Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Unitra

CZy to prawda ze faceci lubia malutkie i drobniutkie kobietki?

Polecane posty

Ja mam 167 ale i tak jestem mala i drobna przy moim facecie ktory ma 185 , wiec to takie troche trudne do okreslenia jaka dziewczyne powinnismy uwazac za mala i drobna, zalezy poprostu dla jakiego faceta.

Gość mam takie zdanie
drobne to tak do 165 i koniec niezależnie od faceta

Gość Zenia trzepie
chyba szczupła maciorka :P

Ja mam155/52 a mój mąż 187/120 ,to spory kontrast co? ,ale nam to nie przeszkadza:)

Gość no dobrze myślałaś
niedoprecyzowałem myśli

moze bym sie i skusil Gorraca i chailbym zebys byla "moja", przynajmniej teoretycznie, bo gabaryty masz naprawde ciekawe a ja pasuje do twoich upodoban ;) ale niestety naczytalem sie twoich opowiesci i jakos chyba zwatpilem .. ;)

Gość Tworek Ty jesteś bardzo ciekaw
facet, jak tak czytam

Gość ale ja pewnie tez nie w Twoim

Gość niewolnica
🖐️ Tworek:)

Zrozumcie wreszcie, że my nie lubimy ŻADNYCH kobiet: ani małych, ani dużych, ani chudych, ani grubych, ani z cyckami, ani bez! A jeśli już marzeniem każdej kobiety jest li i wyłącznie podobanie się facetom [ewidentnie wszystkim naraz koniecznie!!] to proponuję przepis na Kobietę Idealną: - nogi upieprzyć w kolanach brzeszczotem na wysokości minimum kolan; - nożycami do drobiu wyciąć tłuszcz; - do klatki przypiąć indycze cycki; Tylko większość tych, co to się zastanawia głęboko jakie faceci wolą kobiety nie powinno wycinać sobie ani kawałka mózgu: kobieta powinna być minimum ćwierćinteligentem. :classic_cool: 🖐️

Gość Zenobia T.
Monkey ten tłuszcz to lepiej pompą pod ciśnienie, mówię Ci

Gość Adi****
prawdziwy facet woli drobniutka bo moze taka swoim cialek schowac przed zlym swiatem :)

Ja podobnie jak Daysy75. Tez jestem malutka, a moj narzeczony wielki miesiek.Nam to nie przeszkadza.Kiedys przy swojej rodzinie jak sie dziwili ze tak drobna jestem zazartowal ze z jego gabarytami i moim kumatym mozgiem mozemy zdzialac wiele.Smiejemy sie z tego po prostu. Jest przede wszystkim kilka zalet - nosi mnie czesto na rekach i czuje sie przy nim bezpieczna. Pozdrawiam wszystkie drobne kobietki.

Nirvanka ja tez jestem drobniutka dlatego zalozylam ten temat:) mnie tez misiek nosi na rekach bo przez to ze jestem drobniutka nie ma z tym problemu i tez czuje sie przy nim baaaardzo bezpieczne... no i zawsze moge sie wtulic w jego duze ramiona ze az mnie zakrywa;)