Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ

OKRES SIE SPOZNIA TYDZIEN MIMO ZE UZYWALISMY PREZERWATYWY-WEJDZ I DORADZ PROSZE!

Polecane posty

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ

Hejka! Moj ukochany przyjechal 20 licpa, a okres ostatni co mialam byl : 12 lipca. dzien ,w ktorym powinnam dostac okres to: 8 sierpnia.-czyli spoznia mi sie juz tydzien. kochalismy sie od jego przyjazdu 6 razy ,wlacznie z dniem wczorajszym . uzywalismy tylko prezerwatyw. tydzien przed jego przyjazdem odchudzalam sie tydzien[nic prawie nie jadlam ]-moze wiec przyczyna tkwi tutaj? problem tkwi w tym ,ze -kiedy kochalismy sie jakis czas temu to czulam jak plyn wyplywa z gumki ale jakby przy jego trzonie to tez dostalam nerwowy -wczoraj np prezerwatywa byla u mnie w srodku, a on wszedl we mnie jakby juz bez tej prezerwatywy troszke jakie sa natomiast objawy na dzien dzisiejszy? -brak okresu -wydzielina z pochwy jak podczas dni plodnych[gesta, klejowata i ciagnaca] -ubikacje odwiedzam dosyc czesto -brzuch jakby sie wiekszy zrobil[a moze m isie wydaje?] -kilka dni temu mialam podobne objawy jak przed miesiaczka-czyli :bol brzuszka, ale okresu jak nie ma tak nie ma -moja siostra ktora niedawno zostala mama mowila ze czula jak jej sie macica rozszerza [ale nie wiem czy w 3 tygodniu bym miala takie cos] -teraz czuje jakby goraco po prawej w okolicy jajnika -niedobrze mi dzis -a cykl mam 28 dniowy czy ww.objawy czy symptomy moga byc objawem ciazy? doddam ,ze nigdy nie uprawialismy sexu bez zabezpieczenia. prosze o rady...moze miesiaczka mi sie przesunela z powodu tego tygodniowego odchudzania? moj chlopak sie denerwuje i ja tez... prosimy o szczera odpowiedz.

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
chcialam dodac, ze bralam antybiotyki przez ostatnie 1,5 tygodnia Amotaks .

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
bardzo sie obawiam ...bardzo ... prosze o rade... nie wiem czy jak sie nam wczoraj zsunela prezerwatywa i ona zostala we mnie a potem on we mnie wszedl mi nimalnie bo dotknelam go [potem szybko wyciagnelam prezerwatywe] to czy w ten sposob tez mozna zostac rodzicem? bardzo sie martwie....:(

Gość nie bój się
nie jesteś w ciąży, spokojnie

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
a czy mozna byc pewnym ze rzeczywiscie nic nie jest>? przewaznie moje cykle trwaja tak samo dlugo ,moze 2 dni tylko gora bylo ze pozniej dostalam . teraz jednak martwie sie... a jesli by wszedl mimo ze prezerwatywa byla w srodku ?a jak bym ytego nie czula? jego ,,przyjaciel''byl caly w tym plynie co sie wydziela jeszcze przed wytryskiem .

Gość odchudzanie
99% odchudzanie To zawsze rozwala gospodarke hormionalna

Gość nie martw
się wszystko bedzie ok. mi też zdarza się tydzień opóźnienia jak się denerwuję. i też stosuję tylko prezerwatywy. głowa do góry;)

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
DZIEKUJE za odpowiedzi... najgorsze jest to ,ze czuje, ze mam podwyzszona temperature. nie wiem czy ten tydzien co sie odchudzalam ,bo byl to TYLKO tydzien to czy mial wiekszy wplyw...

Gość klara 82
zrób test, albo dla 100% pewności beta HCG z krwi ( nie ma pewniejszego badania - a wynik dają już po kilku godz. ( albo jak dobrze zagadasz a zrobisz je w jakimć szpitalu ta wynik można miec już po 1 godz.)). jak chcesz być pewna to zrób to badanie. tylko daj znać co i jak :)

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
KOCHANE DZIEWCZYNY!! wczorAJ bylam w kosciele ,poprosilam Bozie, ze nie jestem gotowa zostac mama, itd:) no i po spacerku po kosciele zachodze do ubikacji i ...dostalam menstruacje!:P wowww!!!! nawet nie wiecie jak sie ciesze! a mojemu ukochanemu powiedzialam w sposob uroczysty iz nie zostanie tatusiem hihih, w ogole przez te kilka dni widzialam wszedzie mamusie z wozkami i w ciazy :P dziekuje za wasze wypowiedzi..to dobrze ze jest kafeteria!:) DOBRANOC!!

Gość PROSZE O ODPOWIEDZ
biore od 1 dnia miesiaczki Yasmin. zastanawiam sie, czy oby ta ostatnia sytuacja z ta sciagnieta prezerwatywa i ze raz nie do konca byl we mnie, czy czasem nie bede mama. bo slyszalam ,ze jak jest sytuacja podbramkowa dajjmy na to dzien przed okresem ,to ten okres przyjdzie nawet jak sie jest w ciazy!:/ teraz to ,,odczuwam'' jakby prawy jajnik... mam nadzieje ze jest wszystko oki....

Gość oooj ja sie niestety
nie spotkalam z taka sytuacja osobiscie;/ nie moge ci doradzic.