Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic psa

chce kupic psa pomózcie

Polecane posty

Gość translate it for me
najlepsza rada pod słońcem - jednak tylko wtedy, kiedy potrzebujesz prawdziwego przyjaciela, a nie chodzi ci o to, zeby pies byl koniecnierasowy i bylo po nim widac, ze jest BARDZO DROGI: WEŻ PSA ZE SCHRONISKA mowie to kazdemu, kto nie moze sie zdecydowac na rase psa. w schroniskach sa na prawde piekne psy, niekoniecznie rasowe, jednak z pewnoscia taki piesek odwdziezcy ci sie za uratowanie mu smetnego zycia i zostanie twoim przyjacielem.

Gość olivkaaa
popieram poprzedniczke zapraszam cie na dogomanie gdzie mamy wiele pieskow do adopcji rowniez labladory i goldeny jesli bedziesz zainteresowana napisz taka adopcja ratuje kazdemu psiakowi zycie pozdrawiam

Gość chce kupic psa
bardzo chętnie zaadoptuje labladora lub goldena nie musi to być szczeniak :D

Gość strasnazabaaaa
goldeny są łatwiejsze do prowadzenia, bardzo inteligentne szybko ucz asie posłuszeństwa. Z labladorami bywa gorzej, to fajne psy, ale długo sa dziecinne, trudniejsze w nauce, kochają wodę, i wlaza do kazdej kałuzy, no i znam kilka makabrycznie szczekliwych. Dla mnie uporczywe szczekanie u psa jest powazna wadą. Takze zdecydowanie wybrałabym goldena

Gość strasnazabaaaa
wejdz na dogomanie

Gość chce kupic psa
OBIE TE RASY SĄ PIEKNE KOCHANE I WSPANIAŁE :D dziękuję wam nie wiedzialam ze labrador jest sobowtórem goldena czytam własnie czym sie charakteryzują te psy i który z nich bedzie lepiej znosił warunki w jakich chce go wychowywać :D i już sama nie wiem spodobał mi się bardzo labrador czekoladowy ale goldeny tez są cudne :) no i mam problem :(

Gość olivkaaa
obecnie mamy sporo labladorow i goldenow do adopcji jesli jestes zainteresowana to skontaktuj sie ze mna na dogomani mnie znaja podam ci meila aaliyah22@buziaczek.pl

Gość chce kupic psa
olivkaaaaa jutro się z tobą skontaktuję dziekuję za kontakt :)

Gość polyanna
chcesz psa -idz do schroniska -przyjaciel na 100% sprawdzone ale radzę ludziom zrównoważonym i odpowiedzialnym zwłaszcza w przypadku psów ze schroniska...

Gość chce kupic psa
chce labladora lub goldena wiem ze te psy ze schroniska sa wierne i bardzo potrzebuja pomocy,serca ale chcę choć raz w zyciu dostac to czego pragnę :) czy nie mam prawa do szczęscia chcęnie zaadotuje dam mu wszystko co bede mogla ale własnie to małe ale rasa ktora sobie wymarzylam nie musi byc młody itd ale chce by to byl golden lub labrador weszłam dzisiaj na jakies forum gdzie był topik o psach ze schroniska takie metamorfozy to wspaniałe i piekne ze sa tacy ludzie pozdrawiam wszystkich uciekam spać :)

Gość olivkaaa
weszlas nanasze forum a pieski z metamorfoz sa wlasnie od nas..zawsze doradzamy co do wyboru odpowiedniego pieska wiec warto dac jaiemus biedakowi szanse!co do ewentualnego transportu psiaka tez nie ma problemu bo zawsze go organizujemy a dzialamy na terenie calego kraju i nie tylko!mam nadzieje ,ze pokochasz jakiegos czworonoga:))czekam na meila

Gość chce kupic psa
moj sąsiad ma psa czarnego tyle o nim do tej pory wiedziałam zawsze gdy mnie widzi dziwnie reaguje poprostu na moj widok pedzi w moja strone o mało się o własne łapy nie zabije przybiega siada daje łapy skacze a jesli mam dzwi otwarte wpada do mieszkania i rozkłada sie na kanapie nie reaguje za bardzo na prośby własciciela zeby wyszedł z mieszkania dzięki waszej pomocy wiem teraz ze to jest labrador :) bardzo koffany i zabawny psiak :)

mnie podoba sie beagel .Moja corcia juz od roku chce pieska i cały czas przesuwam te decyzję.Kednak najpierw chce jechac do schroniska i zobaczyc czy jakis bezdomny nie wpadnie nam w oko . Yez mam taki jakis odruch że sieroty maja pierwszenstwo i potrafia byc najwierniejsze

