Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm wrodzony

czy mam się czego obawiać?

Polecane posty

Gość debilizm wrodzony

jeśli o 19 brałam tabletkę anty a po 4 godzinach piłam coś na przeczyszczenie....te ziółka zanim zaczną działać mija jakies 8 godzin więc robiłam zwykłą ale sporą (nie biegunkowatą) kupkę rano koło 9....robiłam tak 3 dni a potem miałam dwa dni przerwy i znowu dwa dni picia tej herbatki....prosze napiszcie czy możwlie że wysrałam tabletkę?

Gość kazdy ma prawo w końcu
:D nie masz. po pierwsze tabletka wchłania się 2 godziny. tak pisze na ulotce ale zapewne pisze z hakiem wiec pewnie z 1,5 godziny jak zwykła tabletka np przeciwbólowa....po drugie aby kupa obnizyła skuteczność antykoncepcyjna musiałabyś mieć ostra biegubnkę przez conajmniej dobę

Gość pyt
TYLKO OSTRA BIEGUNKA MOZE POWODOWAC OSŁABIENIE DZIAŁANIA PIGUŁEK!!!!!!!!!

Gość debilizm wrodzony
no tak ale możliwe że jak rano miałam naparwde sporą kupę naparwde mnie przypiliło po tej herbatce to tabletka zdązyła się wchłonąć jeśli nie w ciągu tych 3-4 godzin to przez noc?

Gość dorris
WITAM. WIEC POWIEM CI JAK TO BYLO U MNIE . JA STOSOWALAM XENNA EXTRA KTORA WYWOLYWALA U MNIE SILNE DZIALANIE PRZECZYSZCZAJACE. BRALAM TABSY O 10 RANO A XENNE OKOLO DWIE GODZINY POTEM I JAKOS NIE WPADLAM. ZANIM K ZACZNIE DZIALAC XENNA TO TABLETKA ANTYKONCEPCYJNA JESZCZE W TOBIE POSIEDZI WIEC TYM BARDZIEJ ZDAZT SIE WCHOLONC. NAWET DGYBYS RANO MIALA BIEGUNKE TO I TAK BY CI NIE USUNELO Z CIALA WCHLONIETEJ TABLETKI, BEZ PRZESADY

Gość alaaaaa
a jak myslicie jak jest u mnie? wziełam ostatnią tabletkę o 15 a rzadką kupe zrobiłam około godzine pozniej. Hmmm? odpowiedzcie bo mnie to martwi.