Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrine

jak zachęcić sobą mężczyznę do seksu?

Polecane posty

Gość katrine

witam. do wczoraj uznawałam swoje życie seksualne jako udane. jestem młoda, atrakcyjna kobietą w stałym zwiazku z partnerem od ponad 2,5 roku ( w przyszłym roku mamy się pobrać). jednak wczoraj mój partner dal mi do zrozumienia że jestem zbyt malo aktywna i to on zawsze musi zaczynać grę wstępną gdy oboje mamy ochotę na seks. z reguly jest tak, że ja dużo częściej mam ochotę niż on, jednak same slowa typu " kochanie mam na Ciebie ochotę" , jednoznaczne uśmiechy lub mruczenie do uszka nie wystarczą. a dzieje się tak dlatego że nie jestem przyzwyczajona do tak zwanego 'zachęcania mężczyzny" do łóżkowych igraszek. w łóżku już co innego, lubie eksperymentować,wypróbowywać nowe pozycje, lubię seks oralny, ale jeśli chodzi o grę wstępną to kiepsko to wygląda. być może dlatego że gdy czegoś próbuje a on na to nie reaguje to ja się odsuwam. wiec proszę was, jako obiektywnych czytelników o pomoc i poradę. może znacie jakieś sposoby jak kobieta może z sukcesem prowadzić grę wstępną, jak zacząć go pieścić , jak go podniecić, a może również jak zrobić dobry striptiz dla ukochanego w zaciszu sypialni? czekam z niecierpliwościa.

Gość Adi****
noo wg mnie jest jakis konkretny powod dla ktorego on nie chce, bo jesli jestescie ze soba 2,5 roku tzn sie sie kochacie i pociagacie sie wzajemnie i skoro mowisz ze wasz sex jest udany no to nie ma tym nic oprocz jakiegos problemu ktory aktulanie go gnebi, zapytaj go po prostu, na pewno jestes sexowna i wiesz co lubi w lozku i umiesz mu zrobic dobrze a nie ma faceta ktory na tysiace sztuczek jakie zapewne potrafisz mu zaserwowac nie poleci ;)

Gość katrine
panowie i panie pomóżcie! ;)

Gość katrine
No przecież nie zedre mu gaci i nie zaczne robić mu laski 😡 Co robić ?

Gość katrine
adi*** dziękuję za komentarz. bo widzisz to jest tak że ja wiem jak mu zrobić dobrze, ale tak samo jak o sferę uczuciową tak i o erotyczna trzeba dbać i wciaż ja pielęgnować żeby seks nie stał się nudny. dlatego chcę go zaskoczyć czymś nowym, wlaśnie moją aktywnością :)

Gość _Pytanie_
dlaczego nie? to akurat bardzo dobrze działa. z doświadczenia wiem że nawet jeśli nie mam ochoty to po paru minutach takiego 'robienia laski' rzucam się na nią

Gość katrine
Damie nie wypada :classic_cool:

Gość Adi****
mam podobny problem ale on wyplywa tylko ze mnie bo mojemu facetowi jest niebiansko tak jak jest a ja wymagam od siebie bycia jeszcze lepsza, moze wpadam w obsesje, chyba sie zastanowie nad soba

Gość Kamasutra kamasutra
sexi szmatki i striptiz. Ja tak czasem robię. Założyłam topik o tym jak to zachęcam mojego pana do zmian,ale wydaje mi się ze w ten sposób "ranię jego ego" moze on mysli ze nie jest zbyt dobry... Jest bardzo dobry ,jest mi super,ale kurcze czasem trzeba sobie w łóżku pofolgowac,cos ostrzejszego ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Chciałam go namówic na zabawy z wibratorem ale juz mogę zapomniec nie trawi konkurencji

ja bym nie czekała aż sam się zgłosi na sex. on chce poczuć się atrakcyjny dlatego chciałby aby inicjatywa wyszła czasem od ciebie. skoro zawsze to on zaczynał gre wstępną to może mu się wydaje, że tobie na seksie nie zależy tak bardzo jak jemu i czeka na twój ruch aby się przekonać co z tym zrobisz.

