Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa Ja

czy jest tu jakiś fajny wolny facet?

Polecane posty

czas zaufac:) okey na meteorytowa kolacje jestem gotowa:) a kalorie no tak spalimy pozniej, jak bedziemy za meteorytami biegac;)

tomek - zycie sobie zmarnujesz jezeli sie za siebie nie wezmiesz jestes normalnym facetem, mieszkasz w sopocie - to jest miasto tetniace zyciem poznasz kogos na bank tylko nie cytuj ciagle matki - dobrze radze

Gość To Tu To Tam..
Czarnowlosa wracaj! ;( Lilijka, ja o niczym innym sobie nie pomyslalem jak o bieganiu :p [ Zadnych brzydkich mysli ] :D

hmm jesli rodizc ciagle dawal przyklad z jednego dziecka, to drugie moglo poczuc sie gorsze... ale ten dysonans moze wyrownac otozenie, pasje, talenty..

Gość To Tu To Tam..
Hm.. Lilijka to mam zabrac kocyk? .. a za ile wybiegamy z domkow.. zabiore Cie w takie miejsce.. dosyc ladny widok :)

tomek - zachowujesz sie jak synek mamusi sorry ale zadna laska nie lubi faceta typu \"mama to mama tamto\" czas dorosnac i stanac na wlasnych nogach nabierz troche zdecydowania i pewnosci siebie brzydki dawaj zdjecie i to juz tez jestes z sopotu :P ?

Gość ty wez sie ogranij
i przestan o tej mamusi pierdolic zadna dziewczyna nie bedzie cie traktowac powaznie jak bedziesz ciagle gadac o mamusi straszny mamisynek i frajer z ciebie

Gość To Tu To Tam..
Lilijka a nie bedzie nam nikt przeszkadzal ? Tzn. jakis inny facet? :p

nie o to chodzi nie mozesz cale zycie tylko z matka gadac i na okraglo ja cytowac musisz zaczac prowadzic WLASNE zycie dobrze ze idziesz do pracy i na te studia

Tomek - powiedz ze zartujesz ze jestes podszywaczem, ze robisz to wszystko dla jaj

to prawda jak prowadzi z mama dialogi to zostaja one w pamieci, potem sie je cytuje. Ma madra mame. Ale wlasnie tzeba samemu pilnowac tej granicy bo rodzice tak maja, ze jaks tak chca zyc za dzieci.. po za tym jesli taty nie bylo to normalne ze mam wiodla prym.

Gość To Tu To Tam..
Aktorko, jaki romans.. Tylko sie umawiamy na wschod Slonca w Tatrach :p

nie bedzie inny, bo w sercu jets ten sam facet co bedzie na tym kocu obok mnie siedział, zaden inny:) musi byc to co w sercu to i obok mnie:)

umawiamy na wschod Slonca w Tatrach o zatkało mnie:) meteoryty wysiadają!!:) przy wschodzie słonca:) bedziemy szukac pierwszych promieni słonka;)

To Tu To Tam Lilijka no ladnie my tu mielismy czarnowlosa swatac a wy z prywatnymi sprawami przychodzicie :P

Gość To Tu To Tam..
Hmm.. lezac na takiej gorce, a miedzy szczytami wychodzi Słonko.. ot co Ci chcialem pokazac :)

no własnie jeste wdzieczny mamie, i to prawda i chwai sie, w koncu chowała was jak malutkie pisklaczki, byles z nia, przezywałes:) i to was polaczylo taka nicia, ale pamietaj nie mozesz miec .. poczucia ze jak powiesz czy zrobisz nie tak jak ona owi, to bedziesz niewdziecznym dzieckiem.. nie tak. Kady musi miec swoja odrebnosc, mimo tych wizi, nici nie da sie pisac to gleboki temat:)