Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaBorsuk

Czy mozna podac wodke bez naklejek weselnych?

Polecane posty

Gość JaBorsuk

Czy mozna podac wodke bez naklejek weselnych? Chodzi o to ze jak nie pojdzie to moge oddac do sklepu, a z naklejkami juz nie.. A moze pierwsze partie dac z naklejkami, a kolejne bez?

Gość ojej a po co naklejki
obowiazek jakis???

Gość po co oddawać wódke
przecież sie nie zmarnuje? :-P

Gość z doświadczenia
obkleja się najczęściej wódki samoróbki..... bo zwyczajnie butelki są różne i brzydko to wygląda.... jak masz oryginalną wódkę, to sam w sobie ma taką ładną butelkę i etykietę świerzutką, że nie ma potrzeby obklejać.... ewentualnie można jakąś pierdołę przwiązać na szyjce wstążką, np karteczką z wierszykiem....żeby było wiadomo, że to weselna.... wtedy odwiązujesz po impezce i możesz sobie oddawać do sklepu....

My nie będiemy obklejać wódki bo po co? Mnie się to nie podoba i będzie wódka taka jaką kupimy bez żadnych pierdoł na noiej ,ale jeśli ktoś chce to może okleić, obwiązaćlub co tam chce:)

Gość jaaaaaaaaaaa
My nie naklejaliśmy:) Jak już ktoś zauważył okleja się najczęściej wódkę "samoróbkę". My mielismy kupioną wódkę oryginalną, a poza tym mi się naklejki nie podobały :)

Zgadzam się z tym co napisał \"z doswiadczenia\" jeśli masz ładną butelkę, a te orginalne mają przeważnie ładne butelki po co Ci nalkejka weselna. No chyba, że bardzo Ci się to podoba i chcesz to Twoja decyzja. My kupiliśmy Absolwenta buletki 0,5l mają bardzo ładny kształt i naklejki są nowiutkie. Podobaja mi się te naklejki, ale uważnam, że to strata kasy.

no wlasnie zauwazylam ze maximus cieszy sie powodzeniem teraz na weselach :) ja jeszcze nie wiem co kupimy

Gość młodka
ja miałam ślub 16.06 i nie oklejaliśmy wódki oczywiście na początku był mały problem z rozpoznaniem w której butelce jest woda dla nas ale kelner przyniósł białą serwetkę i ładnie obwiązał \"naszą\" butelke wiec było po problemie

Gość Micra
A ten Maximus ILE KOSZTUJE???

Gość Micra
Kasiak84-jesteś kochana.Skąd dowiedziałaś się o tej wódeczce???

Gość johanna2
Po to wymyślono zawieszki na szyjki butelek. Część wódki będe miała z naklejkami, czesc z małymi zawieszkami na sznurku ozdobnym/wstążce.