Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolaaaaaaaaaaaaa

po tamponach robi mi sie slabo

Polecane posty

Gość oolaaaaaaaaaaaaa

nhie wiem co to jest. nigdy nie uzywalam tamponów i zaczelam raz moze faktycznie za blisko sobie go wsadzilam ale to bylo w szkole i pozniej naggle mi sie zrobilo slabo i zemdlalam ale nastepnymr azem to bylo w domu nie czulam go ale tez nagle pojawily mi sie mroczki przed oczami i zaczelo szumiec wglowie co to moze byc ? czy wy tez tak mialyscie?

moze to tylko przez okres? tamponow bym za to nie winiła,nie powinny miec wpływu

Gość oolaaaaaaaaaaaaa
nie napewno nie przez okres .. nigdy jeszcze mi nie bylo slabo w czasie okresie niekiedy tylko jak nagle wstane to mam lekkie mroczki niekiedy atu dwie minuty po wsadzeniu to samo w uszach szum i cieplo na ciele i ciemnozolto przed oczami

Gość oolaaaaaaaaaaaaa
nie napewno nie przez okres .. nigdy jeszcze mi nie bylo slabo w czasie okresie niekiedy tylko jak nagle wstane to mam lekkie mroczki niekiedy atu dwie minuty po wsadzeniu to samo w uszach szum i cieplo na ciele i ciemnozolto przed oczami

Gość może to zespół wstrząsu
toksycznego:-oLepiej nie używaj już tamponów!To może byc niebezpieczne dla zdrowia a nawet życia!

Gość myślałam że ja jakaś inna
wszyscy uzywaja tamponów a ja nie mogłam - nie słabłam ale bardzo źle się czułam zarówno fizycznie - ból oraz psychicznie - rozdrażnienie.

Gość bellaaaaaaaa
ja mam podobnie.kiedys uzywałam i było wszysko ok.po pewnym czasie zaczęły się takie objawy jak mówisz więc odstawiłam.używałam wtedy tylko OB.potem dostałam od kumpeli bella medica i zaczęłam ich u zywać i znowu jest wszystko ok. nie wiem od czego to zalezy.

Gość to ich nie jedz
strasznie blokują przełyk ;o

Ja miałam tak jak u \"bellaaaaaaaa \" - przez kilka lat bylo OK a potem mroczki przed oczami itp więc teraz uzywam tamponow tylko gdy uprawiam sport lub jestem \"na miescie\"