Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol X Gustaw

Dlaczego grube dziewczyny próbują podrywać przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Gość Karol X Gustaw

a później dostają kosza i później dziwią się że nikt ich nie chce ? Dlaczego nie mierzą sił na zamiary ? Przecież gruba dziewczyna to zwyczajnie zaniedbana zewnętrznie osoba. Kto chce mieć chore dzieci ? Przecież "taka" dziewczyna w genach przekaże otyłość. Może to kontrowersyjne co powiem ale uważam że ludzie powinni dobierać się wg wyglądu, czyli atrakcyjni razem a mniej atrakcyjni otyli razem. I nie byłoby później chorób u normalnych ludzi. A otyli niech sobie chorują skoro sobie wyhodowali tą otyłość.

Gość o matko z córką
A tych z nadwagą większą niż 10 kilogramów przymusowo będziemy sterylizować?

Gość To ja ________
No co Ty! Na stos z nimi!!!!

Gość To ja ________
Ha ha ha ! Dobre ;)

Gość Karol X Gustaw
No i ludzie myślą że ja żartuję. Od razu na stos czy sterylizacja. Ja mówię poważnie !!!! Otyli niech wiąża się z otyłymi a nie podrywają normalnych od których - co normalne dostają kosza a później rozpaczają

Gość To ja ________
Tak sobie mysle ...,ze lysi to powinni z lysymi , nie ?Zeby razem lyse dzieci mieli ;)

Gość Bongo Bongo
TAK NAJLEPIEJ TYCH GRUBYCH DO UŚPIENIA PRZEZNACZMY.... TY GŁUPI CZŁOWIECZKU O WĄTPLIWEJ INTELIGENCJI

Gość To ja ________
A Ci bez slowkika ortograficznego nieh siem wiaza z tymi bes :)

Gość o matko z córką
A co będzie jak gruba dziewczyna będzie podrywać nienormalnego faceta? I jak się nie daj Boże rozmnożą?

Gość 0001
Gustawie jakis tam a co wedllug ciebie oznacza slowo NORMALNI...

Gość Bongo Bongo
No dobra Kolo niech ci będzie ale czy ty wiesz co to są dobre maniery? trochę taktu chłopcze............. My kobiety bez względu na wagę uwielbiamy dżentelmenów a nie zwykłych chamów

Gość Karol X Gustaw
NORMALNY czyli zadbany, szczupły, dobrze ubrany, wykształcony

Gość a twoja mama to związała się
z twoim tata według jakiego klucza? Intersuje mnie to, bo to co spłodzili nazwałabym efektem debilnego jojo :D

Gość jajakata
A co z chudymi ale brzydkimi, pryszczatymi, głupimi? CZy ktoś gruby jest automatycznie nienormalny? A co to jest normalność? Nie lubisz grubszych kobiet, Twoja sprawa...ale krągłości świadczą o płodności kobiety...w niektórych kulturach to właśnie takie kobiety są cenne ze względów przydatności genetycznej...

Najlepiej to niech się wiażą mądrzy z mądrymi a głupi z głupimi. I Ty, autorze tego topiku dlatego musisz szukać sobie panny w zoo w klatce z małpami, bo na ulicy nie znajdziesz, bo wszystkie będą za madre. I zaraziłbyś jej dzieci swoją głupotą...

Gość To ja ________
hihihihi

Gość dddddddddd
a dlaczego grubi faci podrywają szczuple dziewczyny?

Gość Zgadszam się a autorem tematu
Kobiety grube są niższej kategori Znawca i koneser

Gość 0001
Aha to juz znam definicje...tylko uwazaj gustawku bo moze byc tak ze poznasz sobie fajna laske i ona urodzi Ci 2 slicznych normalnych (akcentujemy) dzieciaczkow i po tych ciazach sie roztyje (bo i tak czasami bywa) i nagle stanie sie nienormalna... i co wtedy ZONK? co bys zrobil korolku gustawku..

Gość Panu już dziękujemy
Miło , że troszczysz się o grube dziewczyny i nie chcesz, żeby potem ropaczały. Super.

Gość Panu już dziękujemy
gorzej jak karolek się roztyje !:D

Gość Hersz Baba
Co ty pierdzielisz.Pewnie jesteś zaschnięty i zazdrościsz tym co mają co pokazać

Gość Panu już dziękujemy
PROWOKACJA..NIE DAJCIE SIĘ PODPUSZCZAĆ I ...CISZA :D

Gość nie gruba nie chuda
w życiu nie czytałam większych bzdetów to nie jest kontrowersyjne - to głupie grubi z grubimi chudzi z chudymi ładni z ładnymi głupi z głupimi wg. tego musisz szukać partnerki wsród głupich bo ty już do nich należysz sory za ostre słowa ale po tym co przeczytałam same sie cisną :O Uwazasz ,że grubsza dziewczyna nie moze byc ładnai mieć powodzenia .Przecież to indywidualna sprawa gustu. A co z chudymi ? Też nie wszystkim się podobają. Ciekawe co ty masz w genach :D

Gość hihihihi
a karol ma pewnie krzywe zęby, odstajace uszy, i 160 i dlatego zaklada takie topiki :0

Gość nie gruba nie chuda
to ja__________----------------> dobre z tymi łysymi :classic_cool:

Gość Karol X Gustaw
Karolek nie roztyje sie bo uwaza co je i nie wpieprza jak robia to niektore dziewczyny... Poza tym chodze na silownie, basen, biegam i jezdze rowerem To wcale nie jest prowokacja ja po prostu chce oszczedzic przykrosci zaniedbanym brzydkim grubym dziewczynom. Niech probuja do takich co same sa to prawdopodobienstwo poderwania kogos jest wieksze Ot i cala prawda A wy mi tu wyjezdzacie ze niby prowokacja...

Gość Wrom
A co to ma za znaczenie kto kogo podrywa. Podrywać może ale zwykle takie zaloty kończą się niepowodzeniem.

Człowieku zdziwiłbyś się, gdybyś otworzył oczy i się rozejrzał i zobaczył mnóstwo zakochanych, szczęśliwych par, gdzie dziewczyna jest grubsza a facet wygląda, jak playboy... Co byś wtedy srobił?? Podszedłbyś i powiedział facetowi, że ma zostawić tę dziewczynę, bo jest gruba?? hahahaha, sorry, Ty nawet w klatce z małpami byś nikogo nie znalazł... Twój mózg jest zdegradowany do poziomu pantofelka. Wybaczcie te obraźliwe epitety, ale zdenerwowałam się...

Gość Karol X Gustaw
Wrom - no wlasnie !!! A pozniej wchodza takie dziewczyny o rozmiarze sumo na kafeterie i zakladaja kolejne topiki w stylu JESTEM BEZNADZIEJNA NIKT MNIE NIE CHCE itd.... To jest zenujace