Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ooł

ZA JAKIE GRZECHY KOBIETY ZARABIAJĄ MNIEJ OD FACETÓW??

Polecane posty

Gość bo są zbyt przemądrzałe
:-O

Mnie bardziej wkurza, ze za Maraton dla pierwszego mezczyzny jest 20 000zl, a dla kobiety polowa mniej (10 000zl). A jakby sie kiedys zdarzyl cud i pierwsza na mete przybieglaby kobieta... to troche glupio byloby jej dawac mniej niz mezczyznie, ktory przybieglby drugi :P

Gość oja ja nieszczęśliwa
Jestem po studiach na uniwersytecie. Ukończyłam różne kursy. Zaczynam kolejne studia. mam staż trzy lata pracy i zarabiam 850zł . (Prowadzę sekratariat i zajmuje się księgowościa - nigdy nie mogę się spóźnić, wyjść wcześniej) rękę a kolega z biura ma maturę i nic poza tym. Pierdzi w stołek i zarabia 1800 na rekę tylko dlatego że ma większy staż pracy - podobno tylko dlatego ale może chodzi o jego płeć. Chyb aważne jest wykształcenie człowieka i to jaką prace wykonuje a nie to ile lat pracuje?

no jak to za jakie? za grzech pierworodny, za to że są kobietami i pochodzą z żebra Adama i takie tam, jak to w średniowieczu :)

tak se piszę- pewnie to prawda , bo ja urodziłam się z żebrem Adama i zarabiam więcej niż mężczyżni. :D :D :D

Gość nicpońka
Jesteśmy glupsze i podatne bardziej na sugestie ot cala prawda. MIEJSCE KOBIETY JEST W DOMU PRZY DZIECIACH. Ja tak zyje i czuje sie spelniona!

własnie taka dyskryminacja jest średniowieczna:o PS wole zapieprzac jak wół w jakiejs firmie niz siedziec w domu przy bachorzyskach:O:O:O:O