Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ka

Carmina Burana

Polecane posty

No wiesz, jak to jest.... Wódka już jeży włos, ej do bab, ej do kos, kto powiedział, że wystarczy? Jeden już nie chce żyć, na ostatek prosi pić i wariatka jeszcze tańczy. :-D Yenny, lecz oczka. Ja też się ostatnio - przy okazji wypadku z kolanem - nabawiłam jakiegoś zapalenia, krople wpuszczam, ale komputera nie unikam, bo nie można żyć bez powietrza. Ot co!

Więc tak, jeśli chcesz 6 Weidera, czy jak to pieroństwo się nazywa, to mam właśnie od Agaty ❤️ i moge mailem podesłać. Natomiast jesli chcesz ABS na brzuch, to mam nagrane video na płytce, mogę skopiować i Ci wysłać pocztą pocztową.

To szczęśliwa jesteś.... Bo można mieć: tydzień, miesiąc, rok, życie :-D Ech, trzymaj się, Mała. JEŻELI JEST Na naszą słabość i biedę, niemotę serc i dusz. Na to, że nas nie zabiorą do lepszych gór i mórz. Na czarnych myśli tłok, na oczy pełne łez lekarstwem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa. Na ludzką podłość i małość, na oschły Boży chłód. Na to, że nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud. Na szary mysi strach, bliźniego drogi gest, ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa. Tu kukły ludźmi się bawią, tu igra z nami czas. Tu wielkie młyny nas trawią i pył zostaje z nas. Na to, że z pyłu pył i za początkiem kres ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa. Na krajów nędzę i smutek, na okazałość państw, policję, kłamstwo i nudę, potęgę małych draństw. Na nocny serca bój, że człowiek żył jak pies ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli miłość jest ....

Cześć Wariatka. Oczy leczę - bez efektów. A z tym kompem masz rację ... Nie można żyć bez powietrza :-)

A wdomu nawet kwiatków nie ma kto podlać - ładnie. Fryzia, odniosę się do tegoi wpisu na sposobach - sorry ze tam,ale szczerze Ci napisze - zatkało mnie. Pamiętam naszą dyskusję chyba z asperą na kwa w eszłym roku i pamietam że obydwie miałysmy takie samo zdanie nt. zostawania w zwiazku małżeńskim \"dla dobra dzieci\". No i jak poczytałam Sposoby i zobaczyłam ze dzewcznę która pisze w sumie to samo co my wtedy chciałaś obdarzyć nickiem \"nasrane\" to ....;-) Pozdrawiam i lecę leczyc oczy

Jak wszyscy to wszyscy ja też:-). Witajcie Wróciłam z wesela poprawin jestem zmęczona zadowolona ale zdecydowanie potrzebuję tych ćwiczeń na brzuch oponka mi się robi jak tak dalej bedzie to będę miała opne od formuły pierwszej . Wariatko prosze te cwiczonak ana meaila plissssssssss. Fryziu tylko mi nie mów że znowu nie dostałaś meaila bo mnie szlak trafi na te pocztę ciagle gdzies listonosza nosi . Miłego dnia dziewczyny.

Jenny zaczne od ciebie.tlumacze raz jescze.chodziło mi o niki..kupa i nastepna kupa i chyba bylo jescze jedna kupa.co do zostawiania w zwiazkach dla dobra dzieci to o ile pamietasz zdanie mam takie same,poniewaz juz kiedys pisalam,że moi rodzice zostali ze soba dla naszego ,dobra\'\'tyle .nie zamierzam więcej tego tlumaczyć bo jest tak jak powiedziałam.nie odnioslam sie do dziewczyny tylko do tych wszyskich kup w nikach.koniec kropa

Whim{kwiatek] dzis odpisze.byłam troche zawalona pracą.mam nadzieję ,że na weselu bawilaś sie swietnie.reszta w @ milego dnia

Jeszcze trochę tej pory monsunowej a podetnę sobie żyły. Mam kiepski nastrój od pewnego czasu i te deszcze niespokojne mnie dobijają.

Ka nie przejmuj sie ,na mnie ta pogoda działa wybitnie destrukcyjnie👄

Ja jestem cała destrukcyjna........marze o urlopie, jeszcze troszeczkę.........a potem laba nad Morzem Martwym.

Witam Was :-) Whim, ten trening na mięsień piwny jest opisany tutaj: http://www.sfd.pl/temat144665/ Ka, kochanie... czy Ty już czułym noskiem swoim musiałaś wyczuć jesień? Dzisiaj na spacerze ze zgrozą spostrzegłam jesienne kolekcje na wystawach sklepów, ale miało to swoją dobrą stronę: ponowna przecena przecenionych letnich ciuchów. Ja tam twardo będę nosić. Fryziu 😘 Pozdrawiam Wszystkich.

Ostatnio idąc korytarzem spojżałam w okno......na drzewach jeśień. Której nie lubię. I ten deszcz........................

nie przejmuj się, Ka..... ja to już wiem na pewno, że zestarzałam się o TO lato i jeszcze miałam wczoraj jaskrę analną.... Dla niewtajemniczonych: Kobieta z rana dzwoni do swojego szefa i mówi mu, że nie przyjdzie do pracy, bo jest chora. - A co pani jest ? - pyta szef. - Mam jaskrę analną. - Ze co!? Czym to się objawia ?? - Po prostu nie widzę dziś możliwości przywlec swojej dupy do pracy...

Wariatko👄 kawał zajebisty.to ja juz wiem na co ja chronicznie cierpię:D

Wstawać śpiochy słonko świeci pełnym blaskiem a wy śpicie? nie szkodawam dnia? Dziekuję za ćwiczenia weszłam na stronke i ogarneło mnie przerazenie czy dam radę ? ale puki niespróbuję to sie nie przekonam :-). Miłego dnia teraz spadam do pracy.

......... witam miłe Panie .. :) bardzo dobry pomysł z tym topikiem ... o ile mozna , to z przyjemnością się przyłącze .. :)

Witajcie Widzę, że znalazłyście swój domek :) Czy mogę wpaść od czasu do czasu?