Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdawoczy

DLATEGO WŁAŚNIE FACECI WOLĄ KOBIETKI Z ODCZUWALNYMI PIERSIAMI A NIE DROBNOTĄ

Polecane posty

I nie sugeruję, że jesteś \"za szybka\", broń boże! Czasem po prostu lepiej się długo wstrzymać, niż sparzyć. A jak nie będzie chciał czekać, to kij mu w oko.

>>> C na D widzisz teraz po Tobie pojechali swoim poetyckim językiem....świadczącym tylko o nich na szczęście :) :) :) :) naprawdę 😍 dla Was wszystkich wulgaryzujących !!!!! mówicie że ja Was obrażam, a Wy to nie obrażacie?

Gość tak masz racje Polacy nic
dobrego niemaja , tak tak idz sie lepiej utop albo w łeb sobie strzel to wody nie zabrudzisz

Gość A przez B
No Solar...ładnie w dyskusję weszłaś.....a ja bede brac tablety i mi biust urośnie. Od tych yasmin podobno rośnie. A przy okazji jestes bezpieczna. Nic nie poradzimy że oni maja takie gusta. żaden Cię nie zaakceptuje. Wiem bo przechodze to samo. Jestem dziewicą i nie maiłam nigdy chłopaka przez mały rozmiar biustu. A holendrzy to mi sie tak średnio podobają...tacy rudzi wszyscy.... :O nie lubie rudych

Gość szacunek dla A przez B
mądra dziewuszka jestes a jak masz maly iust to sie od tabletek jakos powekszy i bedzie ok . pozdrawiam

Gość A przez B
No tak. Tylo że zaznałam sporo bólu przez mój mały biust i już nikt mi tego nie wynagrodzi. Doskonale rozumiem co czuje solar.space i wierzę że do kompleksów doprowadzili ją mężczyźni. Poza tym nie wiadomo czy mój biust sie rzeczywiście powiększy. Jeśli nie mam takich tendencji...KURDE....mogliby być holendrzy tylko ja nie lube rudych.... :O :O :O

>>> A przez B cuż sporo holendrów jest nie tyle rudych ile piegowatych. bardzo duzo chłopaków o brązowych włosach z piegami i szorstką skórą. jeśli nie lubisz holendrów to może implanty? trochę słabvy masz charakter...myślisz ze którykolwiek z panów którzy sie tu wypowiadają cokolwiek by dla Ciebie zmienił? miłość polega bardziej na akceptacjii drugiej osoby taka jaka jest niż na wsadzaniu penisa między piersi.

Gość Do A ja mam DD
Solar.factor: A mi sie wyjade, ze jestes zbyt otwarta. Masz 19lat i juz takie doswiadczenie w sexie, ale to akurat Twoja sprawa i nic mi do tego. Ale C na D jest juz tutaj druga osoba, ktorej wysylasz na maila swoja prywatna historie (wczesniej chcialas opisac jak to jest z Holendrem). Zgadzam sie z C na D, ze jak nastepnym razem poznasz jakiegos faceta to go na poczatku po prostu obserwuj. I gwarantuje, ze wcale nie bedziesz musiala szukac jakiegos Holendra, abys znalazla akceptacje piersi :) Moze akurat na tym forum tego nie widac, ale jest wielu Polakow, ktorzy lubia male piersi :)

>>> Do A ja mam DD to że akurat zaczęłam z holendrami to wina tego. wbrew pozorom zaczełam póxno bo mając 18 lat. dobrze wiemy ze to nie jest średni wiek w jakim dziewczyny zaczynają współżycie. jasne że miałam ochotę wczesniej. ale nie maiałam z kim. dlaczego mam szukac w polsce? czy muszę jesli ktoś sam od siebie okazuje mi zainteresowanie? mam go odpychac tylko dlategoz ę jest obcokrajowcem. jeśli tu są takie gusta to OK. tylko nie wszędzie takie są. polaków zaczęłam obrażać [i to i tak w nie wulgarny sposób] po tym jak mnie kilka razy obrażono w wulgarny sposób.

Gość Do A ja mam DD
Solar.factor: Nie wiedzialam, ze juz jest jakis Holender :) Jasne, ze nie kaze Ci nikogo szukac tutaj w Polsce skoro juz kogos masz :) A wiek to jest kazdego indywidualna sprawa. W sumie to odnosnie tego obrazania, to mam wrazenie, ze to Ty zaczelas, dlatego teraz faceci Ci dogaduja na tym forum. Nie mozesz obrazac wszystkich Polakow tylko dlatego, ze niektorzy z nich wola duze biusty i Ci to okazali. Jezeli tak bedzie to powstanie bledne kolo: wszyscy wszystkich beda obrazali...

>>> Do A ja mam DD wczoraj rozstałam sie z polakiem. i to z powodu rozmiaru biustu. taki inteligentny okazał sie student architektury :O [pisałam o tym we wczesniejszych postach] przed nim było dwóch holendrów. uuuffffff....

Gość solarka ja tez jestem
holendrem zrobisz mi dzisiaj suko obciag z połykiem a potem ci sie wysram na twój ryj :P

dogaduja mi bo uiraziłam ich \'ego. moze poczuli to co ja kiedy oni głoszą: \'tylko duze dają rozkosz\' \'drobnoty bez szans\' a jeszcze jacy wulgarni są!!! gdyby były zawody w wulgaryzowaniu na pewno PL miałaby mistrzostwo !!!!! a holendrzy by nawet sie nie zakwalifikowali.... :( :( :( :( :( :( oni tak nie umieją 😭 nie umieja tak po hamsk 😭 dlaczego tak musi być? :(

Gość dlaczego tak musi być
po hamsk ? nie wiem ale po chamsku to wiem :D:D:D

Gość solarka ja tez jestem
chcialem powiedziec na twoją twarz sorki, juz lepiej ?:P

no właśnie....nawet tego słowa nie znam dokładnie bo rzadko go używam.....tak więc zdam się na specjalistów w tej dziedzinie.... po CHAMSKU* !!!! :D :D :D

Gość moge ci zrobic kupę na twarz
ale musisz mi wzamian zrobic załatke z holenderskich pomidorów :(

Gość solarka w zyciu nie widziała
holenderskiego pomidora co najwyzej holenderskiego kutasa :D:D:D

i to i to widziałam :P :P :P :P i powiem szczerze że romiarowo to tak jak polacy. dobrze że chociaż samym gabarytem im dorównujecie :)