Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuuudy rydz

czy ty też jesteś gothem???

Polecane posty

Gość o ja pierniczę jestem gothem
1. Regularnie nosi czarną odzież. 2. Ubiera koszulki z nazwą lub wizerunkiem rockowej grupy muzycznej. TAK 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. 4. Nosi dziwną, srebrną biżuterię lub symbole (trzy szóstki, pentagram i inne symbole wyznające Szatana). 5. Wykazuje zainteresowanie w tatuażach i piercingach. 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. TAK 8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu. TAK 9. Wykazuje rosnące zainteresowanie tematami: śmierć, wampiry, magia, vodoo i innymi, które dotyczą szatana. 10. Bierze narkotyki. 11. Pije alkohol. TAK 12. Chce popełnić samobójstwo i/lub ma depresję. TAK 13. Tnie się, przypala lub robi sobie krzywdę w kazdy inny sposób. (To satanistyczny rytuał, który poprzez ból odwraca uwagę od światła Pana naszego i Jego miłości. Poszukuj pomocy u psychologa.) 14. Narzeka na nudę. TAK 15. Śpi bardzo długo lub bardzo mało. 16. Czesto nie spi w nocy. 17. Nie lubi światła słonecznego oraz innego światła. 18. Żąda często prywatności. TAK 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. TAK 20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) TAK (ale nie z tych bzdurnych powodów w nawiasie) 21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego. 22. Nie szanuje autorytetu nauczycieli, duchownych, zakonnic, starszych itp. TAK 23. Żle zachowuje się w szkole. 24. Źle zachowuje się w domu. 25. Bardzo dużo je lub bardzo mało je. 26. Je żywność gotycką. 27. Pije krew lub wyraża zainteresowanie w tym kierunku.(Wampiry wierza, że to sposób by dosięgnąć Szatana. Takie zachowanie jest niebezpieczne i trzeba oduczyć tego NATYCHMIAST.) 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) TAK 29. Gra w gry komputerowe, które sa brutalne. TAK 30. Nadużywa internetu. TAK 31. Kreśli symbole satanistyczne lub/i brutalnie potrząsa głową w rytm muzyki. 32. Tańczy poruszając się prowokacyjnie i seksualnie. 33. Wykazuje zainteresowanie seksem. O, TAK!!! 34. Onanizuje się. TAK 35. Jest homoseksualny lub/i biseksualny. 36. Nosi przypinki, naszywki z wyrażeniami "Jestem gothem", "Jestem martwa" itp. 37. Twierdzi, że jest gothem. No to jestem gothem. Tylko nie wiem co to jest. Napiję się krwi to może się dowiem (czasem się zdarza jak za mocno czyszczę zęby nitką).

Gość ruuuuudy rydz
i zgryź żywnością gotycką::):) (cokolwiek to znacza);)

Gość o ja pierniczę jestem gothem
No ale nie ma się co śmiać - zaliczyłem 13 x TAK, a podobno już od pięciu jest się tym, no, gothem :O

Ja mam 20 :) Ale nie lubię określenia \"goth\", tylko \"metal\", bo wolę coś brutalniejszgo, a fani rocka gotyckiego są dla mnie trochę, że tak to określę, cipowaci :)

Gość metallufa
jacy cipowaci... przepraszam ja slucham i również rocka/metalu gotyckiego a wcale za cipciowatą się nie uwazam! ps. Chcialam powiedzieć ze wg powyzszej ankiety... jestem GOTHEM!

