Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joki

jak gotujecie zupki dla 7 miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość Sawa83
Moja mała kończy za kilka dni 7 miesięcy i już daje jej co jakiś czas zupkę z rybą (na razie z dorszem, ale przymierzam się do łososia). Daje do niej marchewkę, pietruszkę, seler - to taka moja podstawa do wszystkich zup, oraz ziemniaczka, koperek no i dorsza. Jak wyjdzie mi jakaś zupa za rzadka to dorzucam trochę kleiku ryżowego. W zupie rybnej gotuję razem warzywa i rybę, ale w zupach z mięsem gotuję oddzielnie.

Gość sylwunia121
Witam. ja tez mam ten problem ze niewiem co dokladnie gotowac mojej 7 miesieczxnej coreczce jak ktos ma jakies przepisy lub ta ksiazke kucharska to prosze o przeslanie sylwia88102303@wp.pl

Gość joasik_23
czy ja również mogę prosić o przesłanie tej ksiązki? z góry wielkie dzięki kubus_1@poczta.onet.pl

Gość Ewa 76
Witam serdecznie.Mam ten sam problem z moimi bliźniakami.Obecnie karmię ich moim mlekiem i bebilonem 2,do diety wprowadziłam zupki i deserki ze słoiczków .Chciała bym zacząć gotować im sama i nie wiem jakie zupki wprowadzić.Jeśli mogę prosić o te przepisy na mój e-mail to będę bardzo wdzięczna...........Mój adres ewawodecka@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamy i ich maleństwa.

Gość agacik13
ja też mogę prosić o książkę? mamy dość słoiczków arwena80@interia.pl wielkie dzięki pozdrawiam

Gość monia979
witam, czy ktoś może podesłać mi książkę kucharską bo też jestem zielona :) monia979@wp.pl

Gość monia979
dziewczyny zlitujcie się i wyślijcie książkę jak już któraś ma :)

Gość monia979
mój adres mail: monia979@wp.pl

Gość Sanko
Jeśli ktoś ma jeszcze wspomnianą książkę kucharską to proszę o przesłanie: sanek80@wp.pl, synuś ma dość słoiczków a wracam do pracy i potrzebna mi taka pomoc

Gość ullciaa2
jeśli któreś z Was ma tą książke kucharską to bardzo bym prosiła o przesłanie mi jej na meila: ullcia.a@wp.pl jestem młodą mamą i nie zabardzo wiem jak gotować takiemu maleństwu

Gość daduska
witam mamuske ja tez poprosze o ta ksiazke bo mam problem z przepisami na obiadki ada.m51@wp.pl z góry dziekuje

Gość gość
ja też poproszę o tę książkę :) j.aldona@wp.pl

Gość magdus199
A jeżeli chodzi o obiadki dla dzieci, mój Jaruś 6 miesięczny od małego niestety miał problemy z zaparciami, czy tez kolkami. Tak, bardzo się bałam, że może źle karmie moje dziecko, okazało się, że wystarczy kupić dobry synbiotyk. W tej chwili podaje Multilac Baby i jest o wiele lepiej. Znacie jakieś jeszcze synbiotyki?

Gość Mag-da-le-na
Ja dzisiaj widziałam w aptece ten Multilac i właściwie to był jedyny synbiotyk, który spotkałam. Chciałam wiedzieć, czy są jeszcze jakieś inne.

Gość Amalietta
Jest jeszcze Lacidar (3 szczepy bakterii), LactoSeven (7 szczepów), Multilac Baby (9 szczepów) i wychodzi chyba najtaniej. Może jest więcej, ale ja znam tylko te.

Gość gość
czy mogłabym prosić o ksiązke kraq@poczta.onet.pl dzięki

Gość gość
czy mogę poprosić tez o ta książkę kucharska dzięki dorotasela@poczta.fm

Gość katiuszka79
hej! widzę, że nie jestem sama...mam taki sam problem z gotowaniem dla dziecka ja Wy. Dlatego bardzo proszę o przesłanie mi tej słynnej książki kucharskiej heheh Mój adres: katharina.sedziszow@interia.pl Bardzo dziękuję!!!

Gość gość
Słonko ja też poproszę frytoshka@buziaczek.pl

Gość skiba2
slonko przeslij i mi skib4@o2.pl

Gość gość
Kochane prześle mi któraś też tą książkę? kasiakowalska4321@wp.pl będę wdzięczna naprawdę :)

Gość gość
Słonko możesz mi przesłać tą książkę kucharską dla niemowląt? m.k.1984@o2.pl DZIEKUJE!

Gość paulina18
Witam, czy ja tez moge prosic o ta ksiazke kucharska?? paulcia888@interia.pl z gory dziekuje :)

Gość gość
Ja też byłabym wdzięczna za wysłanie mi tej książki kucharskiej. Moja córeczka nie chętnie je ze słoiczków. e-mail: aneczka762707@poczta.fm

Gość Mia444
Hej Sloneczko :) Widze, ze bijesz rekordy popularnosci swoja ksiazka kucharska :) Nie wiem czy nadal tu zagladasz ale bylabym wdzieczna jesli moglabym rowniez dostac jej kopie :) Moj e-mail: zabcia.4@wp.pl Dziekuj***ardzo :)

Gość lili 13
cześć, poproszę o kopię tej książki kucharskiej. lidianicpon@op.pl Z góry dziękuję

Gość gość
rowniez prosze o ta ksiazke dla maluszka :)

Gość gość
poproszę o jakiś przepis dla 7 miesięcznego dziecka na maila proszę może być kilka... jestem bardzo wdzięczna :) mail doolenki@wp.pl

Gość aniam1983
Słońce jeśli to nie problem to ja również poproszę tę książkę na maila. aniam1983@wp.pl dziękuję i pozdrawiam