Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina25

SWIAT ZWARIOWAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość karina25
chaber-ja mu chce dać szczęscie!!czy ja zwariwoałam czy świat??czemu on nie chce seksu ze mną??

Kiedys mialam ochote dac szczescie dla pewnego gwiazdora filmowego (kochalam sie w nim tylko platonicznie), ale niestety musialam spojrzec realnie - sa rzeczy niemozliwe do zrealizowania, zwlaszcza jak ktos nie chce byc uszczesliwionym.

Jeszcze raz - on nie chce seksu z toba, bo to taka forma zerwania. CHCE Z TOBA ZERWAC! Zrozum to wreszcie.

Gość karina25
moja mama w dziecinstwie biła mnie psim siusiakiem po głowie i wyzywała od smierdzacej kurwy w rózowym dresie,to chyba jest głowna przyczyna moich dosyć "kurewskich" poglądów na zycie

Gość karina25
nieprawda on chce seks ze mną ale tylko w odbytnice chce mnie posuwać a ja tego nie lubie

Karino, jak chcesz dalej o tym podyskutowac, to z pomaranczowego nicka zrob czarny (wejdz na preferencje i dalej sobie poradzisz). Podszywacz nie da ci sie skupic, to zdarza sie niestety, ze tacy ludzie maja dostep do komputera.

Gość karina25
ale ja nie umiem

Gość karina25
odbytnica mnie boli

Kliknij w slowo \"Preferencje\", wyskoczy ci taka stronka, gdzie bedzie punkt A, a tam podkreslony zwrot \"kliknij tutaj\". Kliknij wiec tam i postepuj dalej, jak nakazuja - musisz wpisac swoj nick (karina), potem wymyslec haslo i po sprawie.

Gość karina25
"Spotykalam sie z zonatym facetem przez 8 miesiecy sex z znim to bylo niebo, az tu nagle on mi mowi ze chce sie ze mna spotykac ale juz bez sexu bo coraz bardziej mnei lubi i super mu sie ze mna rozmawia i ze jeszcze nie spotkal takiej fajnej dziewczyny jak ja, ze chce sie ze mna dalej kolegowac. Co o tym myslicie bo ja bylam w szoku , facet ktory nie chce sexu tylko kolezenstwa? Zaznaczam ze jego zona to straszna hetera. Tylko nie prbojcie mnie oceniac bo mnie to nie obchodxi chce tylko zebyscie ocenli ta sytuacje -kolezenstwa. " i te wasze rady na nic sie nie przydały

Gość program tv
Do nowopowstającego programu telewizyjnego o seksie, problemach i radościach z nim związanych, poszukujemy osób zainteresowanych uzyskaniem porady. Program emitowany będzie na kanale Polsat Cafe. Pani seksuolog udziela porad osobom dzwoniącym do studia i prowadzi z nimi rozmowę na wizji. Taka anonimowa, seksuologiczna konsultacja gratis! Wychodzimy z założenia, że nie ma głupich pytań i każdy problem traktujemy poważnie! Osoby zainteresowane w/w tematem bardzo proszę o kontakt: Tel: (+48) 791 75 70 75

Gość jula654
DUREX prezerwatywy z atestem CE 60szt 80zł Marka numer 1 na świecie za 30% ceny sklepowej. prezrwatywy pleasuremax - połączenie prążków i wypustek - "easy-on", łatwa do nałożenia - powlekane środkiem nawilżającym - szerokość: 56 mm - bez środka plemnikobójczego - naturalna guma lateksowa posiadaja atest CE ważne do 2012/2013r takie jak mozna kupić w sklepie, NIE made in thailand jula654@wp.pl