Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

Gość cmooook
oki ..poszedl sobie juz... mówi że to takie babskie gadanie :).. uffffffffff... nie lubię jak mi przez plecy zagląda..ale naszczęście nie robi tego za często..

Jestem sama,ale nie samotnai na razie dobrze mi z tym.Najgorsza jest samotność we dwoje .

Hmm a my choc nie jestesmy same, to jestesmy samotne.. i faktycznie ta samotnosc bedac z kims jest fatalna...wiem cos o tym:(

Gość *Jenny*
Do Martusia84- Wielkie dzięki,że znalazłaś dla mnie ten utwór. Wczoraj wyszłam juz z pracy dlatego nie odpisałam. Tyle razy słyszałam tą piosenke w radiu i tak fajnie mnie bujała. Jeszcze raz dzięki dla Ciebie i buziaki :-)

Gość Martusiaaaa84
Hej!Ja teraz kawkuje ale zaraz musze mykac bo wbrew pozorom tez mam cos na ksztalt pracy;) Jenny-->jesli mozesz podac na publicznym forum maila,to podaj,albo gg albo odezwij sie do Cmook na gg i podaj jej maila(mysle ze sie nie pogniewa hihi i mi przekaze:P ) wysle Ci mp3 z tym kawalkiem ,chcesz?Tylko pewnie sie nie wyrobie przed Twoim wyjsciem z pracy,ale na jutro bys juz miala:D caluski dla Was wszystkich i milej pierwszej kaffffki,mniam:D prawda ze pierwsza kawa z samego rana jest najlepsza?? buziaki na dzien dobry 👄

Gość *Jenny*
Zobaczymy co da sie zrobić :-)

Gość dorisk
witam zrana, ja juz pije kawkę a wy???

Gość dorisk
o tego ludzika wam chodzi???? :classic_cool:

no witam wszystkie babeczki z rana..wpadlam do pracki jak burza...hihihii wcale sie nie spóznilam bo jakieś 15 min..kawwwwki..dorsik..przyznaj się jak go zrobilaś;))

Gość dorisk
a 100 obiecana będzie?????? hihihi, albo chjociaz jakies piwko????

Gość dorisk
wpisalam w kwadratowe nawiasy słowko: cool

zaskoczyla mnie pogoda dzisiaj ..nie spodziewalam się takiego gorąca...i d;ugie dziny zalożylam makabra poprostu..teraz mi się przykleily do d...hihihi

Gość dorisk
widzisz jakie to proste, ja tez w dzinach, w pracy co prawda mam kiecke firmowa cobysie przebrac ale nozek nie ogoliłam i niechętnie, jeszcewystrasze klientów, hihiih

no i proszę bardzo ..więc obiecane 100👄 ..a pifffko nie ma sprawy..kochana jak sie spotkamy to nawet 5 ;))

Gość dorisk
heheheht y tak nie wyskakuj bo ja bede pamietac:)))))) a wies, ze pamięc mam dobrą;-)

hihihi no golić się niechce... bo to pracochlonne takie ;))..a jeszcze jakiś balsamik by ssie przydal ...

kochana ja zmykam coś popracować..i kawke se zrobię ..i z kawką wracam pędzikiem;))

Gość *Jenny*
Cześć kobitki. Jak rozpoczął sie wam dziś dzionek, bo u mnie po wczorajszym imprezowaniu jest dużo ziewania ale dzięki wam juz się rozbudzam. :-D

Gość *Jenny*
Co sie z wami wszystkimi stało?

Gość dorisk
Kochana, ja to zapracowana ostatnio jestem lae kawke chetnie wypije z wami kolejna (jak zrobicie) hihih

Gość *Jenny*
Czyżby po wczorajszym dniu leniuchowania dziś wszyscy wzięli sie ostro do roboty? Tak tu się pusto zrobiło. A może po prostu nie ma tu już samotnych....

siedzę udaje że pracuję...i winogronem sie objadam..oczywiście na necie caly czas..a jakże ;))

Gość *Jenny*
Właśnie na jakiejs stronce wynalazłam test zdolności językowych i właśnie go rozpracowuję.