Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jodzinek25

kobietki, podajcie ...POWODY dla których zwlekacie z ..........

Polecane posty

podjeciem decyzji o ciąży...🌻 ja mam ich wiele....po 1 nie moge sie zdecydowac bo nie chce na siłe a nie jestem gotowa...mam 25lat, meza własny dom na wsi ...po studiach nie parcuje bo poprostu nie moge znalesc pracy...no i zastanawiam sie kiedy jest dobry moment na dziecko choc wiadomo własciwie nigdy go nie ma... ja to jest u was podzielcie sie ze mna...co was powstrzymuje przed tą decyzją czy umiałybyscie sie zdecydowac na ciaze bez zbednego rozmyślania i poprstu zaczac starania...ja tak nie potrafięęęę....

- nie mam pracy w swojej dziedzinie, pewnej - nie mam męża - nie jestem ustawiona życiowo - przez to po prostu nie czuję chęci na macierzyństwo - nawet nie czuję się na siłach karmić, sprzątać, zmieniać pieluchy, wstawać w nocy mam prawie 30 lat

wow...no to nie za różowo....alwe na wszystko przyjdzie czas jest wiele kobiet ktore po 30 osiągają wszystko ...praca dom rodzina....etc....powodzenia \"tak se pisze\" :):):):):):)

dzięki, na razie się nie stresuję; pracuję, mam jakieś tam dochody, mieszkam na własnym, jeśli zrobi się późno, najwyżej przestanę czekać na idealną sytuację ;)

z kolei czasami najlepiej wychodzi to, czego nie planuje się dokładnie ;D to może... zacznij się przymierzać :)) no, w każym razie jeśli się zdarzy, nie będziemy płakać ;D

Gość niedługo rodzę
nigdy tak naprawdę nie ma dobrego momentu. jeśli bardzo pragniecie mieć dzidzię to działajcie. ja mam prawie 30 lat i jestem w 8 miesiącu. mogłabym jeszcze z mężem poczekać. ale za rok okazałoby się, że znów chcemy zmienić pracę na lepszą, auto, egzotyczna wycieczka i tak dalej. cieszę się, że bedziemy mieli dzidzię!!!!!!!!!! życzę trafnych decyzji!!!

Gość ja mam 32
i znowu pisze,ze nie moge sie zdecydowac:)Rozumiem cie....

Gość ponawiająca
ponawiammmmmm piszcie.....