Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkatka

restauracja - wroclaw

Polecane posty

Gość dagmara8
OK wine bar, moim osobistym preferencjom bardzo odpowiada, kuchnia na wysokim europejskim poziomie i imponująca karta win, rzeczywiście można sobie dobrać wszystko tak jak byc powinno, inne wino do ryby, do kaczki, do deseru, a nie że wybór się kończy na białym i czerwonym, a spotkałam się tak w kilku miejscach...

Gość veeneesa
Fajnym miejscem na spędzenie wolnego czasu jest restauracja. A jak chodzi o Wrocław to wydaje mi się, że warto odwiedzić to miejsce http://restauracjaokrasa.pl/ . Bardzo miła restauracja ze smacznym jedzeniem. Kilka razy już tam byłam i każdym razem było równie smacznie.

Gość gość
warto odwiedzić OK Wine Bar, zwłaszcza że teraz jest okazja, w końcu trwa restaurant week i w fajnej cenie można zjeść trzydaniowy posiłek. a miejsce rewelacja - eleganckie i wyjątkowa kuchnia na poziomie europejskim

Gość gość
Fajnym miejscem zarówno na randkę jak i spotkanie biznesowe jest OK Wine Bar przy Mostach we Wroclawiu. Fajne jedzenie i smaczne winko - to z pewnościa spodoba się każdemu. No i klimat jakiego nie ma nigdzie

Gość małgorzataBobin
potwierdzam OK Wine jest doskonałym miejscem na spotkanie biznesowe, zawarłam tam nawet niezły kontrakt dla mojej agencji

Gość gość
Na pierogi ruskie to sobie lubię ostatnimi czasy zajść na Odrzańską do baru „Nadwaga”. Ktoś tam też się stołuje? Samoobsługowy lokal z dobrym, tanim jedzeniem. Gotują na miejscu, są to klasyczne przepisy, można zjeść normalny domowy, polski obiad, a nie jakieś sajgonki i inne azjatyckie specjały jakich ostatnio dużo się pojawiło we Wrocku. Lokal prowadzi swoją stronę - www.barnadwaga.pl

Gość agniecha_wroc
Polecam wszystkim miłośnikom kuchni włoskiej restaurację Siesta Trattoria! Przepyszne jedzenie, doskonałe włoskie wino i ta fantastyczna obsługa. Miejsce jest co prawda dosyć małe, ale za to ma niesamowity klimat i tak przyjemną atmosferę, że aż chce się tam być jak najczęściej i jak najdłużej. Jedzenie świeże, aromatyczne, w świetnych cenach i porcjach, którymi można się najeść. Można też przyjść z dziećmi bo jest wydzielony specjalny kącik, w którym mogą się pobawić. Innymi słowy – Trattorię odwiedzić wręcz trzeba!

Gość simsam
Ja uwielbiam ze znajomymi restaurację Ok WineBar. Mają duży wybór win i dobrze skomponowane menu. Bardzo klimatyczny lokal z miła obsługą kelnerską.

Gość Krzysztof_Bud
@simsam - zgadzam się. OKWineBar jest (według mnie) najlepszą restauracją we Wrocławiu. Mają cudowne wina i fantastyczne potrawy. Ich kucharze są genialni!

Gość gość
Bardzo dobra restauracja jest w Szczecinie. Jak ktoś chce skosztować niepowtarzalnych smaków kuchni chińskiej - zasmakować niebiańskich sajgonek i pysznego kurczaka w po Tajsku to restauracja www.chinaming.pl jest dla was.

Gość Patsy81
Mnie również restauracja ok wine bar przypadła do gustu. Tutaj znajdziecie ich aktualne menu http://www.okwinebar.com/ które według mnie jest wyśmienite. Co prawda nie probowałam jeszcze ich wszystkich potraw jednak ciągle mnie zaskakują. Wnętrze lokalu jest bardzo nastrojowe i schludne. Dobra lokalizacja nieopodal rynku a także przepyszne i wyraziste wina.

