Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkatka

restauracja - wroclaw

Polecane posty

Gość malkatka

mozecie polecic jakas dobra restauracje we wrocku, taka coby sie nadawala na romantyczna kolacje we dwoje? glownie zalezy mi na restauracji wloskiej, ale czekam na wszyskie propozycje. i jeszcze orientacyjne ceny... dzieki z gory

Gość malkatka
pytalam ale nikt nie odpowiada... moze jednak ktos moze cos polecic?

Gość express
Na Oławskiej na samym początku naprzeciwko Kameleona jest restauracja włoska SIESTA. Bardzo ładnie tam w środku jest, zwłaszcza na dole (sala dla niepalących). Maja ciekawie zaaranżowane w ścianie akwarium. Ale ceny dosyć wysokie np lasagne ok. 24 zł.

Gość malkatka
a slyszal ktos o novocaina? w rynku

Gość express
Ja słyszałam i nawet tam poszłam. Ale w końcu zrezygnowaliśmy. Nie podobało mi się, że nie mają miejsc dla niepalących :( Do tego ceny mnie odstraszyły. Za jakąś sałatkę coś ze 20 zł :/

Gość miskaaa
tez szukam fajnej knajpki we wrocku na romantyczna kolacje:)

Gość manikaa
Zorba to w samiutkim centrum, budynek Ratusza, tanio, miło i przytulnie- dosłownie kilka stolików. Polecam zapiekany camembert w sosie francuskim :)

Gość amodiinna
Ilunch.pl --- masz wszystkie z najbliższej okolicy restauracje i sporo zniżek

Gość Olkak
Mi teraz pasuje "Kurna Chata" na Odrzańskiej, mogę polecić z lekką ręką :) :)

Gość Olkakk
Pierogi, najlepsze pod słońcem, przynajmniej najlepsze we Wrocławiu :))

Gość gość
między mostami jest przystań i marina podobno super ,też tam między mostami jest druga restauracja chyba hiszpańska nie pamiętam nazwy ale centy coś od 50 wzwyż ....byłam i jedzenie jest dobre i fajna atmosfera:) na tumskim otworzyli restauracje na statku ale nic nie wiem na jej temat

Gość gość
Co do pierogów to akurat w Kurnej uwielbiam tą opcję z dechą pierogów, zawsze zamawiamy ją z chłopakiem, pierożki bardzo smaczne, a jedzenie z jednej dechy takie przyjemne:) możemy sobie podjadać:P

Gość kasilka558
Jeśli chodzi o włoską to zapraszam tu http://siestatrattoria.pl/ . Byliśmy tam z mężem już setki razy, jedzenie wciąż pyszne i świeże, obsługa nadal miła i profesjonana. Osobiście nie mam im nic do zarzucenia.

Gość Samwise
już kiedyś widziałem parę która z jednej deski pierogi wcinała i był to równie zabawny widok dla mnie jak zabawa dla nich :) polecam jednak goloneczkę zamiast pierogów, ale to tylko koneserzy zrozumieją

Gość gość
burgery i skyrzydełka dobre tam mają, lepiej jak kfc ;)

Gość moniczka55
Bardzo dobrą restauracja jest restauracjaokrasa.pl . Bardzo często tu chodzimy na domowe obiadki. Synek uwielbia ich rosół. Mają rewelacyjne menu dla dzieci.

Gość pola2222
Jak lubicie dobrze zjeść po polsku to tylko tu http://restauracjaokrasa.pl/onas.html . Uwielbam tą restaurację a moje dzieciaki dosłownie zmiatają wszytsko z talerzy. Nie znam lepszej restauracji.

Gość gość
Kurna Chata to ta na Odrzańskiej?

Gość gość
Tak! Byłam tam nawet ostatnio z przyjaciółmi z Belgii, zachwycili się domowym winkiem :)

Gość gość
Słyszałam o tych ich winach właśnie tylko nie byłam pewna, w którym to miejscu. Podobno mają smaki takie jak: różane, jarzębinowe, z czarnej porzeczki ;) ciekawe czy sami te wina robią na miejscu?

Gość gość
Skoro to domowe wina to raczej nie ze sklepu :)

Gość Kingaq
słyszałam, że wprowadzili tam dowozy jedzonka, myślicie, że ich wino też można sobie zamówić na wynos :D

Gość gość
Mnie nie dawno chłopak zaprosił do http://creatorklub.pl/pl/oferta/restauracja gdzie dają zarówno śródziemnomorskie, jak i polskie polskie dania. Bardzo nam smakowało, a do tego sama restauracja ma świetny, klimatyczny wystrój

Gość gość
Jak na randkę, to polecam Ci Food Art Gallery na Ks. Witolda, w szczególności jeśli jest to jakaś ważna randka, np. rocznica:))) Naprawdę piękne miejsce, ekskluzywne, z wyszukanymi potrawami i niesamowicie pomocnymi kelnerami:)

Gość dazza
jedna z lepszych restauracji jaką miałam ostatnio okazję odwiedzić i mogę szczerze polecić to OK wine bar, przy księcia witolda, widok wspaniały, a jedzenie w niczym mu nie ustępuj****ardzo eleganckie miejsce a na dodatek do tego wszystkiego pyszne wino, dobierane przez sommeliera. codziennie mogłabym tam bywać ;)

Gość madzia3109
Restauracja Okrasa - nie jest związana ze znanym kucharzem Okrasą, ale również można dobrze zjeść http://restauracjaokrasa.pl/ Jest świetna nie tylko na zjedzenie obiadu czy spotkanie ale też na kameralne przyjęcie w granicach 60 osób

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej