Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu Także ja jusz przerabialem laptopa podpinanie po chacie wygląda to źle dużo lepiej sprawdza się mff za monitorem czy przy ścianie albo atx ba podłodze ale co kto lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Za bardzo się interesujesz moją skromną osobą. Ta napisała screnujaca moje rozmowy z anastazja Jaki był tego cel i czemu trafiły do malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 0 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Także ja jusz przerabialem laptopa podpinanie po chacie wygląda to źle dużo lepiej sprawdza się mff za monitorem czy przy ścianie albo atx ba podłodze ale co kto lubi Ja tam wole podpiąc laptopa pod monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Ja tam wole podpiąc laptopa pod monitor No i tu jest problem Przy 85/32 źle to wygląda jak kanapka na dole Przy 130 można nadepnac W tych przypadkach ciężko tesz o miejsce Z laptopa nie pójdzie 4 monitory i granie na 3 Ogólnie za każdym razem było to męczące i źle wyglądalo w trakcie zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu Najgorsze to było z ladowarkom miałem w końcu kupić ich kilka żeby wszystko uproscic do minimum hdmi ale poszedłem w dedykowane komputery przy okazji 4 monitory głównego pc tak wyszło tak będzie i jusz Z 7szt zostaje ze 3 sprzrdam odzyskam połowę kasy bo zdrozaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu Trzeba przyznać że z laptopa jest fajny filig tesz mam 1366x768 tylko 15cali fajny jest taki mały cienki ekran u mnie np dobra spoko sprawa obecnie do stolika kawy w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 6 godzin temu No ale do samego podpinania wszędzie to u mnie się nie sprawdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 5 godzin temu Może gdybym tych wszystkich konsol nie miał a tak to nie ma wolnego miejsca żeby to elegancko polozyc na pare godziny podpięte po hdmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach