Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccola

DIETA AMERYKAŃSKA kto ze mna?

Polecane posty

wlasnie zjadlam obiad (powiedzmy nazwijmy to tak;) ) 50 gram platkow takich ciasteczkowych nestle i 200 ml mleka (razem ok 260 kcal) i do tego dwie sliwki:) straszna mialam ochote na te platki i nie moglam sobie odmowic... Normalnie czuje sie az przejedzona..na pewno mi sie skurczyl zoladek po 5 dniach rygorystycznej amerykanskiej:) Za 1,5 godziny pojde na rowerek :D potem jeszcze jablko od razu po cwiczeniach i serek wiejski na kolacje:) i bedzie 1000 Kataryna a jak na glodowce? Nadal jestes chetna na amerykanska od pon?:) pozdrawiam

no i powrot do amerykanskiej...kolejne 5 dni:) wole 1000 kcal...ale ta przynosi szybsze efekty..zreszta o tym czy jest taka skuteczna to ja sie przekonam dopiero w tym tygodniu kiedy juz jestem w trakcie odchudzania a nie na poczatku:D Jakby tak bylo pod koniec tyg. 58...ehhhhhh:D

hej:) jezeli ktokolwiek w ogóle obserwuje ten watek to oswiadczam ze na razie koncze z amerykańska bo dzis sie b. zle czuje..boje sie ze to jakies przeziebienie...jesli nie to moze zaczne znowu od srody...:)

3 kg..nadal mam 60 . ale jestem na 1000 od soboty..mysle ze ta dieta nie jest zla..nie chodzi sie glodnym i moim zdaniem jest smaczna:) pozdrawiam:)

hmm ta diete przniosla mikiedys kumpela na studiach ale zaznaczala ze mozna ja stosowac tylko i wylacznie raz na 3 miesiace!!!!! robienie cos takiego jak opisala zalozycielka to glupota rozwala sobie metabolizm i dostanie jojo....... jak juz ktos chce to niech trzyma ta diete przez 5 dnia potem niech juz jedzie na 1000kcal- ja tak zrobilam swego czasu i shcudlam ..... jedyny plus tej diety to to ze sie zoladek obkurczyl i na tym koniec.. nie uczy prawidlowego odzywianai wiec nie ma sensu a nadmair bialka jest szkodliwy

Gość pysia...
mam pytanko na czym polega ta wasza dieta amerykańska i sb bo ja właśnie się odchudzam od niedzieli i narazie 1 kg.... a musze do października jeszcze z 7 kg..:( poóżcie błagam was:)

Gość FiśKa
Dziewczyny podziwiam! Ja wymiekam po 3 dniach i to zadnego nie przeszlam zgodnie z jadlospisem:D Pierwszego dnia nie zjadlam rano serka topionego, drugiego zjadlam piers kurczaka mala to mala ale zjadlam, a 3 o bosh to byla tragedia zjadlam pierniczka, rogalika malutkiego i chipsow kilka . Ale i tak mimo tego wciagu tych 3 dni odnotowalam -2kg bo duzo jezdzilam na rowerku stacjonarnym 1 dzien - 20km. 2 dzień - 30km, a wczoraj 40km :) Dzis wypadalo by 50 ale pupa boli :D Jednak dalej dietkuje tylko ze wymysle jakas dietke sama:) Pozdrawiam i kciuki trzymam!!!

Gość dietowiczka
Hej dziewczyny, co tu tak cicho, jak tam dieta, ciągniecie ją czy już nie? ja stosuję ale 5 dni nie dawałam rady robię 4 i 3 dni 1000kcl rano zważyłam się 56 kg i ok, teraz przechodzę na 1200 i będę co tydzień dokładać po 100, bo boję się efektu jo jo, życzę Wam powodzenia i odzywajcie się :)

Gość upupupupasa
i jak tam nikola napisz czy schudlas?? ile?:)

Gość pipiko
zaczynam ja jutro!

Gość milenia_
kto ze mna od jutra>???? to bedzie wsteop do dalszego racjonalnego odchudzania po 5 dniach przechodze na sb:)

Gość lusi_85
w wakacje stosowalam ta diete!! i zaczynam jutro znowu, bo juz nie mam cierpliwosci do zdrowych diet!! wiec mam nadzieje ze sie uda!! chce schudnac przynajmniej 3kg... :)))

Gość grubsza 33
ja przeczytałam tutaj o tej diecie 5 dni temu i zastosowałam :) Schudłam 2,5 kg. Ale dodam ze jestem wogóle na diecie 3 tyg :) Super sie czuje podczas tej amerykańskiej wogóle nie jestem głodna :) Pozdrawiam

Gość sialaalala

Gość HEJ JEST KTOS CHETNY
NA WSPOLNE 5 DNI AMERYKANSKIEJ ? ja 169/63kg. i marze o -3kg. na poczatek !

Gość uppsss

Gość grubaska87
hej dziewczyny tez bym chciala przylaczyc sie do waszej diety ale nie wiem czy dam rade jestem strasznym glodomorem Jak widze ciasteczka to nie moge sie oprzec:(Stosowalam rozne diety ale bez skutku po tyg dostawalam wilczego apetytu i grublam jeszcze wiecej:(moze macie dla mnie jakies rady dzieki

Gość grubaska87
hej dziewczyny tez bym chciala przylaczyc sie do waszej diety ale nie wiem czy dam rade jestem strasznym glodomorem Jak widze ciasteczka to nie moge sie oprzec:(Stosowalam rozne diety ale bez skutku po tyg dostawalam wilczego apetytu i grublam jeszcze wiecej:(moze macie dla mnie jakies rady. dzieki

Gość grubaska87
hej dziewczyny nie wiem jak sie zabrac do tej diety bo boje sie ze nie uda mi sie poniewaz stosowalam wiele diet i to bez efektu wrecz przeciwnie w druga sstrone:( jest duzy problem nie moge oprzec sie slodycza:(

Gość grubaska87
hej dziewczyny nie wiem jak sie zabrac do tej diety bo boje sie ze nie uda mi sie poniewaz stosowalam wiele diet i to bez efektu wrecz przeciwnie w druga sstrone:( jest duzy problem nie moge oprzec sie slodycza:(

hejo dziewczynki :) ale fajna dieta :D bez kitu :D hehehe A ile tak trzeba zeby schudnąc sensownie?

Gość brzybula87
hej dziewczyny chcialabym dolaczyc do waszej diety ale nie wiem czy mi sie to uda Mam pytanie o której godz mniej wiecej mam zaczac posilki

Gość zdeterminowana7777777
Witam!!!Czy ktoś może wie czy na diecie amerykańskiej mozna pic herbate czerwona albo zielona???Najlepiej w nieograniczonych ilosciach??Bo bez herbaty chyba nie dam rady:( Pozdrawiam!!!

Gość ewciak126
ja zaczynam od jutra:) bede wam po kolei opisywac co i jak ;] buziaki trzymajcie z amnie kciuki :D musze schudnac 15 kg. mam 181 i waze 72 kg....

Gość ouigyvbi
upppppppp

hej ja zaczynam tą diete od jutra licze na 2 kg bo dużo do stracenia nie mam, tylko mam pytanko, czy można podczas niej pić herbatkę czerwoną lub zieloną???

Mam pewiien problem... jak sadzicie? twarog mozna zastapic serkiem danio?wkoncu to tez twarog ale zmielony... prosze o pomoc....nienawidze twarogu..