Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WloskieOliwki

pytajcie0odpowiem, kosmetyczka z zawodu ma chwile wolna...

Polecane posty

hejka, wlasnie spedzam srodowe popoludnie na necie, jestem kosmetyczka, jak macie puytania jakies kilkadziesiat minut dla was...

Gość niebieskoookaa22
jaki najlepszy krem na "zmarszczki" pod oczami spowodowane przesuszoną skórą(chyba ;) )? myślę, ze mam przesuszoną cere(?), mam24lata(no chyba, ze to prawdziwe zmarszczki) , czasami miałam tamte miejsca na granicy policzka z okolicą oczu, takie aż czerwone 😠 i piekące, stos. Nanobase czy Avene, ale to neistety powraca co jakis czas... zresztą policzki tez mam szorstkawe i przesuszone taka akcję miałam już przed wakacjami...

Gość pytankooooo
co na zaskorniki i grudki podskorne? Tylko nie pisz, ze oczyszczanie u kosmetyczki, bo to juz przerabialam, poza tym w UE jest to juz zabronione.

Gość a czemu jest zabronione
?

Gość tajemnicza kobieta
tez mam takie pytanie jak powyzej czyli te zaskorniki i grudki podskorne

Gość mam pytanie posze
czy chodzenie co tydzien na solarium na 10-15 min. jest niebezpieczne?czy mozna?na poczatek,pozniej rzadziej

znowu wracamy do typow urody i karnacji, wiesz ja widze czesto dziewczyny ktore potrafia przesiedziec w solarce 5 dni w tyg, ale czy wam sie podoba efekt? na pewno jak zaczniesz to na efekt bedziesz musiala troche pochodzic, no i pamietajcie ze slonce (o solarium nie mowie) wplywa cholernie zdradliwe na skore, zwlaszcza twarzy...

Gość tajemnicza kobieta
czemu nie odpowiadasz na wszystkie pytania??

Gość zizzi
Witam, miesiac temu przechodzilam ospe, za niecale dwa tygodnie jade na wakacje do cieplych krajow. niestety pozostalo mi na twarzy kilka dziurek po strupkach.Teraz stosuje zel Veraderm na twarz i contratubex na kilka malych sladow na nogach. Czy uzywajac tych preparatow moge sie opalac (mam krem z filterm 25) czy moze lepiej na ten czas zaprzestac kuracji i wznowic ja po powrocie z wczasow? Co by pani poradzila? "Pozdrawiam

Gość niebieskoookaa22
🌻 Włoskie oliwki" oto ja http://voila.pl/szvjy/index.php?1 opalam się średnio powiem szczerze, n ataki żóltawo- lekko brązowawy kolor, ale na początku jest zaczerwienienie skóry która zmienia kolor ;) raz na jakiś czas pójdę do solarium na 10min. ale dośc sporadycznie nad morzem opalałam się na filtr 20 uva+uvb ale nic nie brało więc zmieniłam na 15;) niefotostabilną:P :) nieb. oczy ciemny blond włosy rozszerzone nacyznka na policzkach lekko sie świece w strefie T, ale po lecie jakos mniej

Gość niebieskoookaa22
p.s. do solarium normalnie raz na m-c... i wyłączam na twarz lampy... wiem, ze nie powinnam w ogóle sie opalac :o ale tu chodzi o samą estetykę, rozumiesz:)

Gość Isolda...
No to posypalo sie rad jak gradu :D:D:D

Hej... mam 26 lat skore raczej normalna i wiekszych kłopotów z nia nie mam. Czy mozesz polecić mi jakis kremik? Wiem ze chyba powinnam juz jakis na pierwsze zmarszczki uzywac (jakis delikatny). Tak chodze po drogeriach i nie moge nic znaleźć. Wybór duzy ale nie bardzo wiem co wybrac dla siebie Dodam ze raz na 10 dni chodze do solarium, no a latem opalam sie Z gory wielkie dzieki