Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa Ja

czy jest tu jakiś fajny wolny facet?

Polecane posty

Tomek ale jak tak bedzisz siedzial w domu to nie licz, ze jakas dziewczyna przyjdzie sama do twoich drzwi

tomek i 24 to po cholere na kafe wypisujecie ciagle - nigdy nie mialem dziewczyny czego wy oczekujecie - litosci?

Gość dawaj fotke 24
:)

Czarnowłosa ja, wysłałem do Ciebie odpowiedz e-mailem i proszę o odpowiedż. Na tym forum to ludzie około 20 lat i tylko obrażają. Dlatego proszę o dyskusję bezposrednią e-mailem. Zajrzyj do Twojej skrzynki!

do aktorki -twoja wypowiedz z 12.08] 23:51-w pelni sie z nia zgadzam,tez tego juz nie rozumiem

jestem unikatem - nie masz szans :P dawajcie foty!! przeciez jestesmy anonimowi! :P przez internet tez mozna poznac, wlasnie tak poznalam bylego. przeciez miliony ludzi siedzi w necie, niekoniecznie \"czesc jestem wojtek i tez mam 12 lat..\"

Tomek wyjscie do sklepu to nie to o czym mysle,mialam na mysli jakis znajomych,jakis klub itp

ludzie ! kobiety (jak i mezczyzn) mozna poznawac w: - bibliotekach - hipermarketach - klubach - silowniach - uczelniach - pracy - w internecie - milionach inncyh miejsc sa jeszcze sasiedzi i znajomi znajomych

u mnie jest gorszy problem bo nie mam znajomych :D nikt mnie nie przebije, ale jeszcze jestem dobrej mysli :) tomek 1982 nie musisz nosic kartki, takie rzeczy sie poznaje chociazby po spojrzeniu, w jaki sposob patrzysz na dziewczyne...

Gość jegomość
wszystkie te miejsca odpadają. :-( ps. jestem prawdziwy. :-)

\"nigdy.....\" z ciekawosci poza tym moze cos doradzimy jako kobiety czasami chodzi o szczegoly

Gość To Tu To Tam..
Hmm.. Czarna :* :)

nigdy....może za bardzo sie przejmujesz tym? ze jestes niesmialy ze nie masz dziewczyny itd... moze wrzuc na luz, zaszalej, zaryzykuj...raz kozie śmierć, pięc dziewczyn odrzuci z szósta spedzisz reszte zycia... chomiku - spr skrzynke

Gość jestes brzydalem