Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikita 16

zmienić swoje ja...pomóżcie!

Polecane posty

Gość Nikita 16

Z natury jestem nieśmiała i bardzo długo oswajam sie w nowym towarzystwie, a od 4 września ide do Lo...Stąd moje pytanie- jakie cechy charakteru mogłabym nabyć aby jakoś szybciej zaadoptować sie w nowej klasie i aby zostać zaakceptowaną. (tylko nie piszcie żebym była sobą bo już napisalam powyżej jaka jestem). POza tym mam też problem w nawiązywaniu tematów z nowo poznaną osobą. Narazie wymyśliłam takie tematy- pogoda, do jaiej szkoły uczęszczał/aś/eś...i narazie tylko tyle. Proszę pomóżcie mi, z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Gość dsa
Bądź koleżenska, wesoła, otwarta, jak ktos bedzie proponował po zajeciach wypad do kawiarenki nie uciekaj...Tematy? Pogoda w ostatecznosci;) Pomysl ze tam wszystcy bedą nowi i kazdy bedzie miał takie same obawy jak Ty. A wiesz juz ze nie znasz tam nikogo w nowej klasie?

Gość a ja powiem ze...
a może na gronie... jest temat o nowych ludziach w twej szkole i może wyjdzie jakies spotkanko przed ropoczęciem roku??

Mi bardzo pomogla ksiazka Tadeusza Niwińskiego "JA". Polecam wszystkim. Na pewno bedzie dobrze .Pozdrawiam.:)