Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

Gość dorisk
hihih, dokładnie i takie maja fajne poskręcane ogonki i jak one nimi merdają zawzięcie, cale dnie a nie tylko 3 minuty;-)))))

Gość dorisk
mnie tez nie wiem czemu, cos z serwerem chyba mają, bo z tego co wiem to nie jsteśmy same

hihihihihihihihihi... no wlaśnie trzy minuty to czasem mistrzostwo świata... no świnka to jest to :))

ale widze jedno podobieństwo..:)) :)) jak zlapać za ogonek to każde znich kwiczy że hohoho :))

Gość dorisk
hihihihiihihih normalnie naplułam na monitor:)

Nie dziewczyny niekoniecznie takie porownanie mialam na mysli:D w takim razie najnbardziej uwlaczajace meskiej godnosci jest porownanie faceta do.... faceta??? :D

dziewczęta, kobiety, matki żony i kochanki!acha, i samotne-przede wszystkim. od dwóch dni klikam po kafeterii i najbardziej mi się tu podoba. I inicjatywa fajna - dla samotnych. Już spieszę wyjaśnić, dlaczego się dołączam. Od dwóch miesięcy jestem w Warszawie, przyjechałam tu z miłości, zaczęłam staż i całkiem excytujące życie. Brakuje mi tylko bardzo moich koleżanek z Poznania i Wrocławia - naszych babskich pogaduch, picia kawy, malowania pazurów i wytaczania rozmów o facetach. Więc, dziewczyny, wróćmy do rzeczywistości, skrzyknijmy się, spotkajmy się, zróbmy coś fajnego - na wystawę, na koncert, na zakupy. Wstępnie proponuję grę wstępną na gg :) 7677940 nanna

witamy witamy koleżankę..:))... grę wstępną powiadasz..hmmm... a czemuż by nie ;))..może być milo w takich okolicznościach jakie nas spotykają, jakoś musimy soboie radzić... bo jak nie my to kto .kurna..:))... hmmm... facet ..do faceta... no magdusia.. calkiem trafnie :)) ale jeszcze bym dodala do tego co to ostatni z drzewa...:))

wiesz, cmooook, Ty jesteś jakaś fantastycznie ciepła i entuzjastyczna, dlaczego ten mąż tego nie odkrywa albo dlaczego tego ciepłego entuzjazmu mu nie sprzedajesz? taki mam ogląd po wczytaniu się pobieżnym w konwersację. fajny klimat się stworzył, babski taki, jak lubię. ja teraz czekam na powrót mojego księcia (nie księciula :) do domku, dziś jechał na drugiej zmienie, więc później będzie. dobrze sobie czasami ponarzekać na facetów, prawda? ale ja jestem za tym, żeby ich kochać najmocniej na świecie i w ogóle nie narzekać. pewna starsza pani powiedziała mi, żeby korzystać z ich zalet, wady ignorować. a Paolo z europy da się lubić też najmądrzej powiedział, że przed małżeństwem to trzeba oczy szeroko mieć otwarte, a po małżeństwie trzeba oczy przymykać. zmrużcie oczy dziewczyny i zobaczcie, że faceci kochani są !

kochana ja jestem bardzo tolerancyjna babeczka i pogadać ze mną można też ;))..ale nieuczciwości nie toleruję, oczy mogę przymknąć na nie ugotowany obiadek ..ale nie na to jak facet na lewo kombinuje..:))

ale mam dosyć jak na dzisiaj... placzów i lamentów jaka ja to biedna i nieszczęśliwa :) nie użalam się od dzisiaj nad sobą...:)) :) - a tak swoją drogą to ciekawe do kiedy ;)

No to witam nowa formuwiczke .Witaj nanna.nan 🌼 Dobrze jest miec w swoim gronie kobietke ktora ma wiecej zdrowia do facetow niz my (no przynajmniej ja :D ) Ja kilka lat temu tez bylam wielka optymistka w stosunku do mezczyzn, niesety teraz jestem bogatsza o powien bagaz doswiadczen:( Mimo to oczywiscie kocham mego lubego calym serduchem i naczej bym nie wyrzymala z jego fochami,to oczywiste :D co do spotkan to ja bardzo chetnie,bo ja tez wawa wlasciwie jestem:D Cmook--> to nastroj juz lepiej? Mam nadzieje ze tak!Wielki buziak dla Ciebie 👄 Dzisiaj bylam z sitra w kinie na Domku nad jeziorem. To ten film z Keanu i Sandra ;) hmm zakrecony na maxa. Ale brakowalo mi takiego filmu wiec jestem zadowolona:D

ja jestem ...:))i kawkę zawsze, chętnie, nie odmawiam..:)) witaj martusiu :))

A jak samopoczucie w dniu dzisiejszym???U mnie tak sredno na jeza,jeszcze sie nie ustosunkowalam do dzisiejszego dnia.... :D

a u mnie nawet nawet.... pracka jakoś leci sama zostalam do niedzieli i się cieszę bo co mam za wyjście..:))

witam .. faktycznie pustki i nic się niedzieje :( oj troszkę poczuwam się do winy , bo też dawno tu nie zaglądalam.. no nic to trzeba nadrobić zaleglości ;)) więc wracajcie tu wszystkie :))

ranyyyyyy .. ta reklama mnie dobija.......za każdym razem gdy otwieram stronę to mnie goni...... przesadzają już z tymi glupkowatymi reklamami.... nie dość że mnie goni..to jeszcze muszę celować w krzyżyk coby się zamknęla... bo mam stresa że jak nie celnę to się cholercia otworzy hihihi pozdrawiam wszystkich :))

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌼 🌼 🌼 dla wszystkich odemnie..... hihihi... widać chyba że się nudzę...

luzak] ...... no to jeszcze luzaki dla wszystkich hihihi..... 19 coraz bliżej sialalalalala..... zaraz do domciu pójdę lalalalala.....

Ja samotnie popijam popoludniowa kawusie i widze ze wszystkie samotne sie ulotnily... hmm ja pewnie jutro pobrykam poza domkiem a dzisiaj mam czas dla siebie :D nikogo tu dzisiaj nie ma??????? 🌼 na zachete

witam ... ja wlaśnie wrócilam.. i też samotny wieczór mi sie zapowiada :(( zaraz biegnę do sklepiku i butelczynkę winka zakupię..:))

halo halo :) nie ma tu nikogo:)???????? sama mam to winko wypić kobietki??