Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wssdffff

CZY MOZNA KUPIC FAJNA KAMERE CYFROWĄ DO 1000 ZŁ CZY NIE RACZEJ?

Polecane posty

Gość wssdffff

prosze o rade! chce kupic kamerke cyfrową najlepiej ze stabilizatorem obrazu optycznym i zoomem 15 razy oraz posaidajacaą gniazdo pamieci i miniDV. czy w tej cenie znajde cos super?moze ktos sie zna na tym to mi doradzi:( bo jestem dziewczyną i nie bardzo sie znam na tym sprzecie który dobry w miare..

Gość wssdffff
zoom moze byc 10 razy najmniej :)

Gość starayaaa
hahahah buhahaha za 1000 zł kamerke cyfrową FAJNĄ ? chyba sie z głupim macalas ..za taką kase to syf jakis kupisz a nie kamerke..

Gość autorka watku....dd
wiesz myslalam ze kupoie w tej cenie cos fajnego bo wiecej kasy nie mam:( chodzi mi oczywiscie by byla wniej funkcja robienia cyfrowych zdjęc:)

Gość niemozna
vvgv

Gość fdfgd
niemoznaa/a

wiesz, kamera moim zdaniem jest do filmów a do zdjęć aparat. Jak są dwa w jednym to albo jedno albo drugie jest lepsze. Nigdy razem. Zdjęcia z kamery nie sa dobrej jakosci tak samo jak filmy z aparatu cyfrowego. Moze sie mylę ale moje zdanie jest własnie takie. Za te pieniadze lepiej kup aparat cyfrowy, chyba, ze chcesz koniecznie krecic filmiki.

Gość ghgggg
w zyciu nie kupisz takiej fajnej za takie grosze jak chcesz kupic fajną z aparatem to musisz dac ponad 3 tysiaki najmniej debilu a nie 1000zł:)buhaaa

Gość do moderatorów
skoro usunęliście mój topik, to ten też powinniście usunąć i przenieśc na forum Zakupy

Gość ghgggg
spierdalaj bydlaku!

NIe rozumiem... Pytanie autorka zadala. Moim zdaniem calkiem rozsadne (zreszta napisala, ze sie zupelnie na tym nie zna, a przeciez na wszystkim nie trzeba sie znac), a dowiedziala sie, ze jestt \"debilem\" i, ze \"sie z głupim macala\" :O Spoko. Bo wszyscy co wiedza po ile sa kamery to wszystkie rozumy pozjadali i w ogole sa wspaniali, ze mucha nie siada :P

Gość Nie przenoście
i tak już ledwo zipie ten Ogólny !!!

Gość ghgggg
bo jest debil skoro mys;l ize kupio cos ffr