Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa Ja

czy jest tu jakiś fajny wolny facet?

Polecane posty

Gość jegomość
straszną niekonsekwencją z mojej strony byłyby kolejne wypowiedzi

Gość on jest brzydki

czyli jestes niekonsekwenty :P ale co dlaczego? dlatego ze napisales dobranoc ? ;) rezerwuj nicka bo zaraz wpadnie jakis podszywacz ;)

nigdy nie mialem....to pewnie obracasz sie w takim towarzystwie...taki dziewczyn ktore takie bubki macho i nie wiadomo kto imponują. nie chodzi o przeklinanie, udawanie itd, bo to jest puste, glupie i bez sensu. Ja byłam z facetem, spokojnym cichym, nie musial niczego udawac, byl prawdziwy, szczery, nie przeklinal i byl fantastyczny w tym!! oczywiscie znalazlo sie kilka osób którzy krytykowali go wlasnie za to, ze nie jest przebojowy. wiec nie masz sie czym martwic. ej co wy tak czasowo. to takie wasze zadanie? w grudniu znaleźć dziewczyne, jak nie to \"wieczny student\"?

Gość jegomość
Ja byłam z facetem... dlaczego bylas a nie jestes?

no wlasnie rzecz w tym ze facet nie musi byc piekny co najwyzej musi miec piekne spojrzenie i nieziemski usmiech ;)

czuje ze to co napisze i tak bedzie skrytykowane.. ale trudno, nalezy mi sie. poznalam innego, omotał mnie, posłuchałam serca i sie sparzyłam. docenilam bylego jak go stracilam. ale teraz juz wiem kogo szukac.

Gość jegomość
"no wlasnie rzecz w tym ze facet nie musi byc piekny co najwyzej musi miec piekne spojrzenie i nieziemski usmiech" pierwsza czesc zdania jest sprzeczna z drugą.

jegomosc w ktorym momencie? facet musi potrafic odpowiednio patrzec na kobiete i musi sie ladnie usmiechac

Gość jegomość
cokolwiek padnie dalej to nie ja.... jestem mistrzem ciętej riposty ale na prawdę mam to w dupie.... z resztą mamy deszcz "spadających gwiazd" i ja chętnie pożyczę wszystkim co nie mieli dziewczyny ,że sobie jakąś znaleźli, aha i żeby tyle nie mówili o sobie bo żygać się chce po raz ostatni mówię Dobranoc aktorka rzucam 🌻 w stronę sceny...

Gość jegomość
a co jesli nie ma ladnego usmiechu? odpada wowczas?

jegomosc zawsze moze miec ladny tylek :P zartuje...ale braki w uzebieniu odpadaja

poza tym nie rozumiesz o czym mowie echhh zreszta o czym ja mowie, facet ma byc fascynacja, ma byc inteligetny, zaradny, opiekunczy i dobrze wychowany no ;)

nigdy... wlasnie dawaj foto !! nie mozesz sie zamykac na innych, wyjdz ze swojej skorupki, zdobadz doswiadczenie i nim sie obejrzysz, znajdziesz fajna dziewczyne! aktorka po czesci ma racje, musi miec cos, cokolwiek co zauroczy jakas dziewczyne, usmiech tez sie liczy u mnie i spojrzenie tez :)

Gość dwaj fotke 24

Gość jegomość
ja tez mam zerowy kontakt z kobietami, boje sie ich. :-(

\"nigdy......\" moze poszukaj przez internet? ja sie na tym nie znam, ale tych portali randkowych jest mnostwo

Gość jegomość=mam brzydki charakter
dlaczego sie podszywasz?

dawaj fotke tomek 1982!! chodzi o to ze ja tez nie mam czasu by kogos poznac, zapuszczam korzenie w pracy a wieczorami - oto jestem ! przerypane tak w ogole z szukaniem milosci

nie bac się:) jak mowisz z kobieta wiesz, ze jest zaintersowna.. a w usmiechu chodiz o wyraz o usta inne niz innych, o ten taki .. mały ponizej ust, intrygujacy:)