Gość gość
Lubię ze znajomymi do Gusto chodzić na pizzę lub makaron, to juz chyba nasz rytuał

Gość Slazaczkaa
Uwielbiam pizzę i makarony, zawsze jak jestem we Wrocławiu chodzę do Gusto

Gość gość
W Opolu tylko www.pizzadlaczegonie.pl . Specjalne promocje do akademików, dla ludzi pracujących, pizze w ciekawym, często nietypowym składem. Ser rewelacyjny, zupełnie inny niż w sklepie :) Pizza może nie jest najtańsza, ale moim zdaniem najlepsza lokalnie. Jeszcze z takim ciastem się nie spotkałem, a bywam w różnych pizzeriach. Od siebie dodam, że pizzeria jest w stałym kontakcie z klientami przez Facebooka, dużo osób chodzi, ale każdemu wystarczy miejsca. No i dużo sosu do pizzy. Najczęściej zamawiam pizzę Polacco i Roma. Najbardziej mi smakują wskazana pozycje. Od czasu do czasu do biura makarony zapiekane biorę, bo można się najeść, a wychodzi po promocji nawet taniej niż samodzielne gotowanie.

Gość Luiza0
Restauracja Ok Wine Bar ma swój urok faktycznie. Jest tam pięknie, bardzo spokojna okolica, chociaż blisko centrum Wrocławia. Jedzenie jest świeże, z sezonowych produktów. Tu możecie podejrzeć ich menu http://www.okwinebar.com/

Wiesz co mnie też Siesta Trattoria jak na romantyczna kolację :) Myślę, że już sam fakt spowoduje świetna kuchnia włoska, która od razu kojarzy się z romantyzmem :) Zobacz sobie manu bo mają wiele wspaniałych potraw http://siestatrattoria.pl/menu/

Gość gość
Rzadko chodzimy do restauracji z mężem, bardziej wolimy sobie jednak jedzenie zamówić i wtedy jest fajnie i miło w domu. Najczęściej zamawiamy z Margaret. Jest super! Chyba najlepsze jedzenie na dowóz we Wrocławiu!

Gość gość
Ja niedawno byłam ze znajomymi w restauracji www.creatorklub.pl. Mają tam także kręgielnie więc najpierw dobrze pojedliśmy a potem wszystko spaliliśmy grając ;).

Gość gość
Na steka wołowego to warto podjechać na rynek we Wro do Steak n roll. Świetne miejsce, dobrze że takie lokale w mieście powstają, bo moim zdaniem jest ich deficyt. Jeśli już gdzieś serwują steki to są jakieś mikro, ze słabej jakości mięsa, z mizernymi dodatkami – tutaj jest na bogato, mięso wołowe sezonowane, wysmażone jak trzeba.

Gość gość
Posmakował mi stek z młodej wołowiny w Steak n roll, i też duży plus dla obsługi, że potrafili go wysmażyć tak jak chciałem. Trochę musiałem na jedzenie poczekać, ale za to już napoje wjechały szybko, ogólnie obsługa sympatyczna, dobrze zorientowana w menu, można podpytać o konkretne steki jeśli ktoś na co dzień takiego mięcha nie jada.

Gość gość
Wynajmowaliśmy jakiś czas temu salę na konferencję w restauracji www.villabianco.pl i muszę przyznać że czułam się tam bardzo ekskluzywnie. Eleganckie, nowoczesne wnętrze i świetne jedzenie!

Gość gość
Jak szukasz dobrej restauracji we Wrocławiu, to polecam zajrzeć na ulicę Jedności Narodowej 77. Tam jest bardzo klimatyczna pizzeria Gusto.

Gość HieronimaJ
restauracja Ok Wine&Bar ;) Bardzo dobre jedzenie plus miła obsluga. Można podgladac jak dana potrawę kucharz przyrządza ;)

Gość gość

Zajrzyj sobie na www.karaibynaniby.pl, to wyjątkowe miejsce, nie tylko będzie można zjeść, ale przygotowana plaża da Wam również okazję by nieco sobie odpocząć. Warto się tam wybrać w wolnej chwili.