Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa Ja

czy jest tu jakiś fajny wolny facet?

Polecane posty

Gość zatwardziały kawaler
prawdziwy zatwardziały kawaler jestem mieszkający na wsi , gdzie wrony zawracają , kobiety nas facetów w kuprach mają wyjechały ze wsi nagle bez planowania bez przesłania z Maroka lub Kenii fotki szczęśliwe przesyłają pobite uciekać dokąd nie mają Polka niech za Polaka wychodzi za kawalera ze wsi niech się zgodzi :)

ja bym tez takiego uzalajacego sie nad soba faceta nie chciala badzcie facetami, albo czekajcie az sie pojawi ta jedyna, albo szukajcie, poznawajcie, odzywajcie sie do kobiet do cholery :/ a nie siedzicie na forum i marudzicie :/

jak sie kogos kocha to bardzo ciekawi co trapi czesc naszej dusyz, ciekawi nas co kryje w sobie, czemu szlocha, smuteki ma itp;)

tomek 1982, jak zrobisz w swoim zyciu troche miejsca obok mamy na dziewczyne - ta na pewno sie pojawi. mysle ze cytaty swojej mamy w co drugim zdaniu to nie jest stał w dziesiatke jesli chodzi o podryw....

tomek - mama to, mama tamto czy ty tylko z matka rozmawiasz ? wyjdz ty czlowieku z tego domu i nie wmawiaj sobie ze nie bedziesz mial kobiety bo naprawde nie bedziesz jej mial grunt to dobre nastawienie

tomek - znajdz sobie jakies zainteresowanie, zajecia dodatkowe wyjdz do ludzi idz na te studia, do pracy i rozmawiaj z ludzmi bedzie dobrze

nie olew tylko zabolay go jakies slowa, ale juz wyjasnione, tyle pisaliscie ze soba, teraz dalej, i ciagle dalej isc:) poza tym trudno uwierzyc ze dzieje sie cos, na co tyle czekalismy:) a dzieje sie:)

Gość mam brzydki charkter
tak jakbym mial brata (starszego) to by bylo lepiej bo zawsze bym z nim gdzies poszedl np. na disko.

Gość To Tu To Tam..
Lilijka to jak z ta kolacja? Chcesz kanapeczke? :) .. A o kalorie sie nie martw, spalimy pozniej.. :p

pisałam wlasnie o nim:) a poza tym nikt nie jest pomylony, chyba ze ma zolte papiery z racji choroby.. to ze ma inne hobby czy lubi cisze niz gwar t znak ze jest inny, fajny, intrygujjacy a nie dziwny.