Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miało być tak pieknie

Mój chłopak nie chce sexu bo jestem dziewicą

Polecane posty

wszystko było na dobrej drodze kiedy przypadkiem dowiedział się że jestem dziewicą(mam22lata)jakby sie przestraszył i unika takich sytuacji nie chcę się kochac a ja chcę ,potrzebuję ,kiedy próbowałam z nim rozmawiać powiedziałm ze może czekać i ze nie chcę mnie zranić,skrzywdzić itd O co mu chodzi??:(

Gość mój też się dowiedział
i teraz nosi mnie na rekach:D:D. Normalnie, żyć nie umierać. POszukaj sobie kogoś wartosciowego. Widocznie, tez jeszcze nie dojrzał!

jak to nosi tzn? cieszy się?

o odpowiedzialnosc ;) Moze nie byc pewny ze Wasz zwiazek potrwa dlugo i nie chce byc tym przez ktorego stracisz wianek ktory tak pielegnowalas przez te 22 lata ... ;) Moze miec \"zasady\", traktowac dziewictwo jako swietosc i z podobnych powodow nie chce brac na siebie tego obciazenia... Ja tez mialem opory przed seksem z 20letnia dziewica... Wiedzialem ze to nie jest powazny zwiazek i balem sie ze bedzie miala do mnie pretensje kiedys... Zle zrobilem, niedlugo po rozluznieniu znajomosci, przespala sie z przypadkowym facetem ;) ...a moze po prostu wie, ze rozdziewiczanie jest krwawym koszmarem chirurga i ze nie ma nic wspolnego z seksem??? ;P ;P ;P

no cieszy cieszy:D:D. Ale to chyba zalezy od wieku, ci sa szukaja powaznie i chca sie np ustatkowac, bede cenic dziewictwo. Ci co mysla tylko by sie zabawic, nie chca inwestowac czasu. p.s. ile lat ma Twoj chłopak? Moj 26 ja 22

abdul co ty chrzanisz o chirurgu:O te bolace cierpietnicze 1. razy to jakies wyssane z palca bujdy:O Chyba ze ktoras trafi na sadyste:O

Gość miało byc tak pieknie
ma24lata ale ja wcale nie chciałam tego jak ktos wyzej napisał"pielęgnowac"..tak wyszło:p poprzedni chłopak był palantem i nie wyobrazałam sobie sexu z nim i jakoś cos mnie w środku chamowało i nie żałouję ,ale teraz....:p

moj tez sie dowiedzial- no takie mam doswiadczenia ;) Trafilem na dziewczyne-dziewice i skonczylo sie to bolem, placzem, dwu dniowymi podejsciami... napewno nie bylo to romantyczne czy przyjemne... bylem trzecim ktory probowal rozdziewiczyc wspomniana panne, wiec nie bylo to latwe zadanie ;) Nie, nie jestem sadysta... Mozliwe ze ona po prostu tak zbudowana byla ale opowiadan o takich sytuacjach slyszalem wiecej- z omdleniami, krwotokami i nterwencja lekarska wlacznie...

... naprawde nie chcialbym spotkac wiecej dziewicy na swojej drodze... bron boze...

Gość koralkolinka
Ty Abdul to masz talent komika i podejście analityka :D

Abdul oj chłopie, nabieraj tego doświadczenia przy doświadczonych, bo na razie zle ci wróze. Zapamietaj, wlasna reka to nie szparka dziewicy:P

p.s. ja tez slyszalam "opowiadania" o potworze z lochnes, duchach i krasnalach:D:D

ha moze nie chce \"dzialać\" bo wlasnie takich bzdur się nasłuchał jak Adbul i się po prostu boi ... a z danych wynika, ze tylko 20-25 % krwawi podczas 1 stosunku, no i wcale nie oznacza to, że mocno

a te 20% to najczesciej 17-18 latki ktore sa zwyczjanie jeszcze za mlode na seks. Przeciez z czasem blonka robi sie slabsza, a cialo zaczyna byc gotowym do wspolzycia:)

no to super:( nie chcę byc starą dziewicą ,kto by pomyslał.....:(

poszukaj sobie innego:). Dojrzaly powaznie myslacy facet da sobie reke za Ciebie obciac;)

do-->mój tez się dowiedział dzieki za pociechę to naprawde piekne co piszesz:) chciałabym zeby tak było

moj tez sie dowiedzial- nie obrazaj mnie w tak prymitywny sposob ;) Nie jestem malolatem i nie powtarzam obiegowych opinii- sytuacje o ktorych pisalem pewnie nie sa norma ale to nie znaczy ze sie nie zdarzaja- mnie nie kreci dziewictwo i nie chce miec z nim nic wspolnego ;)

Będzie, mówię z autopsji. Tez mialam rowiesnika, idota jeden:O, jak sie dowiedzial, zaczal wymyslac jakieś kretynskie powody do klotni a w ramach mojej skruchy mialam sie z nim przespac:O. Na szczescie przejrzalam na oczy Teraz jestem od 4 mcy ze wspanialym facetem. Dowiedzial sie po 2 m-c zwiazku i mowie Ci, pozostal ten sam rzecz jasna, ale daje duzo bardziej do zrozumienia, jak mnie ceni i szanuje. Na nic nie nalega, choc ja juz skrycie mysle, jak tu sie na niego rzucic;). Ale jeszcze ciut przetrzymam:P. Powodzenia. Glowa do gory. Szkoda czau na kretynow, bo na swiecie masa fajnych mezczyzn:)

abdul, twoj nick mowi sam za siebie:O.

tylko gdzie ci fajni faceci ja chyba mam pecha bio trafiam na samych dupków

moj tez- a co takiego mowi moj nick? :D Moze opowiesz nam o swoich uprzedzeniach? ;D

Gość do abdula...i reszty
ale on mogl miec po prostu pecha, a zdarzaja sie dziewczyny ktore potzrebuja koniecznie chirurga, uwarunkowania naturalne. trafiles chopie trafiles.;-) ale to kilka procent na sto wiec moze nastepnym razem...;-)

nie chce mi się:). Ale takjako sadystycznie mi się kojarzy:):P

Gość do Abdula
a ja Ci powiem kolego brawo, nie rozumiem tego uwielbienia dla dziewictwa

Gość taki texsanczyk...
ostatnio mi nawymyslal bo w jego mniemaniu to wstyd byc nastoletnia dzewica, hehe, jego kolezanki zaczynaja majac 14/15 lat ;-)

moj tez sie- no przykro mi ze tak Ci sie kojarzy :) Jestem jednak normalnym facetem a Tobie po prostu nie podobaja sie moje poglady czy tez nie wierzysz moim doswiadczeniom- szkoda ze z takich powodow atakujesz mnie...

mam gdzieś twoje poglady :). Naprawdę:). Nie schlebiaj sobie. Tylko tą mitomanie jakoś tak za szkodliwą uważam:). Tak jak ty moje uprzedzenia:).

ja bym powiedziała "normalnym" :P:P:P:P

moj tez sie- mysle ze nie ma sensu do Ciebie pisac :) Wychodzac z zalozenia ze jestes swietnie poinformowana i ze zawsze masz racje, nie znajdziesz dla siebie miejsca na forach internetowych :)