Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Mężczyźni opanowali trudną sztukę kłamstwa i omijania drażliwych tematów do perf

Polecane posty

Potrafią pięknie klamać w zywe oczy, bez mrugnięcia, wyrzutów... drażliwe sobie tematy doskonale obchodzą krętymi ścieżkami, a jesli juz zadasz pytanie wprost to uslyszysz, że jesteś paranoiczką i sama sobie wymyślasz problemy :O dla osoby, ktora za chwilę zada pytanie w jakim celu został utworzony tenże topik odpowiadam : tak mnie naszlo ponarzekać na męski gatunek kłamców i obłudników, obojętnych na wszelkie kobiece wrażliwości :O

hmmm........duzo w tym prawdy :( i jacy oni wszyscy do sibie podobni....kobiety są bardziej zróżnicowane...

dobra może z tym klamstwem lekka przesada, ale do cholery...dlaczego jesli powiesz ze coś ci nie pasuje w tym i w tym, to facet stwierdza ze jestes smieszna i nie masz juz czym się zając tylko wymyslaniem coraz to nowszych problemów :O dlaczego oni tego nie widzą :O no wlasnie i jacys tacy wszyscy do siebie podobni :O ja nie mówię tu tylko o swoich jakichs tam prypadkach, ale o wielu związkach ktore znam i większość mężczyzn twierdzi ze kobiety to chorobliwe paranoiczki :O

Gość Wrom
Przecież sam tytuł: "Mężczyźni opanowali trudną sztukę kłamstwa i omijania drażliwych tematów do perfekcji" już sugeruje, że mężczyźni to rzeczywiście inteligetniejsze istoty. I to nawet kobieta potwierdza. hehe

my kobiety mamy w sobie po prostu więcej wrażliwości i dlatego nie tyle nie umiemy co nie chcemy perfidnie klamac i oszukiwac, bo nie potrafilybysmy się zyc z takim nieczystym sumieniem... a co do kwesti ineteligencji :O nie kazda kobieta jest inteligentniejsza od mężczyzny, ani tez nie każdy mężczyzna jest inteligentniejszy od kobiety :O mysle ze na ten temat nie ma co dyskutować

Gość mozemy im zazdroscic

Hmmm....unikanie trudnych tematów to faktycznie męska domena:) Nigdy nie słyszałam, żeby jakakolwiek znana mi kobieta tak zręcznie zbaczała z kursu jak przeciętny, wcale nie superbłyskotliwy facet. Więc z tym się zgodzę. A co do kłamstwa, to kłamstwo nie ma płci - kłamie każdy:)

Gość sweet a kto cie skrzywdzil

tyle pisalam i mi sie skasowalo :O nie chce mi sie tego drugi raz powtarzac :O ok, w kazdym razie macie racje, na klamstwo nie sklada się jedynie plec, ale te omijanie tematu, robienie z nas zakompleksionych paranoiczek, gadanie ze wyopbrazamy sobie bog wie co...przez zadna kobiete jest nie do pobicia...:O chociaz muszę przyznac ze nienawidzę nieraz az nadto wybujalej wyobrazni kobiet :O kiedy to maja jasną sytuację, ale dodaja parę pikantnych szczegołów zeby ubarwić sytuację :O

Ale w dwóch rzeczach jesteście bezkonkurencyjne - w wynajdywaniu sobie wyimaginowanych problemów oraz w braku logicznego myślenia. ;)

Gość kłamca doskonały
we wszystkim jestesmy od was lepsi - w biznesie ,polityce ,nauce ,wynalazkach ,sporcie [ tu jeszcze nieskończenie długa lista :) ] ,więc czego sie dziwisz że jestesmy tez lepszymi kłamami? :) The Man

Gość lalalalala777
oj Sweet Dreams masz rację... a najgorsze jest to że wszyscy, ale to wszyscy oni są tacy sami!!!!!!! Potrafią nam wmówić że jesteśmy nienormalne, jesteśmy paranoiczkami itd., a potem nagle nadchodzi jakaś impreza, cokolwiek, i nagle.... nagle ktoś coś chlapnie, i wychodzi prawda na jaw, wtedy dostajemy szału bo wiemy że miałyśmy rację w naszych "paranojach".......... i co dalej??? Dalej jest awantura!!!!!!!! Awantura o to, że znamy prawdę!!!!! I dalej są joby: jesteś paranoiczką!! Daj mi spokój, nie męcz mnie tym tematem, przestań!!!!!!!!

Gość lalalalala777
to jest straszne, robią z nas wariatki a my wiemy, że mamy rację, i że oni są podłymi kłamcami, obłudnikami....... Boże długo by gadać nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć a może fakt jest taki, że nie powinnyśmy się łączyć w pary z facetami, nigdy??? Bo zawsze będziemy okłamywane, ranione??? I jeszcze będą nas wyzywali od paranoiczek.......

Niestety, siegnij po \"Gdyby zamilkly kobiety\" Krystyny Kofty, zobaczysz wiecej. :-O

Gość nerb
trudno mi polemizować z tą teorią...Kobiety też nie sa idealne...