Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glicerol

co macie dzisiaj na obiadek ? bo ja to chyba sie zupka z amino delektowac /

Polecane posty

Gość babcia robi pierogi
mniam :D

Gość mniammniam
ja tez robie czesto pieczone lub smazone na mocnym ogniu ziemniaki w plasterki pychaaaaaaa moja corcia uwielbia, a do tego zsiadle mleko lub maslanka,mizeria,fasolka lub kalafior z bulka tarta i jajko sadzone:) a dzis robie pulpetki:)

Gość jjfsiodfjdjkf
nic nie mam, sama jesttem, po co gotowac, i tak gloduje od 5 dni

smazona piers z kurczaka, frytki (albo ziemniaki) i jakas surowka czekam na kolege i bedziemy kombinowac

Gość martuśka 18
ja kde do chłopka na obiadek wiec nie wiem co przyszła tesciowa przyrządzi :D smacznego życze

dziewczyna z perłą dawaj przepis :D na ta pierrrśśśśśśśś... mniam :)

pierś troszeczkę się rozbija, potemsoli +pieprz +przyprawy + ja używam tymianku i bazylii podsmażam na patelni, po pewnym czasie na tej bardziej upieczonej stronie kładę pomidorka i na to serek żółty i jeszce dopiekam:) mniam

Gość ciamcialamcia
A twardy nie jest ten kotlet?

Nie - nie jest twardy. Jak troszkę siętłuczkiem potłucze to mięso się w środku rozbije trochę:) Jadłam kiedyś taki kotlet w restauracji i tak mi zasmakował ,ze czasmi sama robię:)

Ja zrobiłam zupę śliwkową z grzankami i polędwiczki wieprzowe w cebuli + ziemniaki + brokuł z wody

Moj obiad dzis jest najlepszy z najlepszych:) Ziemniaki przypalilam, mizerie zalalam przeterminowana maslanka, buraczki okazaly sie rowniez \"stare\" , do tego schabowy sie nie przepiekl:) Tata nic nie powiedzial ale za duzo nie zjadl :) Widzialam tez mojego psa uciekajacego chylkiem z taty pokoju z kawalkiem schaba ... udawalam ze nie widze ;)

A ja wczoraj byłam na ślubie i od jedzenia jestem z daleka. Ale pod wieczór bym zjadła kawałeczek dobrego tortu z kawusią. Wczoraj już się nie zmieścił (a poprawin się nie przewiduje)

Mały Lord- ja mam zawsze tak na przyjęciach, że na torty nie mam ochoty jak wszyscy jedzą , a na drugi dzień chętnie bym zjadła.

Gość uasicowie
a my mamy kółka z biedronki dziś. wyżerka na całego :classic_cool:

Pierś indycza z oregano i czosnkiem, do tego mizeria z jogurtem naturalnym zott - jest jak śmietana, mniamm.

Gość mniamniam
dobry topik! jak nie bede wiedziala co wykombinowac na obiad to tu zajrze🖐️ a na szybkiego dobra jest potrawa chinska ugotowac ryz,podsmazyc troche mielonego(wystarczy 25 dk),dodac cebule,wkroic papryke surowa i co tam jeszcze kto ma w domu,zalac woda na patelni i jak mieso zmieknie to wsypac z torebki "mix do potraw chinskich" (w proszku),przyprawiac specjalnie nie trzeba bo w tym mixie sa juz przyprawy) i usic ok 10 min,potem na talez ryz i wlac ta mieszanke z patelni na ryz,pycha i latwo sie robi

Gość mniamniam
* dusić