Gość chce kupic psa
ogladałam strony schronisk nie widziałam tam ani jednego labradora ale zdziwiłam się bo widziałam kilka naprawdę bardzo ładnych rasowych psów :) moja kolezanka kiedyś przygarneła psa ze schroniska i po 6 miesiacach ktoś jej go ukradł z podwórza :(

Gość olivkaaa
w schroniskach w calej polsce mamy setki rasowych psow same zobaczcie w sumie to i tak nie wszystkie bo codziennie przybywaja nowe:( tutaj na dogomani jest tysiace watkow jesli ktos cche adoptowac psiaka i ma odrobine serducha dla niego to naprawde warto poczytac posty naprawde mnustwo naszych pieskow znalazlo w ten sposob dom tu jest np watek ogolny z adopcjami psow rasowych http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16392 ale kazdy piesek ma tez osobny watek do cierpliwej jest tez beygle

Gość chce kupic psa
olivka napisłam do ciebie mail :)

Gość chce kupic psa
ps.własnie w dalszym ciągu oglądam metamorfozy i nie mogę wyjść z podziwu jak te psy wypiekniały :D

Gość olivkaaa
WYSLALAM CI PELNO PIESKOW :)JESLI MEIL NIE ODJDZIE TO DAJ ZNAC no metamorfozy sa niesamowite zobacz sobie metamorfoze Serwo wiozlam go od nas z lodzi do gdanska to jest dopiero metamorfoza roku:)

Gość jucha
BOKSER!!to jest piękna rasa,poolecam ,ja mam tego pieska i sa poprostu niesamowite!!kochane pieszczochy,ja gorąco polecam

Gość olivkaaa
niestety to sa labladory uratowane przez nasze dziewczyny z pseudo hodowli twlasnie ci je wyslalam miedzy innymi czekaja na nowy dom podalam ci numer gg pogdamy wieczorkiem to ja wam pokaze jakiego psa uratowalysmy pol roku temu to dopiero byl dramat:(takich psow mamy setki nawet juz plakac nie potrafie tyle juz sie napatrzylam na to cierpienie zwierzat:( gardziolek piesek z naszehgo schronu naszczescie udalo nam sie go uratowac http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24021 lopez i jego tragiczna historia tez od nas:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23193 i Enterek takze skrzywdozny przez czlowieka i takze nasz wychowanek jego historia to jest dramat jakis codziennie dzieje sie niestety wiele:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22885 takich przykladow psiakow mam setki naszczescie wiekszosc udalo nam sie uratowac ale nie zawsze udaje sie tego dokonac na czas:( a to Serwo o ktorym wam pisalam i jego niesamowita metamorfoza znalezlismy mu dzieki dogomani dom w niecaly dzien:)) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24504 i para przyjaciol z naszego schronu tez piekne zakonczenie, mam do nich ogromny sentyment bo to byly pierwsze pieski ktorym szukalam domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22694

Gość te z dogomani
sa chore dla nich kazda osoba ktora chce przygarnąc psa takiego jak szuka wybranej rasy a nie jakiegos kundla od razu jest pseudohodowca chore baby wole kupc jak urzerac sie z glupimi babami :-0

Gość dretyna
Weź ze schroniska. Wybierz sobie podobnego do golden retriwera. Pies ze schroniska będzie Ci wdzięczny do końca życia.

Gość dretyna
W domu rodzinnym miałam 5 psów a teraz mieszkam w bloku i nie mogę mieć żadnego. W życiu zrobiło się pustro i tak jakby słońce słabiej świeci. Pies to przyjaciel nie gadżat do szpanowania. Weź ze schroniska.

Gość te z dogomani
mam kilkanascie kotów pół dzikich ze 3 kundelki przybłedy wystarczy do domu chce psa rasowego :)

Do dziewczyn z dogomanii: Co myślicie o trzymaniu psoaka w bloku? Bardzo chciałabym przygarnąć psa (jak mieszkałam w domu - mialam 4 schroniskowe-przybłędy). Teraz się wacham bo nie chce aby pies się męczył. A może macie jakiegoś psiaka, który byłby szczęsliwy w bloku sam przez 9 godzin? :-(