Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żółte ząbkl

WYBIELANIE ZĘBÓW W DOMU, Który preperat z allegro?

Polecane posty

Gość Żółte ząbkl

Ostatnio postanowiłam wybielić sobie zęby, niestety koszt takiego zabiegu u dontysty to minimum 500zł :-( Więc jak niema kasy pozostaje allegro, tam jest wysyp tego typu specyfików, Tylko pytanie czy skutecznych? A może ktoś z was bawić się w wybielanie preparatami na allegro? jak wrażenia ps: Co sądzicie otym? http://www.allegro.pl/item119852019_zachwyt_znajomych_perlowo_biale_zeby_hit_w_usa.html

Gość ambii
poszukaj czegos z cytryną, sa pasty z dodatkiem cytryny pomagają i tak nie niszczą.

Gość Żółte ząbkl
Dzieczyno ja niemam przyżółconych zębów tylko naprawde żółte zębiska :-( Żadna pasta mi niepomoże

Gość ja polecm naprawde
Dołączam się do pytania. Też się zastanawiam ale boję się ryzykować. A może napisz kilka maili do osób, które wystawiły komentarze tym sprzedającym i w ten sposób może dowiesz się czy dane specyfiki działały. Ja czasem tak robię. To dobry sposób. jak będziesz coś wiedziała to napisz.

Ja kupiłam na allegro czarną pastę. Kolor może odstraszać ale naprawdę działa.Myjesz nią zęby po każdym posiłku przez 30 sekund.U mnie się świetnie sprawdziła.Polecam :)

Gość jasne....
dziwczyny darujcie sobie produkty z allegro, pewnie faktycznie wybielaja zeby,ale to co potem bedziecie mialy po tym, to juz wole nie wspominac. te pasty maja tak dobre dzialanie bo zawieraja duzo substancji takich jak np woda utleniona czy ine chemikalia. zabki piekniesie wybiela ale nie zauwazycie nikropekniec i zniszczenia szkliwa,co wyjdzie po jakims czasie i wtedy juz nic nie pomoze...no chyba ze proteza. lepiej naprawde kupic kilka razy dobra i bezpieczna paste w aptece i poczkeac dluzej na efekt niz zniszczyc sobie zupelnie zabki. ale to wasz wybor!!!