Gość Adi****
nio to wg mnie musisz sie bardziej przemoc jednak striptizik jest spoko ale przeciez nie ebdziesz tego robic ciagle, czasem wystarczy po prostu jak lezycie obok siebie zwyczajnie zaczac go piescic rekami ustami, hmm jakis masazyk erotyczny ??

Gość Adi****
hmmm czasem po prostu przebierz sie przy nim pokazujac jakies fajne stringi upps przez przypadek :) albo sie wypnij sexownie albo wejz jego dlon i zacznij nia kierowac po twoim ciele

Gość Adi****
albo po prostu tak jak ktos tu z buta przywalil a ja to zlagodze, zacznij go pomalu rozbierac i sie do niego dobierac ;) ee tam damie nie wypada przeciez on sam sie o to prosi :)

Gość Adi****
nio to moze jednak jest zbyt skolei przyzwyczajony do twojej nagosci i traci to sfere erotyczna to sie zacznij bardziej przykrywac znowuz niech znow twoje cialo stanie sie dla niego zagadka :)

Gość Adi****
albo podejdz go jaka sobie ostatnio fajan bielizne kupilas i jak cie rozbierze to sie dowie ;)

Gość Wrom
Zacznij się bronić kiedy on tego chce, ale nie aż tak aby pomyślał, że rzeczywiście nie masz ochoty.

Gość Wrom
Naga kobieta, którą i tak możesz mieć na codzień nie jest podniecająca, lepiej jak jest wstydliwa.

Gość ZRÓB TO CO POZDRO600
piernij mu w twarz , powinno pomóc:)

Gość monza
jestem autorka tego tematu a ktos sie pode mnie podszywa i pisze odpowiedzi ktore nie sa moje. prosze powiedzcie mi jak zastrzec nick

Gość Adi****
dziwi mnie tylko ze czekal 2,5 roku zeby Ci to powiedziec dziiiwne

Gość monza
nie to nie jest tak że czekał 2,5 roku ponieważ wydaje mi sie ze wczesniej nie potrzebowal mojej aktywnosci

Gość FAJNA-AJ-
A może kup sobie jakąś sexowną i agresywną haleczkę i ( ale taką przesexowną wręcz ) pośmigaj przed nim tak odstrojona. Włóż wysokie szpilki . Podaj mu do łózka jakieś owoce, a później przejmij inicjatywę i zabierz się za jego klejnoty . Bądź wtedy pewna siebie , patrz mu prosto w oczy- faceci ubóstwiają takie kobiety . Możesz też natrzeć go olejkami i zrobić nu masaż ocierając się na początek o niego swoimi piersiami , a później wymasować całe jego ciało rękoma lub czym tylko zechcesz . Wiele par praktykuje podczas gry wstępnej wspólne ogladanie filmów erotycznych ,ale z tego co wiem nie każdej Pani ten pomysł się podoba . Mojego faceta bardzo kręci jak sama się pieszczę podczas gry wstępnej , ale do niczego Cię nie namawiam . Tak jak wielu jest facetów tak wiele jest pomysłów na satysfakcjonujący sex . Powodzenia

UWAGA! prawdziwa katrine - autorka tego tematu to teraz monza. zastrzeglam sobie nick, wszystkim dziekuje za dotychczasowe komentarze a szczegolnie adi****

Gość Adi****
spoko pozdrawiam! mysle coby tu jeszcze hmmm

aha a jeszcze do tego dochodzi taka kwestia. czy myslicie ze tabletki antykoncepcyjne obniżają zainteresowanie seksem ze strony kobiety? bo u mnie chyba tak troche jest.

tak obniżają, nie u wszystkich...ale na niektóre kobiety działają właśnie w ten sposób... niestety!

Gość Adi****
a probowalas go kiedys zachecic gdzies w parku an spacerze albo gdzies troszke poza domem zeby sie nakrecic mocno a miec swiadomosc ze w tym miejscu sie nie da i zaraz leciec do domu ?:) ja to wogole mam chcice na niego w miejscach publicznych :)