Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z fonem

Co sie dzieje z tą miesiączką ????!!!

Polecane posty

Gość panna z fonem

Od jakiś 3 okresów napięcie przedmiesiączkowe trwa bardzo długo.. kilka-kilkanaście dni bolą piersi nie do wytrzymania, chodzę napuchnięta jak balon i te moje zmierzłe humory, słabo sie ciągle czuje ... i przed okresem mam ok 3 dni plamienia brązowe a dopiero potem okres .... jestem tym dosłownie wykończona :( tabsy skończyłam brać rok temu.

Gość panna z fonem
No cóż nie spodziewałam sie aż tyyyylu rad :o :o :o szkoda, bo ja często staram sie pomóc, pogadać a jak przyszło coś do czegoś to nikt się nie odezwał :(

może powinnaś pójść do lekarza i zrobić sobie badania hormonalne, wtedy bedzie wszystko wiadomo. Czasem takie rzeczy się zadarzają jak jest się przemeczonym i zestresowanym... warto sprawdzić

Gość panna z fonem
Wiem, ale lekarze uważają, że nie trzeba, że mam młody organizm i musi sie uregulować, że po ciąży .... :( i co ja mam wtedy powiedzieć?! Jak wymusić na nich te cholerne badania :(

Gość le nka
mam to samo od 2 cykli-nie martw sie to chyba przez te pogody...mam nadzieje:O

Gość le nka
a ja ten okres mam jeszczel lichy a nie normalny wiec tez kiepsko,idz do ginekologa.ja tez ide

Gość panna z fonem
Na razie po 3 dniach plamień dostałam okres i myślałam że zemdleję z bólu na ulicy :( jezuu co ja dziś przeżyłam :( Do lekarza chciałabym iść prywatnie, żeby w końcu siemną zainteresował, zrobił badania... no ale na razie nie mam pracy więc i pieniążków :( Do przychodni nie ma co iść ...

Gość Emsy
Ja odstawiłam pigułki rok temu: okres tak mi się rozregulował, że nie wiem co... Dopiero od 3 miesięcy jest regularny, ale za to zespół napięcia przedmięsiączkowego!!! Obolałe piersi nawet 10 dni przed miesiączką, zawroty głowy, brzuch jak balon, czasem mdłości.Organizm się zmienia, no cóż:) Pozdrawiam.

Gość emsy
I znowu ZNP pomocy!!! Dodatkowo jeszcze migrana:(

Gość emsy
Chyba już nikt nie odwiedza tej strony...?