Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alpejska

JAK PRZYŚPIESZYĆ OKRES?

Polecane posty

Gość alpejska

Wyjezdzam za pare dni zagranicę i spodziewam sie wtedy okresu. Znacie jakieś sposoby na jego przyśpieszenie?

Gość nellynka
a na kiedy masz date okresu? bo jak dlugo to watpie ze podziala ale jak to roznica paru dni to pij napar z czarnej malwy . ja dostalam po dniu picia tego. podobno dzial tez polopiryna. 2 tabletki i zaraz goraca kapiel

Gość alpejska
NAJLEPIEJ JAKBYM DOSTALA MAX ZA 2 DNI.CZY PODZIAŁA TA MALWA?

Gość nellynka
no ja dostalam szybko. zaczelam wieczorem i juz nastepnego dnia wieczorem mialam okres. pewnie zalezne jest to tez do tego za ile czasu powinnas dostac tak regularnie.

Gość alpejska
Boli mnie juz brzuch i od 1,5 tygodnia piersi to moze podziala. A mozna te zioła kupic w zwyklej aptece?

Gość nellynka
tak w aptece lub zielarskim. kosztuja 3.70. 2 lyzki kwiatow zalej 3/4 wrzatku. parz 30 min odcedz i pij. i tak 2 x dziennie

Gość alpejska
Bardzo dziękuje ci za pomoc :) Pozdrawiam

Gość nellynka
nie ma za co :)

Gość alpejka
Byłam w aptece i kupilam czarna malwe. Mam nadzieje ze najpozniej jutro dostane okres. Mam jeszce pytanie- czy miesiaczka jest normalna tzn. ilość i długośc trwania?

ja po malwie mialam normalny okres. ale pilam ja niedlugo przed okresem (ok 2 dni wiec nie mialam za bardzo co przyspieszac).pozdrawiam

Gość Kachnad
A ja polecam czerwone winko... Mi zawsze pomaga :) Trzymam kciuki za wcześniejszy okres... P{ozdrawiam serdecznie

Gość alpejska
Dzięki za rade ale nie moge pic czerwonego wina bo codziennie jezdze samochodem i czasem bywa ze nagle mi cos wypadnie i musze prowadzic. Na razie pije napar z czarnej malwy. Nie jest zly w smaku. Wszystko mnie boli wiec mam nadzieje ze wkrotce dostane okres. Dzieki za wszystkie rady. Pozdrawiam