Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccola

DIETA AMERYKAŃSKA kto ze mna?

Polecane posty

Gość AsIa89
Cześc:) niedawno odkrylam waszą stronke i wreszcie mam z kim porozmawiac:) Stosuje diety juz bardzo dlugo i takim sposobem schudlam z 70kg do 52kg:):) Mam pytanie czy znacie jakies dobre diety zeby szybko pozbyc sie 5 kg??prosze o odpowiedz

Gość Elf13iiiiiiii
Moze ktoś ze mną od jutra sie skusi???

Gość Elf13iiiiiiii
Halo halo dziwczyny nie wierze ze zadna nie chce!

Gość natalek26
Ja kochana moze nie rowno z Toba ale troche po zaczelam dzisiaj 19 waze 74 a chce 57 wiec przede mna dluga droga . powodzenia

Ja napewno zastosuje ta diete od poniedzialku bo akurat w poniedzialek przez 5 dni bede mieszkala sama wiec nie bedzie mnie kusic zadne zarcie ;)

Gość Niunia22222
która ze mną od jutra zaczyna?

Gość natalek26
a ja juz 4 dzien

Gość chce
dziewczynki od jutra zaczynam z wami :)

Gość miki_rybnik
hej dziewczynki ja zaczełam drugi dzień:D:D:D fajna ta dieta tylko i tak głodna chodze:P ale da sie przeżyć;)) ja wina nie pije tylko pół szkalanki soku z grejfruta rano i wieczorem do tego herbatka slim max;)) i jest ok 1,5kg mniej byle mi to wyszło tak dalej ale jeszcze zaczełam ćwiczyć dziennie wieczorkiem 100 brzuszków i poszłam dziś na basen popływać;)) ogólnie chce stracić 10kg:D:D trzymam za wszystkich kciuki trzymcie za mnie też wytrwamy;)) pozdrawiam:*

Zaczynam od jutra. Jak narazie nikt nie pisze na moim topicu, więc przyłącze się jeżeli można?:) Zaczynam od jutra amerykańską, biegi i rowerek :D Piszcie jak najczęściej, bo bede myśleć, że już wszyscy zrezygnowali. Pozdrawiam dziouszki :*

Gość natalusk
NO to ja tez od dzisiaj walcze :) Mam motywacje moj ukochany wraca po 3 miesiacach na poczatku listopada :) jeszcze 1,5 kiesiaca ale juz trzeba zaczac działac :) waze 69 chce 60 :) pozdraiam

Gość natalusk
No i kolejne podejscie przede mna...ostatnio niestety nie wyszlo

Gość Roopucha
Hej! Znajda sie jakies zaciete bojowniczki w walce z kilogramami. JA zaczynam od jutra. Mam nadzieje ze wesprzecie najwiekszego łasucha pod słoncem:) Trzymam kciuki za wszystkie "amerykanki"

Gość duza31
cześć i jak dziewczyny idzie odchudzanie? ja zaczynam od jutra dietę a dzisiaj już idę na gimnastykę pozdrawiam

Gość Miętta
Czy jeszcze ktoś stosuje z was tą dietę...chciałabym spróbować, ale nie sama... Czekam na współtowarzyszki niedoli...

Gość Miętta
Może ktoś napisze jakie są rzeczywiste rezultaty tej rygorystycznej diety, czy ktoś stosował ją sollenie do końca, albo przedłużył, jak się czułyście, dziewczyny?Ile zrzuciłyście kg?

Gość irmenka
Ja stosowałam tę dietę rok albo dwa lata temu i przez 5 dni straciłam 4 kg, które nie powróciły. Od dzisiaj również jestem na niej bo wybieram się na spotkanie 6 lutego i chcę aby moja oponiasta oponka trochę spuściła powietrza. Obecnie ważę 64.5 kg. Do dzieła!

Gość 60myszka
Ja chcętnie zaczne ta diete od jutro juz bylam drugi dzien i niestety zjadlam pizze i duz innych rzeczy ohhh:(((i dzisiaj dowalilam:((( Koniec ilez mozna, od jutra zaczynam walke na serio!!!

Gość 60myszka
???

Gość cella07
ja po jednym dniu mialam 1,4 kg.mniej na wadze:)

Gość jupijupi POLECAM
stosowałam te dietę 3 tyg,z przerwami na 2 dni oczywiście i schudłam 15 kg, procz samej diety codziennie godzinke plywalam, godzinke skakalam na skakance, godzinke jezdzilam na rowerze ,godzinke rozciagalam sie+tanczyłam i 100 brzuszkow wieczorkiem :) jak dla mnie to swietna dieta, trzymajcie sie :*

Amerykanska??Czyli jaka?sniadanie-burger + frytki,obiad -kurczaczki w sosie chili..a na kolacje pizza?? -zarcik :D A TAK NA SERIO TO JAKA TO JEST DIETA AMERYKANSKA?Chodzi o diete Davida Kirsch?Ta nowojorska??

Gość jupijupi POLECAM
taka dieta bylaby fajna :) *radze przeczytac 1 strone :D

dzieki jupijupi :D jednak to inna niz myslalam.Podoba mi sie ta amerykanska..kieliszek winka wieczorem.. :D :D Postanowilam ze od jutra zaczynam kopenhaska..jak mi sie nie uda dotrwac do konca to zaczne ta.. :) ps: a co do tej sniadanie -burger+frytki...itd.. ->to jakis czas ja stosowalam i jakos nie pomagala..ciekawe czemu .. :P :D

Gość jupijupi POLECAM
ja na kopenhaskiej wysiadlam po 2 dniach niestety, ale tobie zycze wytrwalosci :) ja na pczatku pilam polowe wina bo nie moglam sie powstrzymac i w 3 dniu zastapilam wino sokiem grejfrutowym :) hah :D no ciekawe czemu ;> musze jeszcze 6 dni jesc do 1000kcal a pozniej sproboje te z hamburgerem hah, troche przyjemnosci nie zaszkodzi :D

to poczekaj na mnie ja tez ta z burgerem zaczne po kopenhaskiej :D Trzeba wogole jakas nazwe dla tej dietki wymyslic :D Ja juz odpadam..i nerwy przed pierwszym dniem :D wSZYSTKIM BEDACYM NA DIETCE JAKIEJ KOLWIEK(NAWET Z BURGEREM)ZYCZE POWODZENIA :)

Gość aischa0725
hey dziewczyny. co do diety kopenhaskiej...to na moje nie jest zadna dieta na schudniecie tylko na oczyszczenie ja ja robilam wytrzymalam calosc...schudlam jakos 5kg ale pozniej wskoczylo mi 7kg takze,powiem duzo mordegi z ta "dieta"a rezultatow nie ma...chciala bym zaczac ta amerykanska,ale nie wiem czy nie bedzie jak z innymi,ze zgubisz i zaraz znowu przybierzesz?Ja mam juz troche za duzo...178 i 85kg...juz mam depresje czasami...ale jak narazie od dzisiaj nie jadam slodyczy(w post)moze chociaz cos sie uda:) Jak juz ktos stosowal ta amerykanska to niech pisze bo jestem ciekawa rezultatow:)POzdrawiam goraco

Gość dor
dieta jest wspaniała już sprawdziłam, i zrzuciłam 5kg tak jak piszą to jest prawda więc koleżanki do pracy JEŚĆ tak jak jest w przepisie