Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

Eva Longoria bez makijażu

Polecane posty

Gość kolejna samo życie
!Może wreszcie dotrze do panów, że te wszystkie PIĘKNE i SEXI modelki, aktorki itd. to efekt długiej pracy fryzjerów,stylistów, charakteryzatorów itd. A nie CUD NATURY :D:P

Gość zwierzaka zawsze wybieram
a ja uwżam, że bez makijażu też jest ładna :P

Gość blablablabaa
ale i tak sie slinia ich widok eh

Gość kolejna samo życie
tak jest ładna, ale zauważcie że ładna INACZEJ...;)

Gość Toż to oczywiste
Ja też jak się umaluje to wyglądam lepiej niż gdy jestem nie pomalowana to oczywiste :O Eva Longoria jest przecież takim samym człowiekiem jak każdy i tak samo ma krótkie rzęsy czy nierówną cere ... Mało jest kobiet które wydlądają i bez makijażu i z makijazem tak samo ładnie :O

zależy od gustu, mi bez makijażu to kompletnie się nie podoba. Z makijażem jeszcze ujdzie :D

Gość ja sie wogole nie maluje
bo mam taka ciemna oprawe oczu ze wygladalabym jak clown. wiec sa kobiety ktorym w makijuazu jest gorzej niz bez. podkladu tez nie stosuje bo mi szkodzi.

Bardzo ładnie wygląda bez makijażu... Ja tez się nie maluję i lubię taki styl. To jest trendy...

Gość jestem ładniejsza od niej
ulżyło mi:)

Gość Trendy
to słowo było modne kiedy jeszcze żyły mamuty :O

Gość Trendy
a zresztą w pyte z ta modą każdy niech mówi jak mu się podoba :)

i o co to halo?! zrob chocby delikatny makijaz, ubierz suknie,uczesz wloski i zobacz jaka bedzie roznica u Ciebie, a podziwiam ja ze wyszla z domu bez makijazu,wiekszosc z nas przynajmniej tuszem rzesy przejedzie,a ona tak naturalnie a i tak ladna

Gość Trendy
a ja Tygrys szablozębny :D i o pyte obić całą ta pieprzoną mode na słownictwo :)

Gość Trendy
ja wychodze z domu bez makijażu !!!! Ale tylko czasami bo mam jeszcze problemy z cera ( miałam trądzik i teraz jeszcze lekko sięprzetłuszcza na czole :O ) i musze zawsze się smergnąć :P pudrem w kamieniu żeby się ćmy nie zleciały :D

racja ona jest sliczna, bez makijazu tez.

Gość ja polecm naprawde
Żadna kobieta nie wygląda ładnie bez makijażu. Te co tak uważają i maskarę omijaja szerokim łukiem to po prostu nygusy i tak sobie wmawiają że nie potrzebują makijażu. Są jednak dziewczyny, którym nawet makijaż nie pomoże i te można nazwać brzydkimi.

Gość Trendy
Wygląda troche jak pijana ale ma bardzo ładny uśmiech :)

Gość Trendy
Do ja polecam naprawde .... znam takie "koleżanki" którym nawet makijaż nie pomoże ani seksi ubrania :( niestety sa ludzie poprostu brzydcy a nie jak to się mówi " zaniedbani i nieszczęśliwi " :(

a to nie prawda, ja sie nie moge malowac. mam bardzo ciemna oprawe oczu, czarne podkrecone dlugie rzesy i jak sie umaluje to jak gotic girl wygladam. serio. moze jakby mnie jakis profesjonalista pomalowac to byloby ladniej a tak to bez sensu. wygladam jak umalowana chociaz sie nie maluje

Gość Trendy
Wydaje mi sie że bez makijażu może wyglądac tylko i wyłączni osoba z nieskazitelną i jedolitą kolorystycznie cerą, jeśli cera ma niezdrowy wygląd to niestety od razu wygląda się brzydko :(

Gość ja polecm naprawde
Wystarczy pomalować oczy i to już jest makijaż. Wtedy kobieta wygląda na zadbana. Wkurzają mnie kobiety, które nie używają żadnych kolorowych kosmetykow bo twierdzą że nie muszą i że lubią naturalność. To zwykłe nygustwo. Dobrze wiedzą ile wczesniej trzeba wstać żeby ładnie pomalować chociażbhy rzęsy czy nałożyć podkład. Wiedzą też ile zajmuje demakijaż. Ich sprawa. Niech się nie malują ale warto żeby wiedziały, że wyglądają nieatrakcyjnie i to nie jest tylko moje zdanie. jak mawia moja Babcia: Chłop nieogolony i baba nieumalowana to to samo ja maluję rzęsy i malowac będę.

Gość Trendy
No i takie własnie osoby z ciemną oprawą oczu tak jak .. ja isę wogóle nie maluję " ja mam taką koleżankę któa ma własnie bardzo łądną ciemną karnację i ciemną oprawę oczu i wydląda tak samo ładnie z pudrem jak i bez niego :)

Gość ja polecm naprawde
Do ja się w ogole nie maluję: oczywiście od każdej noirmy są wyjątki - i TY nim jesteś. Też mam lokeżankę - rzęsy ma tak czarne, że oje po użyciu maskary tak nie wyglądaja. Ona nie używa maskary. Używa błyszczyka i delikatnego podkładu. Ale jak mówię zawsze są jakieś wyjątki.

Gość jak jestes pasztet
to musisz sie malowac. nie mozesz pojac ze istnieja piekni ludzie, ktorym nawet w zgrzebym worku jest ladnie? oj dziewczynooo, nie trzeba miec mini i bialych kozaczku, tapety na twarzy i swiecidelek. sa ludzie piekni, sredni ktorzy musza to poprawiac i paskudy ktorym nic nie pomoze

Gość Trendy
Kurcze a dla mnie mimo wszystko najwazniejszy jest puder ( podkładu nie używam ) tylko pudru w kamieniu a zgadzam się ze makijaz mimo wszystko musi być ..tusz do rzęs tez jest bardzo ważny... u siks to może przejdzie bez makijażu ale u kobiet nie :O