę Panienki!! :):) odezwę się jutro co i kiedy zjadłam:) trzymajcie kciuki laski!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 witaj :) bardzo Nam miło . to zaczynamy oby dwie w tym samym terminie . -jutro! a mogłabym wiedzieć ile masz lat? wspierajmy się nawzajem ! ja mam z kilkanascie przykladowych menu ;p bo juz kiedys przerabialam . bo to jedznie tego samego codziennie , jest monotonne :) jak coś, to mówicie. to wam napisze .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niuniu Napisano Kwiecień 21, 2009 no w tym roku konczę te upragnione 18 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 jestem o rok młodsza ;) heh . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Witam kochane dietowiczki! Ja szczerze powiem ze nie tdzymma wszystkich posilkow - jem duzo mniej, ale jestem do tego przyzwyczajona,z a to pije dwa kieliszki wina hehe ;P Jutro 3 moj dzien, uwierzcie to ardzo przyjemna dieta! Pozdrawiam i zyczwe powodzenia!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 22, 2009 Witajcie!!! Jak ja sie ciesze że jestescie :) Powiedz mi Niuniu co dokladnie jadlas ze schudlas az 10kg bo to niewyobrazalny rezultat w dwa tygonid i to bez jojo!! szok!! Ja musze powiedziec że lubie ta diete lubie pomidory i jajka a winko mhhh bardzo. Yasminnea jak po jednym kieliszku mam wypieki po dwoch byla bym chyba pijana haha. A co do stalych godzin to chyba najwazniejsze jest jesc mniej wiecej co 3 godziny wtedy metabolizm calyczas pracuje i ogolnie jest tak zdrowiej i "wydajniej" no i nie jest sie tak głodnym no i te 4 maks 5 posilkow. Ja tez duzo ćwicze wogle to robie kurs instruktora fitness no i przez to to cale zamieszanie z odchudzaniem :P instruktor musi byc przykladem prawda wszyscy chca wygladac jak on :P mam czas do czerwca bo wtedy koncze. No to moje drogie powodzenia koniecznie piszcie co u was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 22, 2009 oj mala pomylka pytanko bylo do Ciebie klaudia12345 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminnea 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Witam z rana przy zielonej herbacie siedząc i sacząc :) Dzis dzien 3, ciekawa jestem jak to u mnie idzie, dzis rano nie mialam czasu sie zwazyc i teraz zrzera mnie ciekawosc... Ja wiem, ze najlepiej chudnie sie na glodowce, ale to raczej malo prawdopodobne zebys tudiowac, pracowac i nie pasc przy glodowce, wiec te minimalne ilosci jedzenia sa do rpzezycia by schudnac ;) Ja jem mniej, ale jak mowie, moj metabolizm jest w stanie zwolnionym do granic mozliwosci...ciekawa jestem czy uda mi sie schudnac 10 kg w 30 dni - 1 kg na 3 dni to cyba mozliwe he? Gorsze jest ze ta moja awymazona waga to jest naprawde mala bo to 46 kg, a potem organizm juz nie chce tak latwo zrzucac, ale nie poddam sie :) Dziewczyny, napiszcie jak i co jecie, ja tak jak mowie, czesc omijam, serek jem light, twarog=wiejski light, ogorki raczej malosolne mniammm :) Przyjemne te produkty, bo dobre w smaku i jakies urozmaicone a nie tylko grapefruity i jajka ;))) Jak wam idzie i jak sie podoba? Aniciak jak dzien 3? Warzylas sie? \"zgrzeszylas\" ktoregos dnia? Ty szybciej scudniesz bo cwiczysz :) Ja niestety nie bardzo moge bo mam kontuzje nogi i chodze na lasery i jakiestam takie podobne. Tyle tylko ze w domu brzuszki robie... Pozdrawiam i czekam na kolejne posty!!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ja jadłam codziennie ok.500 kcal . i wieczorem codziennie jeździłam ok. pół godziny na rowerku stacjonarnym ; to ok . 250 kcal . a reszte spalałam chodząc . wiec chudłam bardzo szybko i efektywnie ;) jadłam np ; - śniadanie ; serek activia . - 2 śniadanie ; jajko -obiad ; serek wiejski -podwieczorek; jajko -kolacja; sok pomidorowy i 2 kromki wasy . / mniej niż 550 kcal :) heh . i zawsze , wieczorem robiłam sobie jadłospis na drugi dzień , wypisując to na co mam ochote by zjeść :) tak było łatwiej . jadłam przyjemnie i to na co mialam ochote, ale bardzo się pilnowałam ;) . u Mnie dziś pierwszy dzień ; zjadłam serek i 2 kanapki warzywne. lecz , uważam ze to jeszcze nie ta dieta . tez przygotowanie . zjem na obiad troche zupki . i na kolacje jajko :) a od jutra bioree sie do pracy . najpierw sobie zjem tak jak jest napisane ' wymyslone ' juz przez jedna osobę :) ten przykładowy jadłospis , a później to już bedzie łatwiej . trzymajcie się !:** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niuniu Napisano Kwiecień 22, 2009 Eh. Masakra. Wiecie jak to jest przed okresem? mozna jesc i jesc ! dlatego zrezygnowałam teraz i wezme sie za to z 1 dniem okresu który powinnam dostac na dniach. Normalnie tak mi wstyd....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ja też jestem przed okresem właśnie . ;/ caly czas jem i jem . ^ dlatego też przestawilam termin na to gdy mi zachcianki sie unormuja ; powinnam jutro dostac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniciak Napisano Kwiecień 22, 2009 Hahah to wszytkie mamy okres w tym samym czasie ;) Coż ja kończe własnie dzień 3 pysznym winczasem wiec moje drogie waże 58 kg!!!!! co to oznacza :> 3kg w trzy dni haha jak tak dalej pojdzie to bede wazyc w przyszlym tygodniu tyle ile chce!!!! Dla mnie to strasznie porsta dieta i w sumie mi smakuje glodna nie jestem.. no czasami tak mnie zbiera ale ogolnie to wszytko pod kontrola grzeszkow zero poza wyobrażonym pączkiem z czekoladą ha ale zjem go w sobote bo w sobote trzeba sie ograniczyc do 100kacl to sie ogranicze paczek ma z 300 to mi jeszcze 700 zostanie ;) Dziewczynki nie ladnie nie ladnie twardym trzeba byc nie mientki. Myskle ze kluczem ejst nie myslenie o tej diecie przygotowanie tego co sie ma zjec i juz a nie wieczne myslenie " o rany jestem na diecie nic mi nie wolno. Mysle ze mi pomaga to ze jestem strasznie zabiegana, aktywna:P nie mam czasu sie martwic ze jestem na diecie ;) trzymajcie sie powodzenia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia12345 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 zmotywowlaś mnie , masz racje , nie wolno być miękim . ja się biore jutro za siebie !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach