Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santiu

MODLITWA + WYSŁUCHANE PROŚBY+JP ll

Polecane posty

Gość santiu

modlił się ktoś z was o coś i Bóg go wysłuchał? czy dzięki byłemu papieżowi ktoś się nawrócił?

Gość Brondynka
Jak się modliłam to Bóg mnie wysłuchał, zawsze dawał więcej niż prosiłam, tylko trzeba trochę poczekać.

Gość yasar
tak mnie wysluchal tylko trzeba sie modlic codziennie.

Gość kiedys w ogole nie
teraz gdy zaufalam tak,ale ufam bezgranicznie

Gość yasar
tak to prawda trzeba zaufac i wierzyc a nie tak tylko sobie ........

Gość kiedys w ogole nie
no kiedys to zarzucalam Mu ze mnie odtraca,a gdy zgodzilam sie zyc wg Jego woli wszystko sie zmienilo,choc wciąż mam chwile załaman

a ja nie uwazam ze trzeba sie modlic codziennie, to daje efekty nie wtedy gdy od=klepiesz cos z ksiazeczki ale jak naprawde zrobisz to z potrzeby serca, przymus w kazdym razie nie wskkazany

Gość a mnie nigdy nie pomógl
no ale nie mam pretensji ,inni maja jeszcze gorzej mysle ze modlitwy to czysta strata czasu -ON nie pomaga :) tylko patrzy :)

Gość czasem myslę że Go nie ma
ale wciąż wracam do Niego

Gość lukrecja123...
ja sie modle codziennie, modle od lat o to samo, by pojawila sie milosc w moim zyciu, a tej milosci nie ma, ale nie oznacza to dla mnie ze Boga nie ma, wrecz przeciwnie, mysle, ze On jest i pewnie ma wobec mnie taki plan, choc czasem jestem zla i smutno mi, ze nie ma w moim zyciu milosci :( wiem na pewno, ze Bog mnie slyszy i wie czego pragne najbardziej na swiecie, ale my-zwykli ludzie pewnych rzeczy nigdy nie bedziemy w stanie pojac i nawet nie probojmy

Gość za mnie sie modlily siostry
zakonne przez wstawiennictwo JPII no i to byl szok....... nie che wchodzic w szczegoly ale efekt byl natychmiastowy ...... ale wiem ze trzeba tez cos od siebie.... bo inaczej to nie magia i moze sie popsuc...

Gość lukrecja123...
w ogole nie mozna pojmowac w ten sposob modlitwy, ze jest jak magia i np. po tygodniu sie cos wydarzy, modlic sie trzeba bezinteresownie, a nie tylko z mysla, o tym, ze cos w zamian otrzymamy ja modle sie o milosc niezaleznie od tego, ze tyle lat juz uplynelo i nic sie nie wydarzylo, ale dzieki modlitwie mam wiare w to, ze poradze sobie bez wzgledu na wszystko, to dla mnie najwazniejsze!!!!

Gość Brondynka
Lukrecjo jak się modlisz o miłość?

Gość lukrecja123...
prosze o to w zwyklej modlitwie

Gość ale po co sie modlic
jak i tak nic nie wymodlisz? to nie dziala ,sorry winetu :)

Gość santiu
lukrecja123... ja o dobrego męża modliłam się przez ok.8 lat prawie zwątpiłam w to że Bóg przeznaczył dla mnie kogoś kto mnie pokocha bez względu na wszystko i że ja kogoś pokocham. myślałam że to nie możliwe by spotkało mnie takie szczęście... a jednak... mam kochającego męża i wspaniałego synka i czasami trudno mi w to uwierzyć że mnie, taką "złą kobietę" Bóg wysłuchał.

Gość inne sie nie modla
naweyt nie wierza i tez maja swietnych mezow i wspaniale dzieci 🌻..wszystko to zabobony i nic poza tym

Gość lukrecja123...
ja bardzo czesto watpie, ale to naturalne, w koncu to juz tyle lat, wiecej niz u Ciebie, zdarza mi sie watpic kilkanascie razy dziennie, ale nie w istnienie Boga, tylko w to, ze jest na tym swiecie ktos mi pisany, na ktorego czekam...

Gość santiu
jest. ja w to wierzę.

Gość santiu
czasem prosiłam o jakiś znak dotyczący pewnych spraw i dostałam.

Gość no to czuj sie wyrozniona
bo mnie nie dal zadnego znaku ani nie wysluchal :)

Gość pewnie jest tak
że jednych lubi bardziej a innych mniej

Gość lukrecja123...
no to czuj sie wyrozniona - moze dopiero Cie wyslucha?

Gość mięsko
a ja jako dziecko modliłam sie o to, aby rodzice kupili mi pianino...i choć był to bardzo drogi interes w latach 80 doczekałam się, potem modliłam się aby mój tato nie pił za dużo alkoholu i też pomogło i w wielu innych mniejszych sprawach też pomogło NAPRAWDĘ!!! a teraz modlę się o dobrego męża i o to bym mogła kiedyś urodzić dziecko choć zastawiam to w rękach Boga...niech poprowadzi mnie tą drogą, którą mi przygotował... ale ja wierzę i co ważne na to potrzeba duuużo czasu nic nie dostaniecie odrazu

Gość santiu
nie zawsze daje. nie czuję się wyrożniona. tak naprawdę to wszyscy jesteśmy wyróżnieni. i Ty też kiedyś będziesz wierzyć, będziesz inaczej myślała,zobaczysz... wiele się zmieni...

Gość tia ale młodość
i najlepsze lata juz przemineły :(

Gość Stawka większa niż życie
Wiele razy sie modlę i wiele razy wątpię w to czy zostanę wysłuchana. Ale gdy się zastanowię nad własnym życiem to czuję moc modlitwy i wiele rzeczy jest mi dane. Boję się tylko czy swoim postepowaniem nie rozczarowuję Boga i czy robie tak jak On by to widział. Nie wiem ale mam nadzieję że nie jestem złym człowiekiem i moje modlitwy bedą dalej skuteczne.

Gość Stawka większa niż życie
Jeśli chodzi o postać JP II to zawsze widziałam w nim przede wszystkim CZŁOWIEKA . Obdarzałam Go zawsze wielkim szacunkiem ale nie potrafię się do Niego modlić. Może to błąd? Nie wiem

Gość mięsko
a dopiszę jeszcze coś dla mnie ważnego...byłam w związku w którym niby wszystko było ok ale ja nie widziałam dla siebie przyszłości z tym mężczyzną, ale był on dla mnie BARDZO BARDZO dobry (2lata). i przyszedł czas że miotałam się i traciłam rozum bo nie wiedziałam co robić..nie chciałam go skrzywdzić i bałam się zostać sama i...modliłam się o jakiś znak, Czasem nawet z bezsilności płakałam i wiecie co sie stało...mój były znalazł sobie inne towarzystwo i zaczął więcej pić, lekceważył mnie i mogłam odejść bez żalu i bólu. To był dla mnie cud!!!!!dzięki temu moje życie się zmieniło i chociaż jestem sama to wiem że tak miało być ..ja tą obecność Boga naprawdę poczułam i wierzę jeszcze mocniej bo niewyobrażałam sibie że Bóg ześle mi ten znak tak szybko(ok3-4 mies) TO NIESAMOWITE

Gość bgfngng
mi kotek zginal i ja sie pomodlilam zeby sie znalazl, a na drugi dzien tata go odszukal