Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazi_go

Czego kobiety oczekują od....

Polecane posty

Powiedzcie mi drogie Kobietki czego oczekujecie po spotkaniach z facetami z netu?? Jestem tu poraz pierwszy i właśnie czytałem, co prawda już dość stary temat, ale Panie rozpaczają i zastanawiają się o co chodzi!! Widzą się 1 raz z facetem, a on się później nie odzywa... i tak jest wielokrotnie podczas róźnych spotkań.... A przecież widział zdjęcie...wiec nie o wygląd chodzi... A nikt z Was nie wziął pod uwagę różnic pomiędzy fotką a rzeczywistościa?? Są i to wielkie!! Sam się kilka razy spotkałem i zrezygnowałem po tym jakie wielkie różnice się okazały... Sorry!! Większość facetów to wzrokowcy!! Trzeba się z tym pogodzić! Ale jest jeden fakt... Ze poźniej kwestie wizualne schodzą na dalszy plan a przedziera się na pierwsze miejsce umiejętność rozmowy, pełna komunikacja, charakter i podejscie do życia! A jeszcze podpowiem Wam jedno... Może jak Wam proponuje jakiś Pan kolejne spotkanie to należałoby powiedzieć OK, a nie na zasadzie olewania tematu: spoko! możemy się spotkać... Wtedy on nie wie czy Ci na tym zależy czy tez mówisz tak żeby mu nie było przykro!! My faceci nie lubimy jak kobieta nam odmawia! Szczególnie jeśli nam się podoba. Wiec...troszkę zdecydowania:) I bedzie OK. Ale odpowiedzcie na pytanie! Czego szukają w takich spotkaniach ładne, zadbane i mądre kobiety?? Bo takie tu się opisywały?? Szukają zamożnych i pięknych cukierkowych Panów?? Odważy się ktoś na to odpowiedzieć?? Nie muszę dodawać że oczekuję szczerych odpowiedzi....

wiesz po 1 spotkaniu i juz iwez ze nie/ to co nie tak:) trzeba kilka:) ja mysle, ze jak kobieta mowi co mysli, to jak mowi pan nastepne spotkanie to ona mowi fajnie, to do nastepnego spotkania, plena usmiechu:) to znak ze jej zalezy:) i masz wierzyc:) owszem sa rozne przypadki. Ale sa owszem kobiety i faceci co mowia tak by innym nie zrobic przykrosci. Komuniakacja i dyplomacja jak to mowia. ale wiem jedno jak tak dlugoo czekali na spotkanie, to przeiciez na tym jednym sie nie konczy:) i czekaja nastepnego:) odkrywanie czlowieka poprzez cza, rozmowe jets sztuka i darem, moze tylko dla wybranych;)

ja tam wiem po 1 spotkaniu :) Od razu się wie czy \"wchodzić dalej w temat\" czy też nie... Jeśli ktoś Ci nie pasuje wizualnie i intelektualnie, to nie ma sensu ciągnąć tematu...Nawet przez dyplomację! Bo jaki to ma wymierny efekt?? Ja tam nie widzę... Nie wiem jak te kobietki odpowiadały, co robiły na spotkaniu...nie mam pojęcia, ale nie wierzę żeby cała wina leżała po stronie faceta!! Czasy kiedy to On miał mówić \" że chce\" już mineły drogie Panie :) Jest równouprawnienie o które tak gorliwie walczyłyście:)

Gość jesli ktos jest
samotny to szuka kazdej mozliwosci zeby zmienic ten stan,ale nie koniecznie to musi byc przyczyna spotkan.obecnego faceta poznalam na gg, wczesniej mialam kilka takich spotkan,ale same porazki.idac na spotkanie z nim nawet na nic sie nie nastawialam pamietajac jak bylo z poprzednimi.ale milo sie rozczarowalam.dodam tylko,ze w jego przypadku to bylo pierwsze spotkanie z osoba poznana na necie... kobiety szukaja zazwyczaj (bo wiadomo,ze nie wszystkie) tego ukochanego:)

Gość a zreszta
juz na pierwszym spotkaniu czuje sie czy taka osoba nam odpowiada czy nie