Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina25

SWIAT ZWARIOWAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość karina25

Spotykalam sie z zonatym facetem przez 8 miesiecy sex z znim to bylo niebo, az tu nagle on mi mowi ze chce sie ze mna spotykac ale juz bez sexu bo coraz bardziej mnei lubi i super mu sie ze mna rozmawia i ze jeszcze nie spotkal takiej fajnej dziewczyny jak ja, ze chce sie ze mna dalej kolegowac. Co o tym myslicie bo ja bylam w szoku , facet ktory nie chce sexu tylko kolezenstwa? Zaznaczam ze jego zona to straszna hetera. Tylko nie prbojcie mnie oceniac bo mnie to nie obchodxi chce tylko zebyscie ocenli ta sytuacje -kolezenstwa.

Gość karina25
JESTESCIE TAM NIT I NIC NIE POWIE?????????? NIE WIERZE

Gość karina25
DLACZEGO GLUPIE? CZY PRZYJAZN MIEDZY KOBIETA A MEZ JEST GLUPIA CZY ISTNIEJE W OGOLE BEZ PODTEKSTOW SEXUALNYCH?

Gość karina25
Straszę turystów z dworca Pks w moim miasteczku wchodząc na dach starego Autosana z Pks Parzymiechy gdzie tańczę "macarene w moherowych stringach :classic_cool:

Myrevin- nie krepuj się , tutaj połowa wypowiedzi jest taka. Karinko , z premedytacja zostałas kochanka zonatego mężczyzny i oczekujesz wyjaśnienia , dlaczego zrezygnował z seksu z Tobą? Moze mu się znudziłas , może jestes lepsza w dyskusji ,niz w łózku , może jest ktoś jeszcze...a najlepiej daj sobie spokój i niech wraca do hetery. Kolezeństwo to jedyny dopuszczalny rodzaj stosunków z żonatym mężczyzną IMHO.

Gość karina25
sram do smietników :P

Gość mrs matrix
w Parzymiechach to alkoholików leczą

Gość karina25
watpie w to zebym mu sie znudzila bo zawsze bylo nam swietnie w lozku , on mi powiedzial ze ma wyrzuty sumienia. Jeszcze w zyciu nie spotlkalam takiego faceta jak on

no to może sie opamietał i nie zamierza dłuzej zdradzac żony po prostu

Gość karina25
lubie parzyc sie gdzie popadnie i w Parzymiechach i lublińcu gdzie tylko on chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość karina25
wez spadaj podszywaczu a raczej podszywaczko

Gość karina25
ale dlaczego to kolezenstwo?

Gość karina25
może dlatego ,ze mam schize on mnie nie chce ?cvo o tym myślisz????!!!!!!!

Gość karina25
spadaj!!!!!!!!!!

Gość karina25
do Parzymiechów?czy gdzie mam spadać?Jak myłsisz?!!pomóz mi ,bo nie wiem

Gość karina25
spadaj!!!!!!!!!!

Gość karina25
nie mogę się denerwowoać -juz jestem spokojna :)usmiechnięta :)on mnie taką lubi ,bo jego zona to hetera .

Gość karina25
sram do zlewu :classic_cool:

Ja mysle, ze jego zona nie jest znowu taka hetera, skoro nie odchodzi od niej. Ty jestes tylko przerywnikiem w jego zyciu i prawdopodobnie przeczuwa, ze jak z toba natychmiast zerwie, to zrobisz niezla jazde, a tego widac nie zyczylby sobie. Wymyslil wiec, ze zostaniecie para bez seksu, tobie to sie znudzi i zostawisz go pierwsza. To taka taktyka - zniechecic do siebie partnera tak, zeby sam odszedl. Tak na marginesie: faceci, ktorzy zdradzaja, zawsze o swoich zonach mowia zle, bo to taki wabik na kochanke. Uwierzylas mu?

Gość typowe
tłumaczenie kochanek, ze żona to hetera , a skad ty to wiesz?on ci powiedział? jak w to wierzysz to jestes glupia i naiwna, nie zadawaj glupich pytan!!!

Gość pewnie ze mu uwierzyla
zawsze łatwiej odstawiać naiwniaczkę niz pomyśleć i zachować się jak człowiek... :o

Gość karina25
ja znam ta kobiete osobiscie i wiem jaka jest uwierzcie mi PRZERAZAJACA a on mi o nij nic nie mowil .

Gość karina25
ona mnie kiedys postraszyła-zadzwonia do mnie ze źdira jestem ostatnia ,ale ja mam to w dupie !!!!chce go uwolnicod tej hetery

Gość karina25
ostatni wpis to nie ja

Gość karina25
on mi powiedzial ze ja kocha. moze dlatego chce sie kolegowac bo mu powiedziala ze nic od niego nie chce zadnego rozwodu ani nic z tych rzeczy.

Gość karina25
chcę zeby moj misio był szczęśliwy ,zeby z heterą sie nie męczył Ja tylko mogę dać mu szczęscie ,ale jak mu dać szczęscie jak tylko chce zebym była koleżanką?czemu nie chce seksu ze mną ??!!!!

W takim razie co go trzyma przy zonie? Mam szwagra, ktory tez ma zone hetere, ale w rodzinie zawsze mowi, ze ja bardzo kocha, obsypuje prezentami i nie wyobraza sobie, zeby mieli sie rozstac, a jednoczesnie kochankami obraca z ogromna czestotliwoscia. O kochankach wyraza sie jak o przedmiotach, to tak jakby poszedl do ciastkarni i zjadl ciasteczko. Glupi jest, nie da sie ukryc, wcale go nie popieram. Moze twoj kochanek to ten sam typ, a ty sie juz mu znudzilas, potrzebuje juz czegos \"świeżego\"?