Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

hmm to musze sobie pocwiczyc... 🖐️ :) co u Ciebie?ja wlasnie wrocilam do domesiu,kupilam krem pod oczy,heheh ulotka w srodku wieksz niz tubka z tym kremem a pudelko takie duze to bylo chyba pod ta ulotke:D hehe i jeszcze jak wrocilam do domku to znalazlam w skrzynce nowy katalog Yves Rocher ....tak hehe wyczuli moj dzisiejszy nastroj 🌻

kremik powiadasz.... no milutko sobie kupić nowy kosmetyk..od razu 10 lat mniej hihihi..po jednym zaaplikowaniu hihihi ;))

tylko ze jak ja juz zaczynam kupowac to ogladam cala serie na dzien i na noc i myslalam coby tu jeszcze wziac (ech ten moj diabelek w srodku) no ale doszlam do wniosku ze sobie to moze juz nie....bo bedzie ze za bardzos ie rozpieszczam, no to zeby nie bylo zaczelma ogladac kremy dla facetow, co by tu temu mojemu pieknisiowi... no ale ze mna to jest tak ze jednak jestem dzieckiem internetu bo nie pojde na zakupy kosmetykowe jak najpierw nie obczaje w necie co dla kogo w jakim wieku i z jakimi skladnikam :D wiec jak juz bede wybierac to musze wiedziec co ten krem ma miec ...ta wiem pokrecona jestem :P

no a jaki tenn kremik wkońcu zakupilaś?.. i co on tam ma w środku :P

no mnie też sie już będzie kończyl..:(( i pod oczy i taki nadzień i na noc czyli uniwersalny.... buuu.... trzepnie mnie po kieszeni..ale może jeszcze z tydzień wytrzyma...:)) :)) :))

Dermiki z serii Preventi o powaznym opisie :odzywczy krem pod oczy i na powieki z prekursorami ceramodow :P z faktorem 6 :P w srodku tubenka z kremem i gigant broszurka o wszystkich kosmetykach z serii:D mialam co czytac w drodze do domu, ludzie sie na mnie patrzyli jak na upsledzona jak sie slinilam do pudelka no ale co tam...:classic_cool:

a wiesz że nie znam dermiki tzn nigdy nie używalam... lubię vichy jakoś :))

hehe mialo byc odzywczy i tam dalej ceramidow no ale kazda babka i tak wie o co chodzi :D no niestety kosmetyki trzepia po kieszenia dermika to tez wcale az tak droga nie jest,hehe jak pomysle o mojej siostrze co kupiuje kremiki za 200 zeta,to ja uboga siostra jestem:D hihi generalnie na codzien to sie ciapkam Lirene do cery wrazliwej... w dzien laze z kremem do cery fotowrazliwej z SPF30 bo wyczytalam ze gdyby skora nie byla narazona na prominiowanie sloneczne to by sie zaczela marszczyc po 60tce :o

hmm z Vichy to nie wiem :) jak mowilam moja sister to znawczyni kremow jest hehe i sie jej slucham w kazdym razie wiem ze raz na jakis czas trzeba zmieniac kremy i kazdy dostarcza innych wartosci odzywczych czy jakos tak wiec warto sobie roznicowac:D no nie wiem ja na razie zmienilam krem do oczu i juz sie slinie na inne z tej serii,ale jeszcze zobacze :D

no tak z kremikami to my mamy i na ich punkcie też... lubimy ..lubimy :)) a jak tam luby dzwonil? widzialaś się z nim wkońcu? :))

ja go widze jak kompa wlacze bo mam go na pulpicie:P wczoraj ostatni tel byl ok 16ej,pozniej 1 sms i chwila n gg dzisiaj 1 sms,no ale u niego to norma.Zreszta licencjata teraz pisze i ma termin do wrzesnia to niech pisze... dzisiaj bylam u kolezanki i jutro wieksza ekipa lecimy na pifffko:d no oprocz kremikow rozrywka jakas tez musi byc:) a co tam u Twego slubnego???:D

a tam w pracce dzisiaj byl.. teraz jedzie po mnie a raczej jeszcze go na gg widzę...:)) pozatym normalka chyba...a na pulpicie to mam pszczole :P

no zobaczymy zobaczymy...:P...moze zajrzę wieczorkiem to poklikamy o glupotkach... no chyyyyba że ;)....

Gość spanielka
a ja znowu tutaj..nie wiem czy mnie pamiętacie...byłam tu wczoraj..bo..też jestem samotna...i nie mam nikogo...znaczy się...nie mam faceta :( buu

Czesc spanielka:) ja tu bywam calkiem czesto:) trzymajmy sie razem bo tu razniej jest:) mozna sobie z kims przy kaffce czy herbatce poplotkowac:) a jak sie jest z facetem to wcale nie znaczy ze nie jest samotnie,wiem cos o tym:(

witam dziewczynki:)) jest tu kto? czy lenicie się na spacerach..tudzież w lózeczkach.... :))

ja dzisiaj nadal twardo na kafe,hihi mam taki dwydniowy maratonik:D tylko ze dzisiaj na innym topicu bo tu za samotnie jakos...

oo no pusto i smutno...:(.. a gdzie ty jesteś ..to może poklikam tam i przyklikam..:))

Gość NIE SAMOTNA
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM PANIĄ...I NIE TYLKO ;-)

Gość NIE SAMOTNA
[ serce]

Gość NIE SAMOTNA
i znów mi nie wyszło ;-> ja to mam nafikane...❤️