Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże narodzenie

strasznie tęsknie za świętami

Polecane posty

Gość boże narodzenie

😭 wy też?

a ja zupełnie nie tęsknię nie lubię świąt, zwłaszcza B. N. teraz jest tak, jak by mogło być cały czas :) chłodno, wiaterek, deszcz :) :) żyć nie umierać! :)

Gość nie przejmuj sie tak
jeszcze troche i listopad: a w telewizji upiorna reklama coca coli i pioseneczka "coraz blizej święta"

Gość niestety mi od jakiegoś czasu
Święta się coraz gorzej kojarzą. Ten przymus kupowania prezentów, ta przeogromna, nachalna materialistyczna machina komercyjna nakręcana już od października wtłaczając do głów puste slogany robi człowiekowi pranie mózgu. To wszystko odwraca uwagę od rzeczywistej wartości Świąt. Najlepiej to w tym czasie nie czytać gazet, nie włączać telewizji,ani radia i jak ognia unikać hipermarketów.

Gość dokładnie przestaje lubić
święta od kiedy "sezon" zaczyna sie już na przełomie października listopada ( a w innych krajach podobno jeszcze wcześniej) Mam przesyt.

Gość tęsknicie

dajcie spokoj, jeszcze nie czas :O ledwo się wszystkich świętych skończyło a już wystawy ozdobione Mikołajami, choinkami, w tv reklama \"coraz bliżej święta\"- ta sama od 7 lat aż żal patrzeć :O przez to wszystko nie czuje się już tej prawdziwej atmosfery świąt, która kiedyś była taka magiczna...do tego ten szał i presja kupowania prezentów... to juz nie te święta co kiedyś i szkoda, że już nie będzie jak dawniej 😭