Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evcia

seks w ciąży

Polecane posty

mam pytanko:) do jakiego miesiąca można kochać siew każdej pozycji? bo wiem że w miare upływu czasu są dozwolone tylko niektóre pozycje.Pomózcie kobitki:)

Gość beti31
Jeżeli ciąża nie jest zagrożona, nie ma żadnych przeciwskazań ze strony lekarza, kochać się można w każdej, w której Wam (ale głównie Tobie) będzie wygodnie, wiem z doświadczenia, nie ograniczałam się do samego końca, urodziłam dwie zdrowe, śliczne dziewczynki. Powodzenia, pozdrawiam

Gość no seks w ciąży
można by już podciągnąć pod kategorię "pieprzenie bez sensu" :O

Gość motyl_5
no właśnie,też nad tym myślałam...a czy miałyście kiedyś krwawienia po stosunku?

do kiedy sie ma ochote i do kiedy leakrz pozwoli:)) krwawienie w ciazy podczas seksu czasami sie przytrafia przez wrazliwosc naczynek..ale wypada powiedziec leakrzowi..

Gość motyl_5
dzieki,tez tak myslalam ze to moze byc nadwrazliwosc naczynek,ale z pierwsza ciaza milam podobnie i niestety wtedy to byl poczatek poronienia.Wolalam sie upewnic czy komus tez sie tak zdazylo czy po prostu ze mna jest cos nie tak...:(Bylam odrazu u lekarza ale nie stwierdzil nic zlego,dzidzius oddychal i byl na swoim miejscu.Dzieki raz jeszcze.

ja maiłam raz takie \"mechaniczne\" krwawienie po stosunku w tygodniu.Oczywiscie natychmiast udałam sie do lekarza.To sie nigdy wiecej nie zdarzyło, a jestem juz w 16 tygodniu i kochamy sie regularnie:)

Gość motyl_5
ja narezie nie wiem bo od tego czasu sie nie kochaliśmy,ale trzeba sie będzie przełamać,jednak mam nadzieje ze krwaienie już się nie powtórzy-to za duży stres dla mnie i dzidziusia...

Gość motyl_5
u nas rozpoczą sie tydzień 14 wiec ponoć to co najgorsze juz za nami ale.. jak to mówią lepiej dmuchać na zimne...