Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO

PRAWICZEK

Polecane posty

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO

Mam takie pytanie ... czy facet gdy chce rozpocząć współżycie myśli o TEJ osobie i w taki sposób jak kobieta ? Chodzi o to czy dla niego to też tak wazna sprawa jak dla kobiety. Ciekawi mnie to ponieważ mam faceta prawiczka ... a sama mam TO już za sobą.

Gość zulus35
facet to myśli tylko o tym by mu nie opadł z nerwów no i co by sie za szybko nie ślać :-D

Gość dajcie jakies linki
z sex filmami :D

Gość zulus35
jedno i drugie na ogół ze skutkiem odwrotnym :-D

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
hehe ;) będę wyrozumiała ... bo wiadomo ... ciepło, ciasno i mokro ... korci, korci ;) A tak poza tym to chyba o nim dobrze świadczy że jest jeszcze prawiczkiem.

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
a raczej napewno ;)

Gość dla faceta to wielkie
przezycie :) .....no chyba że jego pierwsza to prostytutka :)

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
Na taką odpowiewdz czekałam :) Ale może jednak ktoś jeszcze ma ochote się wypowiedzieć .. ;)

Gość Powiem tylko
tyle, że jeśli jest prawiczkiem to nie masz co liczyć na trwały i wspaniały związek, bo prędzej czy później będzie chciał zasmakować sexu z kimś innym....takie jest już męskie myślenie :)

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
hmmmm ja Ci powiem , że już z nim o tym rozmawiałam :) Zresztą w moim przypadku było podobnie ... byłam z facetem dwa lata ... no a teraz ... mam jego :)

Gość I co ci
powiedział na ten temat???? Że będzie z tobą do grobowej deski????

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
Akrat trafiłam na porządknego faceta i o to się chyba nie martwie. To ja mu mówiłam że bedzie chciał spróbowac kogoś innego itd. Niech tutajh nikt sobie nie myśli że będziemy raz aż do śmierci ... (chociaż mi,łoby było) ... ja po prostu nie wierze :P

Gość Dobrze że
chociaż jedna forumowiczka nie jest naiwna i realnie patrzy na świat :) Będe trzymała za twój związek kciuki...chociaż może być ciężko :)

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
Wiadomo ze chiałabym trafić na takiego z którym byłabym do końca zycia itd. No ale cuż ... takie rzeczy to tylko w erze się zdarzają :P Fajnie by było gdyby to bym właśnie on ....

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOO
dziękuję :)

Gość moze ktos odpowie
Jakie znaczenie ma dla faceta ilość partnerów?

Gość theblackcat
nie ma

Gość nie przejdzie do konca
na kij chcesz sypiac z kims, skoro zakladasz, ze sie roztaniecie? facet jest w stanie byc z pierwsza partnerka do konca, ale tylko wtedy gdy ona bedzie dziewica, jesli nie bedzie to z czasem ja rzuci i znajdzie kolejna

a ilos partnerow kobiety ma dla faceta duze znaczenie

Gość theblackcat
dziwne teorie.

jesli facet ma sie poswiecic i miec tylko jedna kobiete w zyciu to to musi byc dziewica. inaczej by mu sie to nie oplacalo

Gość theblackcat
nie opłacało? fakt, jak sie płaci za sex.... ale wiesz, nie wszyscy muszą, np ja nie.

Gość nawskaa
hej :) ja też jestem z facetem,który swój pierwszy raz przeżył ze mną.Ja miałam za sobą 2letni związek,więc nie byłam już dziewicą. Co do naszego wspólnego pierwszego razu to ciężko powiedzieć jak bardzo emocjonalnie mój chłopak do tego podszedł. Wiadomo,że jak ja pierwszy raz się kochałam to strasznie to przeżywałam. A ten mój obecny chłopak za pierwszym razem to nie do końca chyba zdawał sobie sprawę z tej sytuacji :D był w takim szoku, nie wiem nawet jak to opisać. Nie myślał wtedy o jakiś pieszczotach w trakcie tylko skupił się na samym kochaniu się. Był bardzo skupiony :D Też z nim poważnie rozmawiałam na ten temat czy nie będzie chciał kiedyś spróbować jak to jest z inną. On twierdzi,że nie bo ze mną jest cudownie. W sumie narazie nie mamy problemu bo on dopiero zaczął swoje życie seksualne a ja jestem niewyżyta więc wzajemnie się uzupełniamy. Ale szczerze mówiąc zakładam,że on kiedyś jednak zechce spróbować z kimś innym. Dopuszczam taką możliwość. Teraz mówi,że nie, ale nie wiadomo co będzie kiedyś. Nie chciałabym,żeby tak było bo bardzo się kochamy ale na siłę go przecież nie upilnuję. buziaki :)

Gość nawskaa
aha no i teraz mój chłopak bardzo emocjonalnie podchodzi do każdedo naszego stosunku i wogóle jest cudownie :) zobaczymy co będzie kiedyś :)

albo miec jedna kobiete, albo dziewice, albo nie przezyc pierwszego razu z dziewica, albo miec wiecej kobiet - moja strategia zyciowa