Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccola

DIETA AMERYKAŃSKA kto ze mna?

Polecane posty

ja sie trzymam, ale mam wrazenie ze waze tyle smo,jutro rano chwila prwdy i przedostatni dzien :D a potem chyba dieta wlasna bo na takiej chudlam kiedys 13 kg w dwa tyg...

WItam :) Powiem tak: w najgorsszych dniach wazylam ostatnio nwet 57 kg, teraz cos lekko drgnelo i jest 55...dzieki temu mam motywacje :) A Wy jak?

Gość Aniciak
Ciesze sie ze dziala u ciebie :) u mnie no tak.... sniadanko serek topiony i pomidor drugie śniadanko jabłko a potem ................. butelka szampana, chipsy i zapiekanka :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P no tak ale stanelam na wage przed chwila i co nadal 58!!!! ufff czyli bez tragedi, na szczescie mam zdrowe do tego podejscie wiec nie czuje sie "winna" czy cos poniewaz zycie mamy jedno i trzeba sie bawic :P wiec dzis troszke zaszalalam nie zaszkodzilo ale jutro normalnie ciag dalszy diety ciagniemy do 54 hihi pozdrawaim kolezanki :)

Gość Aniciak
skruszona pije zielona herbatke, jem malego pomidora i pol serka :) co u was slychac tak zamilklyscie ?

HOLA! :) Ja wlasnie sacze zielona herbate, juz po topionym serku, dzis weszlam na wage, wskazowka lekko w dół. Tak teraz sobie mysle ze od jutra bedzie dieta moja własna - czyli minimalna ilosc kalorii jak to zawsze robiłam i skutkowało :) Nie martw sie Aniciak, ja raz zrzeszyla i butelke wina tez wypilam hehehee. A jak waga? I jak reszta? Ciiiiiiiiiicho tu jakos.... Odezwijcie sie! Pozdrawiam :)

Gość Niuniu
No Kobietki:) dawno nie pisałam - brak czasu. Wreszcie dostałam mój upragniony okres, wiec od poniedziałku ruszam!:) Dziewczynki Moje, Aniciak powiedzcie mi ile i w jakim czasie już schudłyscie na tej dietce??:)

Gość Aniciak
ja tak naprawde sotsowalam ja trzy dni i schudlam trzy kg, wczoraj bylo bierzmowanie moje kuzyna no i troszke pojadlam :D dlatego sie boje na wage stanąc ale coz.. dzis ciag dalszy oglnie czwartek i piatek to byly rozpustne dni bo nawet na fitness nie poszlam:p ale dzis juz wracam do normy ciag dalszy diety i cwiczen :P

A ja od wczoraj na swdojej wlasnej diecie, do tego 2 h n silowni, sauna 10 min i dzis kg mniej :) Polecam diety wlasne, takie nie mecza ;)

Gość natasza21
No witajdzie dziewczyny chce zaczac djete ktora wy polecacie od jutra ale jest maly problem co tydzien jezdze do tesciow w odwiedzinki i oni sa bardzo goscinni nieraz nawet i za i ciagle we mnie wpychaja jedzenie i przez to czuje sie zle i ciezko mimo tego duzo nie waze jak na swoj wiek ale bym chciala schudnac do 49kg moze mi sie uda kto wie :) a po za tym w pazdzierniku bede szukac sukienki slubnej mam nadzieje ze do tego czasu uda mi sie zrzucic pare kilo :) trzymam kciuki za wszystkich pozdrawiam

no witam wszystkich od jutra zaczynam probowac z ta djeta amerykanska mam nadzieje ze mi sie uda bo tak szczerze to nigdy nie wytrzymuje w djetach ale musze sie wziasc za siebie bo zle sie czuje rodzina we mnie wpyycha jedzenie jak w jakas kaczke heh a po za tym niedlugo slubuje i juz niedlugo bede szukac sukienki slubnej i nie chcialabym miec problemow ze zmieszczenie sie w jakas mam nadzieje ze mi sie uda trzymam kciuki za wszystkich :):) pozdrawiam

juz niemoge sie doczekac efektow planuje sie wazyc co tydzien mam nadzieje ze cos bedzie widac po tej djetce :) jak wam idzie ?? ile juz schudlyscie??? jak sie czujecie ???:P:P:P Pozdrawiam

Gość anitaxx87
Ja jestem na tej diecie od 3 dni i widze roznice =) Teraz przy wzroscie 167 waze 59 a chcialabym w dwa tyg tzn w 10 dni (tak tak do sylwestra) zrzycic 4, 5 na tej diecie amerykanskiej

Gość Kacha 0
a herbatę zieloną i czerwoną można pić normalnie ?, pozdrawiam Was

Gość anitaxx87
Zapewne mozna =) Ja od jutra znowu ta dietka =) Mam nadzieje, ze wytrwam........................

Gość kacha0
do anitaxx a jak ja wcześniej stosowałaś to dużo schudłaś

Gość kacha0
będę trzymać za nas kciuki, pozdrawiam :)

Gość anitaxxx87
No schudlam do 58 kg... teraz lekko przytylam tzn moze kilo... ogolnie moze 3, 4 kilo zrzucilam, ale oprocz tego silownia, aerobik...............

Gość mychhha
ja się odchudzalam na tej diecie ...pamiętam,ze na początku bardzo szybko sie leci z wagi ogolnie to dieta jest bardzo dobra,ale wiadomo pózniej trzeba sie pilnować bardzo...,ale fałdki na brzuchu zgineły...polecam:)

Gość desperacja21
hej kochane! Dzis zaczynam pierwszy dzien diety amerykanskiej! Moze ktos chce sie przylaczyc????

Gość desperacja21
super u mnie mija pierwszy dzien i jestem bardzo glodna niestety :/ ale mam duza motywacje wiec mysle ze przetrwam :))

Gość FGHJ
JA OD poniedzialku zaczne

Gość kami2012
ta dieta dziala , w 5 dni schudlam 4kilo ...