Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalunia

obawy przed wspólnym prysznicem

Polecane posty

Gość koalunia
Dzięki, takie konkretne wypowiedzi są mi potrzebne. Tylko co rozumiesz pod tym "dziwnym zachowaniem"?

Gość kasiunia19
Dziwnie to znaczy tak sie wypinala ,ze widacby bylo cipke i dziurke od odbytu.

Gość kasiunia19
Chodziło mi o to żebyś bez skrępowania się rozebrała i wzięła prysznic. Nie możesz dać po sobie znać, że cię to stresuje i że się wstydzisz. Musisz podejść do tego normalnie a wtedy żadna z dziewczyn nie zauważy w tobie nic dziwnego i nie zostaniesz obgadana.

Gość kasiunia19
to nie byla moja wypowiedź. Spieprzaj podszywaczu!!!

Gość koalunia
Bardzo proszę o następne wypowiedzi. Tylko kulturalne.

Gość kittterka
kurcze ale naprawde trzeba sie razem kąpać nawet sie etgo nie spodziewalam.a od poniedzialku studia i baseny. no fuck.... juz to widze...

ja bym sie troszeczke wstydzila!!mam ogolina cipulke i z tym by mi bylo glupio myc sie razem z innymi. ech taka juz jestem

Gość koalunia
Wiesz, można się wstydzić czegoś odwrotnego.

Gość edyyytka20
"Ja myslalam ze na pływalni kazdy ma swoja przbieralnie , jakieś boksy sa czy cos. A myć sie można w stroju a potem w przebieralni sie przebrac" . U nas byla to jedna sala z laweczkami i tam sie wszystkie przebieralysmy. Pod prysznic wszystkie chodzilysmy w strojach. Ogolnie nikt nie "latal z gola dupa", przebieralysmy sie w miare dyskretnie, aletez bez fobii, ze ktos kawalek cycka ujrzy ;) U nas nie bylo to zadnym problemem.

Ka nie rozumiem obaw. W ogóle nie rozumiem jak można się czuć skrępowanym pośród osób tej samej płci. Na basen chodziłam pół studiów. Zawsze biorąc prysznic byłam nago, bo niby jak inczej dokładnie umyć ciało? Wiele dzieczyn kąpało się w kostiumach i gapiło się na mnie jak na odmieńca. I nawet jeśli mówiły coś na mój temat, to mam to w pompie, bo lubie swoje ciało i uważam takie zachowanie za jak najbardziej naturalne.

Gość koalunia
Pozwalam sobie odświeżyć temat i prosić o dalsze, lecz kulturalne, wypowiedzi.

Gość koalunia
Cześć tu Ania . Piszę do Ciebie Kolaunia. 😘 Długo nie pisałam, ale chcę abyśmy znów się podzieliły "naszymi" intymnymi pytaniami. Udowodnię Ci, że ja to ja, czyli Ania. Napisz do mnie na mojego starego maila: nootar@op.pl Pozdrawiam Ania :*