Ma być pięć? ok jak na spowiedzi, przyznam się: 1. ad.10 - tak 2. ad.11- tak 3. ad.15 - tak 4. ad.28 - tak 5. ad.30 -tak 6.ad.33- tak szósty podałam na wszelki wypaddek

1,3,4,5,6,7,8,11,12,14,15,16,17,18,22,28,29,30,31,32,33 na tak. cholera jestem gotem.pojde do piekla;(

w sumie fajnie, tam ciepielko jest a ja jestem zmarzluchem.no i cala chmara znajomych bedzie.to sie jednak ciesze:P

Gość CrueltyBroughtTheOrchids
do Ogre69 W niektorych kregach wszyscy metale sa uwazanie za cipowatych ludzi :O Patrz lysi z zimnym lokciem i gruba szyja. Wiec moze daruj sobie choc Ty...

O ja pier... 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31, 33. Najbardziej podobało mi sie \"je zywnosc gotycka\". :) :P

Tak sobie mysle, ze gdyby Britney rozwiazala ten test, tez by jej wyszlo, ze jest gothem. :D

Gość wkurzony kangur z kokardką
żywność gotycka to przedatowane żarcie z supermarketu... Pochodżace ze średniowiecza. Wszyscy jesteście gothami :D Ja nie, bo ja jestem kangurem :P

Gość hi hi
1. Maluję oczy uzywając czarnych specyfików 2. Nie wykazuję zainteresowania biblią, kościołem, ani sportem 3. Piję alkohol 4. Narzekam na nudę 5. Sypiam długo lub bardzo mało 6. Żądam prywatności (no co za bezczelność z mojej strony! ;) ) 7. Lubię być sama ze sobą i w ciszy (oczywiście wtedy rozmawiam z duchami ;) ) 8. Nie szanuję autorytetu nauczycieli i duchownych (z wyjątkami) 9. Często jem bardzo dużo (jedzonko jest pycha, gdzie tu szatan? :) ) 10. Oglądam telewizję kablową (to jest number one!!! :D ) 11. Grywałam w brutalne gry komputerowe 12. Stanowczo nadużywam internetu! :D 13. Zdarzało mi się tańczyć prowokująco i seksualnie :P 12. Onanizuje się :P Jestem we władzy szatana :)

Gość jestem gothem
nikt by tego o mnei nie powiedział, a ten test jet do bani

buhahahahahahahah dobłe te podpunkty Onanizuje się. Wykazuje zainteresowanie seksem. Tańczy poruszając się prowokacyjnie i seksualnie. Nadużywa internetu. .. . .. . . . . Jezuuu tu praktycznie kazdy podpunkt jest bezsensowny:O albo to Nosi dziwną, srebrną biżuterię lub symbole (trzy szóstki, pentagram i inne symbole wyznające Szatana). ktos tu chyba nie wie co oznacza symbol pentagramu:O co to za psychopata wymyslił?:D:D:D:D

Gość iiiiiiiiii
wiekszosc ludzi ktorzy mysla ze wie co symbolizuje pentagram tez nie wie

jestes tego taki pewien???????? sory ale nie porównuj mnie do innych ludzi:O

Ani mnie :o Przypominam jestem kangurem :P

Gość ***Japonka****
i ja jestem gothem:O buhahhahahhahahhah :D:D:D:D :O

Gość Legion_-
Ja przez połowę mojego życia słucham jebitnie ciężkiego metalu. Teraz co prawda nie wyglądam na metalowca bo jestem na to za stary i przede wszystkim nie chcę straszyć mojej córki. Cholernie mnie śmieszą takie "testy". To przypomina mi "kolegę", który za wszelką cenę chciał się wkupić do naszej paki. Zaczął się odpowiednio ubierać, słuchać muzyki a na sam konieć zapytał na której ręce metale noszą rzemienie. Powalił mnie tym na kolana.

Gość Kasia Miroczycka
Ja bardzo lubię Eleni ale chcę nauczyć się słuchać ostrzejszej muzyki. Gdzie znaleźć takie płyty z gothem?

Płyty z gothem najgęściej leżą na starych cmentarach. Ale na nowych też mozna czasem trafić :P

Gość ruuuuudy rydz
no nie......co z Was za gothci?nikt nie pije krwi???????????:D:D:D